Beoordelingen Cartronic

9,4
131 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

Aad uit Heemstede

12-07-2019
9,7

Ervaring: Wat bij de dealer onmogelijk was, kan wel bij Cartronic. Originele VAG App Connect was in een kwartier actief, klasse! Het eerste autobedrijf met vloerbedekking in de werkhal! Ik kom zeker terug voor een originele VW achteruitrijcamera in mijn Tiguan All Space.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Hendrik Ido Ambacht

02-07-2019
10

Ervaring: Mijn Tiguan vandaag opgehaald. Karim en zijn team hebben weer een uitstekende job gedaan. Park assist en Trailer assist gemonteerd/geactiveerd. Tevens nog wat gadgets gratis geactiveerd. Hartstikke bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin

09-06-2019
7,3

Ervaring: Achteruitrijcamera laten monteren in mijn Ibiza.

Goed en net bedrijf met kundige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Berkenwoude

22-05-2019
9,3

Ervaring: Vandaag een achteruitrijcamera laten installeren in mijn Audi TT van 2017. Was na 2,5 uur klaar en werkt supermooi met het Virtual Cockpit systeen. Deze mensen zijn professioneel en vriendelijk. Een aanrader wat mij betreft. Er is op mijn verzoek ook nog een gratis software aanpassing gedaan ( knipperlicht aanpassing).
Bedankt voor de prima service mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-05-2019
9,0

Ervaring: Inbouw dab+ keurig netjes uitgevoerd voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Leiden

17-04-2019
9,7

Ervaring: Goede kennis van het geleverde product (achteruitrijcamera Audi Q2)
Uitleg bij oplevering. Snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zeist

03-04-2019
10

Ervaring: Uitstekend geholpen niks op aan te merken.
Achteruit camera en cruise control ingebouwd. Echt blij mee !!!


Ja, ik beveel dit aan

Maurits uit Rozenburg

23-03-2019
10

Ervaring: Je wordt. Hier bij dit bedrijf prima geholpen en op tijd klaar volgende keer ga ik hier weer naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Den haag

18-03-2019
8,3

Ervaring: Zeer snelle reactie op de mail en op heel kort termijn een afspraak kunnen maken. Tijdens de afspraak kunnen wachten. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2019
9,0

Ervaring: I searched the whole Netherlands to find somebody to activate the rear fog lights of my Audi A3. No one, not even the Audi dealers in the Netherlands, wanted to deal with this. Karim and his crew did it in 15 min. Very good service and reasonable price.


Ja, ik beveel dit aan