Beoordelingen CARRUN

9,2
75 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

John uit Wessem

20-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar en eerlijk, behulpzaam en transparant. We hebben er nu de derde keer n auto gekocht en de service en klantvriendelijkheid zijn uitmundend!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Haarlem

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima bedrijf om zaken mee te doen .
Als er iets is denken ze alleen in oplossingen.
Als je belt voor een probleem (mee gemaakt ) ook na langere tijd blijven altijd vriendelijk en behulpzaam.
Heb een kleine elektrotechnisch storing gehad maar vanwege de afstand en drukte met mn werk hebben wij het alsnog opgelost zonder dat iemand er van last had. Mijn conclusie wil je daar een auto kopen dan krijg je er geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Roelofarendsveen

23-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, snel en vakkundig geholpen.
Bedrijf(Corné) komt gelijk betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Mill

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie auto gekocht met de juiste opties. Van liefhebbers voor een liefhebber, zullen we maar zeggen.....
Ben ervan overtuigd dat ik hieraan veel plezier ga beleven.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Borculo

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net en deskundig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Almkerk

05-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het gebouw en kantoor ziet er allemaal niet zo gelikt uit, maar laat je niet misleiden. De auto's en service zijn dat wel. Met veel plezier hier een auto gekocht, die tip top in orde (als nieuw) is afgeleverd. Eerst weer even sparen, maar dan zou de volgende auto zomaar ook bij Frank en Corné gekocht kunnen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit Heerhugowaard

18-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Supermooie auto gekocht bij Corne!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Dokkum

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat ik een auto zonder garantie gekocht heb, werd de auto toch nog even gecheckt: gevolg: nieuwe distributie (en oliepomp) ketting vervangen. Wat een service!! Daarmee geven ze de koper een ontzettend vertrouwd gevoel.
Nogmaals mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Alphen aan den rijn

04-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed ervaring met Carrun. Corne en Frank zijn super behulpvaardig en nemen alle tijd om je ze goed mogelijk van dienst te zijn! tot nu toe super ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

peer uit geldrop

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig voelt heel vertrouwd


Ja, ik beveel dit aan