Beoordelingen CARRUN

9,2
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Ernst uit Heerhugowaard

18-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Supermooie auto gekocht bij Corne!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Dokkum

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat ik een auto zonder garantie gekocht heb, werd de auto toch nog even gecheckt: gevolg: nieuwe distributie (en oliepomp) ketting vervangen. Wat een service!! Daarmee geven ze de koper een ontzettend vertrouwd gevoel.
Nogmaals mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Alphen aan den rijn

04-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed ervaring met Carrun. Corne en Frank zijn super behulpvaardig en nemen alle tijd om je ze goed mogelijk van dienst te zijn! tot nu toe super ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

peer uit geldrop

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig voelt heel vertrouwd


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Breda

27-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met een perfecte autovoorraad! Zeer vriendelijk geholpen en een prachtige koop gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Valkenswaard

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakmensen! Betrouwbare vakmensen, klein overzichtelijk, netjes, hele fijne ervaring. Gisteren een auto afgeleverd waarbij alle tijd werd genomen voor uitleg over de auto, het alarm en nagevraag gedaan werd of alle verzekeringen goed geregeld waren. Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit St.Nicolaasga

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zal het heel kort houden ,als je de showroem binnen komt weet je al dat je met auto liefhebbers te maken hebt je word vriendelijk ontvangen en de afhandeling is zo als het hoort dikke pluim voor Carrun !!

Mvg K.de Leeuw


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Someren

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantgericht en komen zeer goed hun afspraken na. Nogmaals bedankt👍


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

20-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring correct geholpen
afspraken worden netjes uitgevoerd
goede service
vriendelijke klant gerichtheid
goede uitleg over het gekochte product


Ja, ik beveel dit aan