Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
259 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
251 t/m 259 van 259 beoordelingen

Mark uit Purmerend

22-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Purmerend

11-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit autobedrijf staat altijd voor ons klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Nijkerk

13-07-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds kort ben ik bezitter van een Ford Focus 1.6 trend uit 2003, aangekocht bij auto Autobedrijf Garant.

Ik ben bij diverse garagebedrijven geweest, om naar een auto te kijken, maar uiteindelijk ben ik bij deze garage (via het internet) terecht gekomen, omdat de verkoper netjes mijn mail heeft beantwoord (telefonisch). En de eerste indruk was goed.
Ik ben diezelfde dag nog naar de auto wezen kijken, proefrit gemaakt en een x-aantal dingen besproken betreft de aankoop.

Mijn persoonlijke bevindingen zijn: alleraardigst personeel, vriendelijke ontvangst en ze nemen de tijd voor je. Ze komen zeker na wat ze afspreken, de auto’s staan er mooi bij, en er wordt goede service geboden.
Toen ik de auto kwam halen stond deze er netjes bij, half afgetankt en de verkoper heeft laten zien hoe alles werkte binnen en buiten de auto.

Ik heb de auto nu ruim 4 maanden, en hij bevalt prima!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit alkmaar

21-05-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een tweedehands auto aangeschaft. Dit is een zeer prettige ervaring geweest. Op marktplaats had ik een auto gevonden, vervolgens langs gegaan. De auto was precies zoals omschreven, zag er goed uit! De eerste indruk was meteen vertrouwd. Na een proefrit en een babbeltje over mijn oude auto was ik er snel uit! Dit moet hem worden dacht ik! De auto was vlot klaar, zou max twee weken zijn maar stond al na 1 week klaar! In de garantie periode ging mijn cd speler stuk. Ik had even opgebelt en het besproken, de volgende dag kon ik langsrijden en ze hadden er kosteloos een ander in gemonteerd! Nu ben ik bijna een jaar verder en heb erg veel plezier van mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Purmerend

09-04-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: - de service uitstekend is; - je persoonlijk wordt benaderd; - vaste klanten worden gewaardeerd; - er altijd tijd is voor een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Veendam

28-03-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange speurtocht op internet opzoek naar een skoda fabia kwam ik bij autobedrijf garant uit. Goede prijs kwaliteit's verhouding, net bedrijf. Tijdens de aankoop diverse afspraken gemaakt , die allemaal zijn na gekomen(denk daarbij aan lak bijwerken , nieuwe wieldop monteren) Tot op heden heb ik erg veel plezier van mijn auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit purmerend

13-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf geeft een top service op alle mogelijke manieren


Ja, ik beveel dit aan

w uit Purmerend

27-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik loop nu zo'n 4.5 jaar bij dit autobedrijf als klant. Ik ben bij hun terrecht gekomen nadat mijn auto een vervelende storing had en mijn toenmalige garage daar niet uit kon komen. Via via ben ik bij hun terrecht gekomen.De communicatie is altijd duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en een persoonlijke benadering! Gewoon Top service!


Ja, ik beveel dit aan