Beoordelingen CARRUN

9,1
55 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Jesse uit Langenboom

16-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ingrid uit helmond

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

HOLEE uit Veldhoven

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Super geholpen door Carrun


Ja, ik beveel dit aan

Jari uit Stevensweert

20-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Farzaneh uit Helmond

18-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit 's-Hertogenbosch

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik siteer tekst Carrun:HET adres als U opzoek bent naar een bijzondere auto,eerlijk advies en een goede service.
Dit is voor 100% mijn ervaring met een aanschaf van een andere auto. Dus als U een andere auto gaat kopen START DAN HIER. Super ervaring met Corné.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Oss

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede en eerlijke autoverkoper. Ze nemen je serieus en zijn in mijn optiek eerlijk en integer met inruilprijzen. Ik heb het gevoel dat ik daar een nette auto heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Valkenswaard

25-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Oosterhout

16-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is dat we erg goed zijn geholpen door Corne.nadat we de auto gekocht hadden bleken er een paar dingen niet in orde te zijn maar dat is zinder problemen netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Amersfoort

13-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meer dan goed, hier weten ze wat service is en, mooi meegenomen, het is hier nog gratis ook !!!


Ja, ik beveel dit aan