Beoordelingen CarProf Schoonen

9,3
10 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Wilbert uit Ierlandlaan 11

07-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: in een woord gezegd TOP , Klantvriendelijk gemoedelijk eerlijk , vriendelijk , mijn eerste auto gekocht in 1981 een Mazda 818.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Kaatsheuvel

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit familiebedrijf is eigenlijk alles ok, ze zijn heel flexibel. Ik kom hier al ca 18 jaar. Terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee in de koffiecorner, kun je even doorwerken, boekje lezen, tv kijken, ook aan de kleintjes is gedacht en anders kun je gewoon even lekker het dorp in. Je wordt netjes tijdig geïnformeerd, zodat je niet met een ellenlange rekening wordt verrast.
ook als je een keer onderweg met panne staat, doen ze hun uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Tilburg

07-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier diverse occasions gekocht (allen Mazda) en zijn erg te spreken over de vakkundigheid en vriendelijkheid waarmee wij worden geholpen in onze keuze. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en niets opgedrongen. Ook bij de aflevering wordt tijd genomen om alles nog even door te lopen. Kortom, een bedrijf waar men tijd neemt voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Den Bosch

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt altijd netjes en goed behandeld zoals je als klant behandelt wilt worden. Geen arrogantie en jasje dasje, kundig personeel met verstand van zaken. Ik ben al 31 klant bij Autobedrijf Schoonen en altijd met volle tevredenheid geholpen! No-nonsense en zeer prettig familiebedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

huub uit waalwijk

13-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed bedrijf klantvriendelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Jeoffrey uit Den Bosch

07-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto bedrijf Schoonen is een goed en betrouwbaar bedrijf.
Ze staan altijd voor je klaar, ook als je onaangekondigd langs komt met een probleem.
Er werken mensen die verstand hebben van auto's en hebben een goede service zonder air en poespas.


Ja, ik beveel dit aan

Arent uit Waalwijk

07-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf! Afspraak is afspraak met daarbij goeie service!


Ja, ik beveel dit aan

alex uit den bosch

07-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Drunen

07-10-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik rijd al 34 jaar Mazda geleverd en onderhouden door garage Schoonen. Geweldige service, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Vlijmen

04-08-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan