Beoordelingen CARRUN

9,2
47 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Barry uit Oosterhout

16-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is dat we erg goed zijn geholpen door Corne.nadat we de auto gekocht hadden bleken er een paar dingen niet in orde te zijn maar dat is zinder problemen netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Amersfoort

13-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meer dan goed, hier weten ze wat service is en, mooi meegenomen, het is hier nog gratis ook !!!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Krimpen aan den IJssel

07-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

rene uit laren nh

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige bejegening en kundige en persoonlijke advisering. Met veel enthousiasme doen wat er beloofd wordt. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Schijndel

20-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie service! Gezellige en klantvriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Eefde

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig, betrouwbaar, open en eerlijk, servicegericht, toegewijd, gepassioneerd.
Vriendelijke ontvangst, komen afspraken na, auto perfect afgeleverd.
Komen graag terug. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Mierlo

17-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede ervaring. No nonsence doen wat ze beloven . Nog steeds heel erg tevreden over de afgeleverde auto


Ja, ik beveel dit aan

john uit 's-Hertogenbosch

16-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Realistisch perfect richting klant


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Bladel

16-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met een eerlijk en helder advies. Duidelijk veel kennis aanwezig in de autobranche. Zij kijken echt in het belang van de klant en vullen diens behoefte perfect in, ook al kom je meerdere malen terug.
Klant tevredenheid in hier nummer 1. Wat betreft het aanbod, hele nette prijzen onder perfecte voorwaarden. Komtom een aanrader voor degene die een auto zoekt met iets extra’s.


Ja, ik beveel dit aan