Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
272 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
261 t/m 270 van 272 beoordelingen

Ben uit Oosthuizen

04-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb begin december een Ford focus bj 2004 bij dit bedrijf gekocht. Ik werd vriendelijk ontvangen met koffie en we waren het vrij snel eens over de prijs en inruilwaarde van mijn oude auto. Kon daarna meteen een proefrit maken, daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ik heb de auto met Bovaggarantie pakket 4 gekocht, dit houdt in; een half jaar bovaggarantie, grote beurt en APK keuring.

Er waren een paar puntjes van aandacht zoals een gescheurd deurrubber en handremhoes.
Al deze punten hadden ze netjes gemaakt bij de aflevering dus ik was helemaal tevreden.

Ben van de week terug geweest omdat ik een apart geluid hoorde bij het sturen. Er bleek een lager van de stuurinrichting versleten te zijn. Heb voor het vervangen hiervan een nieuwe afspraak gemaakt en dit onderdeel wordt zonder problemen kostenloos vervangen. Krijg ook gratis een leenauto mee!

Petje af voor deze mensen, ben blij dat ik hier mijn auto gekocht heb


Ja, ik beveel dit aan

Steve uit Purmerend

02-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds 2003 klant bij dit bedrijf en geheel naar wens.
Waren er in het verleden wel eens problemen, dan werden die naar volle tevredenheid opgelost.

Ik rijd nu sinds Jan. 2008 een renault scenic concquest 1.6 v
met 58000 km .Is mijn derde scenic 1.6 v bij deze garage.
Ik wordt ook zeer vriendelijk ontvangen door personeel op de werkvloer, wat voor mij het belangrijkste is.


Ja, ik beveel dit aan

w uit monnickendam

30-12-2011
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht, ik koop een auto met achter af heel wat gebreken na er nog niet een 2 maanden er in gereden te hebben. de garage waar ik hem heb laten na kijken geeft aan de dealer hier weet van hebt gehad en ik de auto voor veel ste veel geld gekocht heb!!! en zeer klant onvriendelijk..


Mark uit Purmerend

22-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Purmerend

11-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit autobedrijf staat altijd voor ons klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Nijkerk

13-07-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds kort ben ik bezitter van een Ford Focus 1.6 trend uit 2003, aangekocht bij auto Autobedrijf Garant.

Ik ben bij diverse garagebedrijven geweest, om naar een auto te kijken, maar uiteindelijk ben ik bij deze garage (via het internet) terecht gekomen, omdat de verkoper netjes mijn mail heeft beantwoord (telefonisch). En de eerste indruk was goed.
Ik ben diezelfde dag nog naar de auto wezen kijken, proefrit gemaakt en een x-aantal dingen besproken betreft de aankoop.

Mijn persoonlijke bevindingen zijn: alleraardigst personeel, vriendelijke ontvangst en ze nemen de tijd voor je. Ze komen zeker na wat ze afspreken, de auto’s staan er mooi bij, en er wordt goede service geboden.
Toen ik de auto kwam halen stond deze er netjes bij, half afgetankt en de verkoper heeft laten zien hoe alles werkte binnen en buiten de auto.

Ik heb de auto nu ruim 4 maanden, en hij bevalt prima!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit alkmaar

21-05-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een tweedehands auto aangeschaft. Dit is een zeer prettige ervaring geweest. Op marktplaats had ik een auto gevonden, vervolgens langs gegaan. De auto was precies zoals omschreven, zag er goed uit! De eerste indruk was meteen vertrouwd. Na een proefrit en een babbeltje over mijn oude auto was ik er snel uit! Dit moet hem worden dacht ik! De auto was vlot klaar, zou max twee weken zijn maar stond al na 1 week klaar! In de garantie periode ging mijn cd speler stuk. Ik had even opgebelt en het besproken, de volgende dag kon ik langsrijden en ze hadden er kosteloos een ander in gemonteerd! Nu ben ik bijna een jaar verder en heb erg veel plezier van mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Purmerend

09-04-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: - de service uitstekend is; - je persoonlijk wordt benaderd; - vaste klanten worden gewaardeerd; - er altijd tijd is voor een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Veendam

28-03-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange speurtocht op internet opzoek naar een skoda fabia kwam ik bij autobedrijf garant uit. Goede prijs kwaliteit's verhouding, net bedrijf. Tijdens de aankoop diverse afspraken gemaakt , die allemaal zijn na gekomen(denk daarbij aan lak bijwerken , nieuwe wieldop monteren) Tot op heden heb ik erg veel plezier van mijn auto!!


Ja, ik beveel dit aan