Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
267 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
241 t/m 250 van 267 beoordelingen

Nick uit Amsterdam

27-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heerhugowaard

16-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet kwam ik terecht bij Autobedrijf garant omdat ik een Mondeo zocht met niet teveel kilometers voor een goeie prijs. Eerst sohtends gebeld of de auto er nog was en of ik even een proefrit kon maken, geen probleem. Toen we binnen kwamen lopen vroeg de verkoper al of we voor die mondeo kwamen.
De verkoper was zeer vriendelijk, open en eerlijk, zonder glad te zijn. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel een juiste keus gemaakt heb. Auto was afgeleverd op de afgesproken tijd, met een nieuwe accu en nieuwe ruitenwisserbladen, zonder dat we daar om hoefden te vragen, de rest van de slijtageonderdelen waren nog in prima staat. Wat helemaal bijzonder was, is dat wel vlak voor et verstrijken van de garantieperiode nog even werden gebeld of de auto nog goed was en of ze nog iets konden betekenen voor ons, we hadden alleen een klein dingetje waarover we twijfelden of het nou aan ons lag of aan de auto, was geen probleem, de auto langs gebracht en een keurige leenauto voor een dag mee gekregen.
Inmiddels ook met de auto naar Zuid frankrijk gereden, en hij bevalt nog steeds zeer goed!
Niets dan lof over deze garage! Bij een volgende aanschaf zal ik als eerst kijken of garant nog een mooie heeft staan!


Ja, ik beveel dit aan

Jim en Petra uit Purmerend

14-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin

02-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom zelf al jaren bij Garant en mijn vrouw en ik hebben inmiddels twee auto's in onderhoud. Zowel eigenaar als medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben verstand van het beroep dat ze uitoefenen.

Bij aanschaf van onze eerst auto bleek dat de automaat niet geheel goed was. Deze is zonder enig weerwoord keurig vervangen en inmiddels hebben we hier alweer 200.000km zonder enig probleem mee gereden.

Altijd een vriendelijk woord en echt een band gekregen met dit bedrijf over de afgelopen jaren. Ik raad iedereen aan om eens langs te komen wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare autoleverancier en onderhoudsbedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Udo

20-07-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het, op Internet, vinden van deze Ford Mondeo Wagon First Edition bij Garage Garant naar dit bedrijf gebeld en meteen een afspraak kunnen maken om de auto te bekijken.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en mocht zonder probleem de auto van binnen en buiten bekijken.
Afspraak voor een proefrit gemaakt: de verkoper gaf een zeer betrouwbare indruk: je kunt hem van alles vragen en wat ik goed vind is dat hij zelf ook nog vraagt of alles duidelijk is.
Hij heeft verstand van zaken en legt graag uit.
De auto gekocht: binnen een week APK en afleverbeurt prima voor elkaar!
Zonder bij te betalen waren nieuwe banden en accu geplaatst.
En ook nog eens mijn carkit kostenloos prima overgezet.
Als klap op de vuurpijl een emmer vol schoonmaak- en kraswegwerkproducten gekregen.
De auto ziet er perfect uit en rijdt als een zonnentje!
Superservice!
Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf, ze zullen me nog wel eens zien, al was het maar voor een lekker bakkie koffie dat ik iedere keer kreeg.
Een goed bedrijf dat ik na deze ervaringen zeker aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan

Jan willem uit Arnhem

28-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 19 juni jl. ben ik samen met mijn vriendin wezen kijken bij dit Autobedrijf in Purmerend na heel veel zoeken op het internet naar een leuke occasion nadat ik helaas mijn lease auto enige tijd geleden heb moeten inleveren.

Waar ik vooral naar op zoek was was een auto met niet te veel km’s en een NAP.

Autobedrijf Garant heeft een aantal van dit soort auto's staan.

Nadat we eerst waren wezen kijken naar een Golf 4 in de omgeving van Rotterdam was voor mij de enige optie eigenlijk nog dit autobedrijf waar ook een Golf 4 uit 2002 stond met 109.000 km. Wij komen zelf uit Arnhem dus niet echt in de buurt maar toch benieuwd naar de staat van deze Golf.

