Beoordelingen CARRUN

9,2
36 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Suus

12-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, kundig, eerlijk en betrouwbaar. Erg service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Debbie uit Eindhoven

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

ine uit Geldrop

04-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot op heden is alles goed verlopen maar alles is nog niet afgehandeld dus afwachten tot het geregeld is.


Ja, ik beveel dit aan

Helder uit 5658CB Eindhoven

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: The best experience I had so far with a Dutch service/product provider: excellent reception, great listener, honest support and service, consultancy provided above expectations.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Riethoven

14-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen mee, nette service. Vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Amersfoort

07-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig, gezellig, deskundig, vriendelijk, meedenkend, relativerend, eigenlijk helemaal top en toch slechts negens gegeven omdat er altijd wel iets te verbeteren is, zelfs als je nog niet weet wat.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

06-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e keer in enkele jaren een mooie Volvo aangeschaft bij Carrun en wederom tot volle tevredenheid !
Dit keer een v70 T5 en het advies gekregen deze te chippen wat Carrun dan ook verzorgd heeft en de rijeigenschappen van de auto zijn fantastisch!
Corné en Frank, ook dit keer weer hartelijk dank en tot een volgende ronde !


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Weert

06-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top Bedrijf, Mijn vrouw en ik werden gastvrij ontvangen. Goede uitleg door Frank, waarbij veel tijd werd gereserveerd. Alle afspraken zoals documenten goed en zorgvuldig nagekomen en afgehandeld. " Aanrader dit bedrijf ".


Ja, ik beveel dit aan

John uit Veldhoven

31-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: perfect, Corné heeft zo als gewoonlijk weer een nette afgeleverd mijn 5de al.


Ja, ik beveel dit aan

Said uit Den Haag

28-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf ziet er netjes uit. En de mensen zijn zeer vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan