Beoordelingen CARRUN

9,2
81 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Anoniem

11-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Rijssen

08-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Laren nh

07-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar BMW X3 gekocht met irritante trilling. Vanaf eerste melding is dit serieus opgepakt en getracht het eruit te krijgen. Dit bleek niet eenvoudig. Telkens weer dingen proberen als het er nog niet uit was. Ondanks veel pogingen, tijd en geld erin gestoken toch niet aanwijsbare oorzaak vast kunnen stellen. Wel constructief blijven meedenken en proberen. Iedereen van het carrun team heeft enorme inzet en uithouding getoond. Zeer verfrissend en prettig. Voelde mij telkens toch zeer welkom. Menig ander bedrijf zou zeker al eerder zijn afgehaakt. Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit 's-Hertogenbosch

03-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mensen zoals ik zien een auto kopen niet als een moetje, maar als een feest. Door de jaren heen zie je het verschil tussen handelaren en ondernemers met passie. CarRun is zo'n snoepwinkel. Je gaat naar CarRun omdat hun collectie bijzonder is. Anders gezegd; voor de echte toys ga je naar CarRun, voor euroknallers en discounters naar, nou ja, je weet wel.

Mijn eerste contact was kort met Jeroen, daarna Frank die ik steeds Mark noem. Zijn passie straalt niet alleen uit zijn ogen, maar ook van zijn onderneming.
Wat een service, wat een begeleiding. En; geen gezeur en gezeik maar oplossen. Dat is wat hier gebeurd wanneer je voor 'een dingetje' staat.

Volgens mij hoef ik je niet vertellen dat ik deze jongens van harte aanbeveel. Goed werk mag beloond worden!


Ja, ik beveel dit aan

Nanning uit Veldhoven

25-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakmensen met liefde voor auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Eindhoven

23-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf met een persoonlijke servicegerichte instelling. Binnen gelopen om rond te kijken en een week later naar buiten gereden met een nieuwe wagen. Compleet met verzekering, grote beurt en extra alarmsysteem. Top!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Wessem

20-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar en eerlijk, behulpzaam en transparant. We hebben er nu de derde keer n auto gekocht en de service en klantvriendelijkheid zijn uitmundend!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Haarlem

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima bedrijf om zaken mee te doen .
Als er iets is denken ze alleen in oplossingen.
Als je belt voor een probleem (mee gemaakt ) ook na langere tijd blijven altijd vriendelijk en behulpzaam.
Heb een kleine elektrotechnisch storing gehad maar vanwege de afstand en drukte met mn werk hebben wij het alsnog opgelost zonder dat iemand er van last had. Mijn conclusie wil je daar een auto kopen dan krijg je er geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Roelofarendsveen

23-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, snel en vakkundig geholpen.
Bedrijf(Corné) komt gelijk betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Mill

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie auto gekocht met de juiste opties. Van liefhebbers voor een liefhebber, zullen we maar zeggen.....
Ben ervan overtuigd dat ik hieraan veel plezier ga beleven.


Ja, ik beveel dit aan