Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
272 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
251 t/m 260 van 272 beoordelingen

Jan willem uit Arnhem

28-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 19 juni jl. ben ik samen met mijn vriendin wezen kijken bij dit Autobedrijf in Purmerend na heel veel zoeken op het internet naar een leuke occasion nadat ik helaas mijn lease auto enige tijd geleden heb moeten inleveren.

Waar ik vooral naar op zoek was was een auto met niet te veel km’s en een NAP.

Autobedrijf Garant heeft een aantal van dit soort auto's staan.

Nadat we eerst waren wezen kijken naar een Golf 4 in de omgeving van Rotterdam was voor mij de enige optie eigenlijk nog dit autobedrijf waar ook een Golf 4 uit 2002 stond met 109.000 km. Wij komen zelf uit Arnhem dus niet echt in de buurt maar toch benieuwd naar de staat van deze Golf.

Eenmaal aangekomen stond deze al klaar en ik moet zeggen dat de eerste indruk van het bedrijf van buitenaf al erg goed was. Keurig verzorgd en je kunt zien dat het niet de zoveelste doorsnee autohandelaar is. Ik was eerlijk gezegd verbaasd om te zien hoe de staat van deze Golf was. Op een klein pitje aan de onderkant van de motorkap na ziet deze wagen er picobello uit. Ik kan echt niet anders zeggen. Geen krassen, deuken, steenslag e.d. en ook het interieur ziet er nog keurig verzorgd uit.

De medewerker wist al dat we kwamen kijken naar deze Golf (van te voren even gebeld) en stond ons dan ook vriendelijk te woord. We konden meteen een proefrit maken, geen enkel probleem en kregen de sleutel al snel van hem aangereikt.

We hebben een proefrit gemaakt en op de tijd wordt niet gelet bij dit bedrijf. Sterker nog we hebben niet eens over een tijd van de proefrit gesproken. De wagen reed prima, geen rammeltjes etc. alleen wat trilling in het stuur. Eigenlijk waren we al snel tot de beslissing gekomen dat we deze auto graag wilden hebben. De prijs kwaliteit verhouding was gewoon uitstekend te noemen.

Na de proefrit hebben we nog even om de auto heengelopen en vastgesteld dat er een ster in de vooruit zat.

Nog even verder gepraat over de prijs e.d. en de ster in de ruit, de trilling in het stuur en het langzaam opkomen van een van de ventilatoren. Dit zou allemaal in orde worden gemaakt. Nog even een bakkie samen gedaan en alvast wat papieren in orde gemaakt. Ik kon de auto een week later komen ophalen, dat was dus gisteren.

Gisteren zoals gezegd de auto opgehaald. We werden weer vriendelijk ontvangen met een bakkie koffie. De vooruit hadden ze vervangen omdat het blijkbaar geen ster was maar reeds een barst, uitgebalanceerd en ventilator nagekeken. Hij stond er keurig bij in de zon, en klaar voor vertrek. De rest van de afhandeling mag voor zich spreken.

Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen. Ik ben zelf ook altijd wat wantrouwig met het kopen van een occasion maar bij Garant heb ik geen enkel moment een slecht gevoel gehad. De hele uitstraling van het bedrijf geeft een goed gevoel, net als de service en de vriendelijkheid van het personeel en de vrijheid die je krijgt om rustig te kijken en een proefrit te maken zonder enig gevoel van druk.


Ja, ik beveel dit aan

sander uit purmerend

26-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar adres waar ik me prettig voel! Gratis leenauto, vakkundige monteurs en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Purmerend

24-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer nette en betrouwbaar autobedrijf.

Zowel de afdeling verkoop en de werkplaatsreceptie behandelen je op een normale en nette klantvriendelijke manier.

Na aanschaf van een gebruikte Ford mondeo deze een jaar later een grote onderhoudsbeurt en apk laten geven dit alles is op een nette en correcte manier uitgevoerd.

