Beoordelingen CarProf Zwolle van Bruchem

8,9
99 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

A. uit Zwolle

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Om 17:40 bellen met een spoedje, om 17:45 in de werkplaats staan en om 18:00 met een gefixte auto wegrijden. Daardoor nog dezelfde nacht veilig een lange afstand kunnen leggen.

Uitmuntende service is wat je bij Van Bruchem krijgt. Een vakkundige en eerlijke garage met oog voor de klant en super klantvriendelijk personeel. Chapeau!

Bij onderhoud en beurten altijd duidelijke communicatie en afstemming. Alles gaat in goed overleg en er worden eerlijke prijzen gerekend.


Ja, ik beveel dit aan

henni uit zwplle

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zwolle

21-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autoservice van Bruchem is een fantastisch bedrijf. APK en remkabels laten vervangen. Goede service voor een nette prijs. Vertrouwd familiebedrijf. Van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Zwolle

16-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nora uit Zwolle

08-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Zwolle

29-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Buitengewoon goed, altijd prettig contact, denken met je mee, geen onnodige kosten, perfecte service!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Zwolle

27-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prim, nette vlotte service.


Ja, ik beveel dit aan

Lj uit Zwolle

19-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan