Beoordelingen Carprof Spijkenisse

8,9
407 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 407 beoordelingen

Pamela uit Spijkenisse

20-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Naaldwijk

20-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Spijkenisse

19-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het uitgevoerde werk aan de auto is uitstekend gedaan. Daarnaast is geleverde Service boven verwachting. Zelfs heel goed meegedacht in oplossingen. Toppie mannen (en vrouw) !!!


Ja, ik beveel dit aan

luud uit spijkenisse

18-10-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Rhoon

17-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoorde van mijn buurman die 2 auto's bij Carprof in onderhoud had , dat hij zeer tevreden met hun was , en
het belangrijkste (vooral bij een APK beurt) is dat je hun kan vertrouwen . Ik had slechte ervaring met een groot
bedrijf in de buurt, en werd vorig jaar gepakt .
Dus heb net bij Carprof de APK laten doen , en heb inderdaad ondervonden dat ze te vertrouwen waren.
Dat is voor mij het belangrijkst bij een garage , want ze kunnen je uiteindelijk alles wijs maken .


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Spijkenisse

15-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed. Prima service. Vriendelijk personeel. En net iets extra’s, zoals gratis APK bij onderhoudsbeurt, gratis mobiliteitsservice en een schone auto bij ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Hellevoetsluis

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb veel vetrouwen in de eerlijkheid van het bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Spijkenisse

04-10-2018
2,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn email naar Carprof Spijkenisse wordt niet beantwoord. Zelfs niet de 2e herhaling waar een ontvangst en leesbevestiging werd gevraagd.
Zeer klant onvriendelijk.
Dit doet mij waarschijnlijk besluiten om voortaan ergens anders heen te gaan, terwijl ik al jaren klant ben.


Ruud uit Abbenbroek

01-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg positief, goede en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan