Beoordelingen Carprof Spijkenisse

8,9
500 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
471 t/m 480 van 500 beoordelingen

W.A. uit Oostvoorne

13-08-2014
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Spijkenisse

07-08-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima! Duidelijke communicatie, offerte vooraf waarvan nauwelijks werd afgeweken, probleem wordt altijd netjes opgelost. Vervangende auto ook geen probleem indien nodig!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Spijkenisse

05-08-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf. Ik ben netjes geholpen en alles was snel geregeld. Breng en Haal service is ook gratis. Werd netjes thuis gebracht en weer opgehaald toen de autop klaar was.
Auto kwam voor een nieuwe ruit en APK keuring.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Spijkenisse

30-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

René uit Spijkenisse

24-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dekundigheid: kan ik geen oordeel over geven. Maar zoals ik het bedrijf ken, staat die niet ter discussie.

Prijs/kwaliteit: nog geen idee. De auto is zojuist opgehaald, een factuur is nog niet ontvangen. Wellicht komt deze enquete te vroeg...


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Hilversum

13-07-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

L. uit HOOGVLIET ROTTERDAM

05-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

W.A uit Oostvoorne

03-07-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een kundig en prettig bedrijf, opjectief em klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Spijkenisse

27-06-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit SPIJKENISSE

19-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Activiteiten:
* Getande riem met spanrol en waterpomp vervangen.
* Airco condensor vervangen en airco systeem opnieuw in orde gebracht.
Vooraf een duidelijke en zeer scherp geprijsde offerte ontvangen. Uiteindelijke rekening precies binnen de prijsopgave. Nette en duidelijke communicatie. (Voor ons een gratis) vervangende auto. Auto netjes uitgezogen en gewassen terug geleverd gekregen. Tot mannen!! Tot de (een) volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan