Beoordelingen Cartronic

9,4
127 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 127 beoordelingen

Anoniem

07-05-2019
9,0

Ervaring: Inbouw dab+ keurig netjes uitgevoerd voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Leiden

17-04-2019
9,7

Ervaring: Goede kennis van het geleverde product (achteruitrijcamera Audi Q2)
Uitleg bij oplevering. Snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zeist

03-04-2019
10

Ervaring: Uitstekend geholpen niks op aan te merken.
Achteruit camera en cruise control ingebouwd. Echt blij mee !!!


Ja, ik beveel dit aan

Maurits uit Rozenburg

23-03-2019
10

Ervaring: Je wordt. Hier bij dit bedrijf prima geholpen en op tijd klaar volgende keer ga ik hier weer naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Den haag

18-03-2019
8,3

Ervaring: Zeer snelle reactie op de mail en op heel kort termijn een afspraak kunnen maken. Tijdens de afspraak kunnen wachten. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2019
9,0

Ervaring: I searched the whole Netherlands to find somebody to activate the rear fog lights of my Audi A3. No one, not even the Audi dealers in the Netherlands, wanted to deal with this. Karim and his crew did it in 15 min. Very good service and reasonable price.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Etten-Leur

08-03-2019
10

Ervaring: Bij Cartronic een wegkantelbare trekhaak laten monteren. (Wat volgens de importeur onmogelijk was.)
Een top bedrijf met top monteurs die weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Schiedam

07-03-2019
9,3

Ervaring: Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en uitstekende kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. De geinstalleerde inklapbare spiegels bij mijn VW Tiguan werken perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Alblasserdam

20-02-2019
9,0

Ervaring: Deze zijn heel goed in alle opzichten👌 perfect


Ja, ik beveel dit aan