Eenmaal aangekomen stond deze al klaar en ik moet zeggen dat de eerste indruk van het bedrijf van buitenaf al erg goed was. Keurig verzorgd en je kunt zien dat het niet de zoveelste doorsnee autohandelaar is. Ik was eerlijk gezegd verbaasd om te zien hoe de staat van deze Golf was. Op een klein pitje aan de onderkant van de motorkap na ziet deze wagen er picobello uit. Ik kan echt niet anders zeggen. Geen krassen, deuken, steenslag e.d. en ook het interieur ziet er nog keurig verzorgd uit.

De medewerker wist al dat we kwamen kijken naar deze Golf (van te voren even gebeld) en stond ons dan ook vriendelijk te woord. We konden meteen een proefrit maken, geen enkel probleem en kregen de sleutel al snel van hem aangereikt.

We hebben een proefrit gemaakt en op de tijd wordt niet gelet bij dit bedrijf. Sterker nog we hebben niet eens over een tijd van de proefrit gesproken. De wagen reed prima, geen rammeltjes etc. alleen wat trilling in het stuur. Eigenlijk waren we al snel tot de beslissing gekomen dat we deze auto graag wilden hebben. De prijs kwaliteit verhouding was gewoon uitstekend te noemen.

Na de proefrit hebben we nog even om de auto heengelopen en vastgesteld dat er een ster in de vooruit zat.

Nog even verder gepraat over de prijs e.d. en de ster in de ruit, de trilling in het stuur en het langzaam opkomen van een van de ventilatoren. Dit zou allemaal in orde worden gemaakt. Nog even een bakkie samen gedaan en alvast wat papieren in orde gemaakt. Ik kon de auto een week later komen ophalen, dat was dus gisteren.

Gisteren zoals gezegd de auto opgehaald. We werden weer vriendelijk ontvangen met een bakkie koffie. De vooruit hadden ze vervangen omdat het blijkbaar geen ster was maar reeds een barst, uitgebalanceerd en ventilator nagekeken. Hij stond er keurig bij in de zon, en klaar voor vertrek. De rest van de afhandeling mag voor zich spreken.

Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen. Ik ben zelf ook altijd wat wantrouwig met het kopen van een occasion maar bij Garant heb ik geen enkel moment een slecht gevoel gehad. De hele uitstraling van het bedrijf geeft een goed gevoel, net als de service en de vriendelijkheid van het personeel en de vrijheid die je krijgt om rustig te kijken en een proefrit te maken zonder enig gevoel van druk.


Ja, ik beveel dit aan

sander uit purmerend

26-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar adres waar ik me prettig voel! Gratis leenauto, vakkundige monteurs en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Purmerend

24-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer nette en betrouwbaar autobedrijf.

Zowel de afdeling verkoop en de werkplaatsreceptie behandelen je op een normale en nette klantvriendelijke manier.

Na aanschaf van een gebruikte Ford mondeo deze een jaar later een grote onderhoudsbeurt en apk laten geven dit alles is op een nette en correcte manier uitgevoerd.

Tijdens de garantieperiode is de accu vervangen en het contactslot schoongemaakt omdat deze soms bleef hangen.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

18-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een vertrouwd adres voor mij, goede persoonlijke service


Ja, ik beveel dit aan

Norbert uit purmerend

24-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een slechte ervaring met de dealer ben ik overgestapt naar Autobedrijf garant in purmerend.
Het blijft lastig dealers te vergelijken maar de service hier is prima, erg vriendelijke medewerkers en eerlijke prijzen.
Ook mijn wat oudere auto wordt hier met respect behandeld.
Tot op heden heb ik met mijn oudere auto's (160.000+ km) nauwelijks problemen gehad. Een combinatie van rustig rijden, een goede garage en een beetje mazzel denk ik.


Ja, ik beveel dit aan