Tijdens de garantieperiode is de accu vervangen en het contactslot schoongemaakt omdat deze soms bleef hangen.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

18-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een vertrouwd adres voor mij, goede persoonlijke service


Ja, ik beveel dit aan

Norbert uit purmerend

24-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een slechte ervaring met de dealer ben ik overgestapt naar Autobedrijf garant in purmerend.
Het blijft lastig dealers te vergelijken maar de service hier is prima, erg vriendelijke medewerkers en eerlijke prijzen.
Ook mijn wat oudere auto wordt hier met respect behandeld.
Tot op heden heb ik met mijn oudere auto's (160.000+ km) nauwelijks problemen gehad. Een combinatie van rustig rijden, een goede garage en een beetje mazzel denk ik.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Purmerend

21-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, verstand van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Hoorn

23-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 18 Februari 2011 heb ik hier alweer mijn 3de auto gekocht. Een Ford Mondeo Wagon 1.8i Business Edition uit 2004. Nadat ik tot de conclusie was gekomen dat een VW Polo toch echt te klein voor me was geworden zat ik een beetje te surfen op het net. Een vriend attendeerde mij erop dat er een mooie Ford bij Autobedrijf Garant stond. Toch maar even op de website kijken. Dat zag er goed uit, dus maar even langs rijden de volgende dag.

Omdat ik hier al 2 auto’s heb gekocht ken ik inmiddels het klappen van de zweep. De eigenaar, en het personeel, kennen mij bij mijn voornaam en dat is toch een stuk persoonlijker. De eigenaar, Paul van Naarden, keek een beetje vreemd op dat ik weer eens binnen kwam vallen omdat ik 7 weken geleden nog een VW Polo bij hem had gekocht. Deze wilde ik dus inruilen op de Mondeo.

Natuurlijk was een proefrit geen enkel probleem en de auto beviel prima. Dus nadat we een beetje hadden gebabbelt zijn we weer tot een deal gekomen.



Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Purmerend

22-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart 2003 heb ik een gebruikte Xsara Picasso gekocht bij autobedrijf Garant.
De beurten en reparaties werden altijd goed uitgevoerd. De service is prima!
Kleine dingen worden ter plekke, uitgevoerd!
Wat ik ook erg prettig vind, is dat je in de werkplaats mee kunt kijken als je dat wil. Monteurs zijn heel vriendelijk en geven duidelijk antwoord op eventuele technische vragen.
Vorig jaar een nieuwere Picasso gekocht en even daarvoor een Cuore voor mijn vrouw.
We blijven klant bij Autobedrijf Garant omdat we
heel erg tevreden zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit krommenie

18-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2011 heb ik hier mijn huidige auto een Hyundai matrix uit 2004 aangeschaft.
De dealer (en de auto)had ik gevonden via internet.

Een bezoek aan autobedrijf garant stemde me erg positief.
De showroom is keurig en netjes ingedeeld. De auto’s staan er perfect bij en ook buiten staan een genoeg autos.
Wat opvalt is een grote diversiteit in auto’s, zowel qua prijs als merken. Een bezoek aan dit autobedrijf is dan ook zeker de moeite waard

Het personeel behandelde mij zeer professioneel en gaven alle ruimte rustig een auto te bekijken.
Het zijn dus zeker niet opgehitste verkopertjes die continu in je nek staan te hijgen en op je vingers te kijken.

Na een gesprek met een verkoper hadden we afgesproken dat ik de volgende dag langs kon komen voor een proefrit.
Na de proefrit besloten de auto te kopen.
Dit was allemaal vrij snel en deskundig geregeld en met een goed gevoel ging ik dan ook weer huiswaarts.

De auto werd met beurt en apk afgeleverd.
De verkoper belde enkele dagen voor de afgesproken afleverdatum op met de mededeling dat het iets langer ging duren.
Er moest namelijk een kastje (iets met elektronica) besteld worden en deze had een iets langere levertijd dan verwacht.

2dagen later dan de in 1e instantie afgesproken datum kon ik de auto op komen halen.

Hier bleek dat ze ook alle 4 de banden vervangen hadden door gloednieuwe vredestein banden, omdat het profiel net iets minder als 3 mm (in principe ruim voldoende) was, en ik volgens hun dan misschien wel te snel aan nieuwe banden toe zou zijn. Dat is nou toch nog een nette service!!

De auto werd puntgaaf afgeleverd !

Na enige tijd kreeg de auto problemen met starten. Na een telefoontje werd ik gelijk uitgenodigd om mijn auto even af te zetten, zodat ze even konden kijken. Het bleek een slechte accu te zijn en deze is dan ook geheel ter plaatse onder garantie vervangen.

Autobedrijf garant is in mijn ogen een zeer betrouwbaar en goed adres, met deskundig en geïnteresseerd personeel.
Ik kan dit bedrijf dan ook bij een ieder aanbevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jord uit Medemblik

16-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bedrijf is heel open en eerlijk met betrekking tot de prijs en wat er verder voor mogelijkheden zijn. Geven een eerlijke prijs als inruil.


Ja, ik beveel dit aan