Beoordelingen CarProf Schoonen

9,0
16 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

G. uit Drunen

28-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top-bedrijf. Klein in mensen, maat groots in zijn prestaties, vele malen beter dan menig mega of grote auto groep, in onze ervaringen. we komen er al jaren met meerdere autos en afspraak is afspraak en ik vraag me vaak af hoe ze het voor die prijzen kunnen doen. Echt een fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

John uit Drunen

07-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren tevreden over het onderhoud, hier wordt nog meegedacht om zo betaalbaar mogelijk zaken als wielen, banden enz. Aan te schaffen en te monteren.
Kundige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Drunen

07-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren tevreden over het onderhoud, hier wordt nog meegedacht om zo betaalbaar mogelijk zaken als wielen, banden enz. Aan te schaffen en te monteren.
Kundige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit 's Hertogenbosch

16-01-2019
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uw heeft mooie en goede auto te koop.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Valkenburg

26-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Haarsteeg

22-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit Ierlandlaan 11

07-03-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: in een woord gezegd TOP , Klantvriendelijk gemoedelijk eerlijk , vriendelijk , mijn eerste auto gekocht in 1981 een Mazda 818.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Kaatsheuvel

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit familiebedrijf is eigenlijk alles ok, ze zijn heel flexibel. Ik kom hier al ca 18 jaar. Terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee in de koffiecorner, kun je even doorwerken, boekje lezen, tv kijken, ook aan de kleintjes is gedacht en anders kun je gewoon even lekker het dorp in. Je wordt netjes tijdig geïnformeerd, zodat je niet met een ellenlange rekening wordt verrast.
ook als je een keer onderweg met panne staat, doen ze hun uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Tilburg

07-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier diverse occasions gekocht (allen Mazda) en zijn erg te spreken over de vakkundigheid en vriendelijkheid waarmee wij worden geholpen in onze keuze. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en niets opgedrongen. Ook bij de aflevering wordt tijd genomen om alles nog even door te lopen. Kortom, een bedrijf waar men tijd neemt voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Den Bosch

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt altijd netjes en goed behandeld zoals je als klant behandelt wilt worden. Geen arrogantie en jasje dasje, kundig personeel met verstand van zaken. Ik ben al 31 klant bij Autobedrijf Schoonen en altijd met volle tevredenheid geholpen! No-nonsense en zeer prettig familiebedrijf!


Ja, ik beveel dit aan