Beoordelingen CarProf van Duren

9,3
20 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Willem uit Arnhem

08-09-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Geerd uit Rozendaal

02-09-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijke uitleg over de reparaties.
Als de boordcomputer wat meldt, kan die altijd direct (voor de vaste klant gratis) uitgelezen worden. En je krijgt direct een goed advies daarover.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Arnhem

31-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In een paar woorden "een gouwe club". Het is niet van deze tijd, super service, kwaliteit van werk, men is er niet op uit om mensen de laatste centen uit de zak te trekken


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Arnhem

29-08-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd topservice


Ja, ik beveel dit aan

Bea uit Velp

26-08-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaringen op het gebied van service, deskundigheid, klantvriendelijkheid.
Over de prijs/kwaliteit kan ik weing zeggen want ik ken geen andere bedrijven in de buurt, maar ik vertrouw erop dat die ook goed is.


Ja, ik beveel dit aan

Erik

20-08-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, Deskundig en Accuraat.
Prijs/Kwaliteit verhouding is netjes.
Het in rekening brengen van ruitensproeiervloeistof is de winst, haha. Staat standaard op de rekening!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Arnhem

20-08-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wout

17-08-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met(Rolf)en(Astrid)van Duren.
Altijd tijd voor een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

thea en stan uit Arnhem

05-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een hele goede garage zou geen andere aan bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Arnhem

28-07-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geregeld. Duidelijk wat gedaan is. Vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan