Beoordelingen Cartechnics IJsselstein B.V.

9,6
10 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Bas uit Almelo

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze (nieuwe) Renault Espace gekocht en dit is de beste koop van het afgelopen jaar. Zowel vooraf, tijdens als nadien zijn we goed geholpen. Men is open en eerlijk over de situatie waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

We hebben het geheel als super prettig ervaren en zouden een ieder aanraden om met Cartechnics zaken te doen.

Dank voor de goede service en graag tot een volgende keer! De service was echt TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Uden

25-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Suzuki gekocht. Inruil was geen probleem. Fijn zaken doen. Keurig nette behandeling en na de prijs afspraak ook nog even als cadeau de auto restylen zodat de laatst kleine oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Aanrader om hier een auto te kopen. Bij het ophalen van de auto zijn alle afspraken nagekomen en kregen we nog een flesje wijn. Top geregeld, complimenten


Ja, ik beveel dit aan

sylvia uit ijsselstein

17-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: super goed


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Utrecht

20-02-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij onze Bmw X5 banden laten vervangen.
Zeer scherpe prijs voor A merk banden en op een zeer professionele manier gebalanceerd. Vriendelijk en vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Lopikerkapel

02-12-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enorme technische kennis, werken direct uit het veronderstelde probleem.
Maken derhalve geen extra kosten met zoeken naarste mogelijke probleem. Klantvriendelijk, een belofte klopt.het si eigenlijk geen garage, het is je partner die je helpt met de dure auto betaalbaar te houden. Mijn ervaring is meer dan 6 jaar bij cartechnics klant te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Nieuwegein

07-03-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mooi bedrijf. Erg professioneel. Zeer servicegericht. Gaan zorgvuldig met spullen van de klant om.


Ja, ik beveel dit aan

M.E. uit IJSSELSTEIN

30-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: officieel na sluitingstijd word ik teruggebeld door de eigenaar over een reparatie ...


Ja, ik beveel dit aan

jerrol uit ijsselstein

14-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het een eerlijk bedrijf is, je wordt niet onnodig op hoge kosten gejaagd. de klant staat centraal en niet de verdiensten van het bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit IJsselstein

11-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de klantvriendelijkheid bijzonder is. Snelle en vakkundige behandeling.Kortom, ik kom daar graag.


Ja, ik beveel dit aan

rene uit ijsselstein

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het zo persoonlijk goed gaat


Ja, ik beveel dit aan