Beoordelingen CarProf Zwolle van Bruchem

8,9
106 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

Arjan uit Zwolle

07-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg prettig en professioneel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

robert uit sint jansklooster

27-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Zwolle

23-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 1,5 jaar blij met hoe ontzettend persoonlijk en betrokken dhr van Bruchem en zijn collega’s zijn. Flexibel, betrouwbaar en deskundig; absoluut aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Zwolle

23-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Wapenveld

22-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Angelo uit Zwolle

27-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Zwolle

24-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Zwolle

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Om 17:40 bellen met een spoedje, om 17:45 in de werkplaats staan en om 18:00 met een gefixte auto wegrijden. Daardoor nog dezelfde nacht veilig een lange afstand kunnen leggen.

Uitmuntende service is wat je bij Van Bruchem krijgt. Een vakkundige en eerlijke garage met oog voor de klant en super klantvriendelijk personeel. Chapeau!

Bij onderhoud en beurten altijd duidelijke communicatie en afstemming. Alles gaat in goed overleg en er worden eerlijke prijzen gerekend.


Ja, ik beveel dit aan

henni uit zwplle

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zwolle

21-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autoservice van Bruchem is een fantastisch bedrijf. APK en remkabels laten vervangen. Goede service voor een nette prijs. Vertrouwd familiebedrijf. Van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan