Beoordelingen Carteam Rovee Veenis

8,6
1073 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1073 beoordelingen

Evert uit Krommenie

16-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag de volgende ervaring met Rovee Veenis, nu onze Ford C - Max voor enig onderhoud naar deze Grage gebracht.
Begin van de middag werd er afgebeld dat de auto opgehaald kon worden.
Bij het ophalen en vermeldt op de rekening dat de remblokjes achter over max een half jaar vernieuwd moeten worden (dit op basis van onze kilometrage).


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Koog aan de Zaan

15-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend garagebedrijf. Vriendelijk en zeer deskundig personeel. Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Krommenie

15-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Assendelft

02-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

ef uit wormer

28-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaring met garage rovee veenis is uitmuntend je word direct geholpen krijgt een leen auto mee aardig personeel en denkt ook met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Assendelft

24-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tot nu toe alleen maar heel goede ervaring! Klant vriendelijk en heel reeële prijzen. Ik ben zeer tevreden!👍


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Assendelft

14-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Je wordt altijd heel professioneel te woord gestaan en de service is erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Assendelft

13-07-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jcm uit Heiloo

12-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd keurig te woord gestaan. Direct een goed oor voor de problematiek van de auto. In het bijzonder Peter van oa het magazijn.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Assendelft

12-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Simpel gezegd is het contact hier altijd heel prettig en krijg je daardoor een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan