Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
267 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
251 t/m 260 van 267 beoordelingen

William uit Purmerend

21-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, verstand van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Hoorn

23-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 18 Februari 2011 heb ik hier alweer mijn 3de auto gekocht. Een Ford Mondeo Wagon 1.8i Business Edition uit 2004. Nadat ik tot de conclusie was gekomen dat een VW Polo toch echt te klein voor me was geworden zat ik een beetje te surfen op het net. Een vriend attendeerde mij erop dat er een mooie Ford bij Autobedrijf Garant stond. Toch maar even op de website kijken. Dat zag er goed uit, dus maar even langs rijden de volgende dag.

Omdat ik hier al 2 auto’s heb gekocht ken ik inmiddels het klappen van de zweep. De eigenaar, en het personeel, kennen mij bij mijn voornaam en dat is toch een stuk persoonlijker. De eigenaar, Paul van Naarden, keek een beetje vreemd op dat ik weer eens binnen kwam vallen omdat ik 7 weken geleden nog een VW Polo bij hem had gekocht. Deze wilde ik dus inruilen op de Mondeo.

Natuurlijk was een proefrit geen enkel probleem en de auto beviel prima. Dus nadat we een beetje hadden gebabbelt zijn we weer tot een deal gekomen.



Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Purmerend

22-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart 2003 heb ik een gebruikte Xsara Picasso gekocht bij autobedrijf Garant.
De beurten en reparaties werden altijd goed uitgevoerd. De service is prima!
Kleine dingen worden ter plekke, uitgevoerd!
Wat ik ook erg prettig vind, is dat je in de werkplaats mee kunt kijken als je dat wil. Monteurs zijn heel vriendelijk en geven duidelijk antwoord op eventuele technische vragen.
Vorig jaar een nieuwere Picasso gekocht en even daarvoor een Cuore voor mijn vrouw.
We blijven klant bij Autobedrijf Garant omdat we
heel erg tevreden zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit krommenie

18-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2011 heb ik hier mijn huidige auto een Hyundai matrix uit 2004 aangeschaft.
De dealer (en de auto)had ik gevonden via internet.

Een bezoek aan autobedrijf garant stemde me erg positief.
De showroom is keurig en netjes ingedeeld. De auto’s staan er perfect bij en ook buiten staan een genoeg autos.
Wat opvalt is een grote diversiteit in auto’s, zowel qua prijs als merken. Een bezoek aan dit autobedrijf is dan ook zeker de moeite waard

Het personeel behandelde mij zeer professioneel en gaven alle ruimte rustig een auto te bekijken.
Het zijn dus zeker niet opgehitste verkopertjes die continu in je nek staan te hijgen en op je vingers te kijken.

Na een gesprek met een verkoper hadden we afgesproken dat ik de volgende dag langs kon komen voor een proefrit.
Na de proefrit besloten de auto te kopen.
Dit was allemaal vrij snel en deskundig geregeld en met een goed gevoel ging ik dan ook weer huiswaarts.

De auto werd met beurt en apk afgeleverd.
De verkoper belde enkele dagen voor de afgesproken afleverdatum op met de mededeling dat het iets langer ging duren.
Er moest namelijk een kastje (iets met elektronica) besteld worden en deze had een iets langere levertijd dan verwacht.

2dagen later dan de in 1e instantie afgesproken datum kon ik de auto op komen halen.

Hier bleek dat ze ook alle 4 de banden vervangen hadden door gloednieuwe vredestein banden, omdat het profiel net iets minder als 3 mm (in principe ruim voldoende) was, en ik volgens hun dan misschien wel te snel aan nieuwe banden toe zou zijn. Dat is nou toch nog een nette service!!

De auto werd puntgaaf afgeleverd !

Na enige tijd kreeg de auto problemen met starten. Na een telefoontje werd ik gelijk uitgenodigd om mijn auto even af te zetten, zodat ze even konden kijken. Het bleek een slechte accu te zijn en deze is dan ook geheel ter plaatse onder garantie vervangen.

Autobedrijf garant is in mijn ogen een zeer betrouwbaar en goed adres, met deskundig en geïnteresseerd personeel.
Ik kan dit bedrijf dan ook bij een ieder aanbevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jord uit Medemblik

16-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bedrijf is heel open en eerlijk met betrekking tot de prijs en wat er verder voor mogelijkheden zijn. Geven een eerlijke prijs als inruil.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Oosthuizen

04-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb begin december een Ford focus bj 2004 bij dit bedrijf gekocht. Ik werd vriendelijk ontvangen met koffie en we waren het vrij snel eens over de prijs en inruilwaarde van mijn oude auto. Kon daarna meteen een proefrit maken, daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ik heb de auto met Bovaggarantie pakket 4 gekocht, dit houdt in; een half jaar bovaggarantie, grote beurt en APK keuring.

Er waren een paar puntjes van aandacht zoals een gescheurd deurrubber en handremhoes.
Al deze punten hadden ze netjes gemaakt bij de aflevering dus ik was helemaal tevreden.

Ben van de week terug geweest omdat ik een apart geluid hoorde bij het sturen. Er bleek een lager van de stuurinrichting versleten te zijn. Heb voor het vervangen hiervan een nieuwe afspraak gemaakt en dit onderdeel wordt zonder problemen kostenloos vervangen. Krijg ook gratis een leenauto mee!

Petje af voor deze mensen, ben blij dat ik hier mijn auto gekocht heb


Ja, ik beveel dit aan

Steve uit Purmerend

02-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds 2003 klant bij dit bedrijf en geheel naar wens.
Waren er in het verleden wel eens problemen, dan werden die naar volle tevredenheid opgelost.

Ik rijd nu sinds Jan. 2008 een renault scenic concquest 1.6 v
met 58000 km .Is mijn derde scenic 1.6 v bij deze garage.
Ik wordt ook zeer vriendelijk ontvangen door personeel op de werkvloer, wat voor mij het belangrijkste is.


Ja, ik beveel dit aan

w uit monnickendam

30-12-2011
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht, ik koop een auto met achter af heel wat gebreken na er nog niet een 2 maanden er in gereden te hebben. de garage waar ik hem heb laten na kijken geeft aan de dealer hier weet van hebt gehad en ik de auto voor veel ste veel geld gekocht heb!!! en zeer klant onvriendelijk..


Mark uit Purmerend

22-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan