Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
272 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
231 t/m 240 van 272 beoordelingen

marian uit helden

10-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beetje pech met onze 2e hands aanschaf. Tot 2x terug naar de garage (vanuit Limburg) auto word opgehaald en weer keurig thuisgebracht, kosteloze reparatie. En dan krijgen WIJ een bloemetje voor de overlast!!! Jongens, SUPER, SUPER!! En nou maar hopen dat het euvel verholpen is....


Ja, ik beveel dit aan

raymond uit PURMEREND

23-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

15-03-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BIJ alles wat ik lees over de berichten over GARAGE Garand kloppen precies wat service betreft


Ja, ik beveel dit aan

Hans & Elly uit Diemen

14-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelfs met Valentijnsdag denken ze aan je!! Mooi boeket ontvangen!
Welke garage doet dit? Heren wij blijven zeker klant!


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Oostzaan

16-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden een auto gekocht bij Garant( ja bij Bart).
Bij binnen komst niet meteen iemand in een 3 delig pak op je af nee gewoon lekker normaal. Geen opdringerig gedoe, gewoon eerlijk en oprecht.
Ook na de verkoop staat Bart en zijn vader hun mannetje want de reparatie heeft hij geheel voor zijn rekening genomen. KLASSE. Dus als ik nog een keer een auto ga kopen zal ik zeker bij Garant langs gaan! Ga zo door, jullie zijn GRUWELDIG!


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Diemen

31-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als vrouw zijnde Peugeot 206 CC gekocht. Bij Garant (Bart dus) wordt je ook als vrouw serieus genomen. Service en klantvriendelijk staan bovenaan het lijstje van alle mensen werkzaam bij Garant. Dit bedrijf is een pareltje in de autowereld!! Een aanrader dus.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Diemen

31-10-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Garant auto's gekocht voor mijn zoon, vrouw en mijzelf en dat tot volle tevredenheid. Perfecte service. Schouderklop voor Bart en zijn team. Nu had ik als autoliefhebber iets anders op het oog en stom genoeg gekocht bij een ander bedrijf omdat Garant dit soort niet verkoopt. Natuurlijk narigheid maar Bart heeft ons overal doorheen gesleept. Petje af!! Dus service en klantvriendelijkheid stopt bij Garant niet bij de deur. Een grote aanrader dus!!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Schellinkhout

31-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel internet speurwerk een aantal autobedrijven bezocht en elke keer weer een grote teleurstelling over de staat van de auto, en de manier hoe je wordt benaderd. De laatste op mijn lijstje was een auto bij Autobedrijf Garant in Purmerend. Je komt binnen in een hele nette showroom prachtig glimmende en schone auto, s in elke prijsklasse. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar, en alles is rustig uitgelegd. Ik had direct een goed gevoel bij dit bedrijf na wat leuk onderhandeld te hebben over de in te ruilen auto , en ik eigenlijk al de beslissing had genomen om de auto te kopen werdt mij rustig gezegd denk er rustig over na en we horen het van u.
Nou waar maak je dit nog mee, dus echt een 10 met een griffel voor dit bedrijf. Ga zo door mannen !


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Amstelveen

25-09-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij gingen op internet opzoek naar een nieuwe auto en naar een tijd zoeken en prijzen vergelijken kwamen we bij garage GARANT en nog 2 andere garage te recht. Na een bezoek aan de verschillende garage, was ons gevoel bij garage bedrijf GARANT het besten. Dit bleek na ( en voor ) de aan koop een goede keuzen te zijn geweest. We zijn zeer goed geholpen, ook na dat we de auto in ons bezit hadden. Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Purmerend

17-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan