Beoordelingen Carprof Spijkenisse

8,9
533 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
461 t/m 470 van 533 beoordelingen

Rien uit spijkenisse

03-03-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Hellevoetsluis

25-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: betrouwbaar aangezien dhr. Marco Beijl er werkt. Was bij mij bekend van de VW dealer. Hoogenboom.


Ja, ik beveel dit aan

w uit man

25-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super service, auto word zelf schoon afgeleverd na APK/onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

MM uit Hoogvliet

20-02-2015
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was er op 19-02 voor een doorsmeerbeurt van motor en automaat.
Wat ik wel jammer vind is dat ik niet even mag kijken of de daadwerkelijke werkzaamheden worden uitgevoerd.
Er zijn namelijk bepaalde werkzaamheden die niet te controleren zijn, en dan moet je maar op goed vertrouwen uit kunnen gaan dat het gebeurd. Ik was bij deze garage voor het eerst omdat ik een alternatief zoek voor de dure Audi garage. Ik vind als een garage niets te verbergen heeft dan mag de klant toch af en toe even kijken of het goed gaat, het is tenslotte wel mijn auto. Als ik betaal wil ik ook weten of het ook echt goed is gedaan. De meeste garages doen net of een werkplaats een operatiekamer is. En dat is nu net wat ik niet zoek. Er wordt teveel gerommeld binnen de garage bedrijven, en ik vind het niet erg om te betalen voor iets wat er is gedaan, maar dan wil ik het ook zelf kunnen controleren of het is gedaan.
Ik praat met veel mensen over deze manier van zaken doen, en de meeste vinden het fijn om gewoon is even te kunnen controleren of het wel wordt uitgevoerd. Het kost allemaal al genoeg en als een garage niets te verbergen heeft, moet het toch kunnen.
Maar voor de rest ben ik goed geholpen,
Gegroet MM den Teuling.


Michael uit spijkenisse

10-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk aan de balie, Prettig contact.
Goede inschatting van de kosten.
Reparatie aan raammechanisme en verlichting + groot onderhoud uit laten voeren.
Gratis vervangend vervoer
Gevraagd om ook de logo's van kofferbak te verwijderen, dit is kosteloos meegenomen en auto geheel en secuur schoongemaakt.
Auto in 1,5 dag gereed.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

evert uit spijkenisse

10-02-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2015
n.v.t.

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima service en zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Rozenburg

03-02-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk, erg goed. Prettig contact. Goede inschatting van de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Hilversum

01-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2015
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan