Beoordelingen Cartronic

9,4
124 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
101 t/m 110 van 124 beoordelingen

johan uit 030

12-07-2016
9,0

Ervaring: Prima en duidelijk. Snelle in/ombouw Climatronic.


Ja, ik beveel dit aan

Diederick uit Voorburg

11-07-2016
10

Ervaring: Originele wegklapbare trekhaak in laten bouwen in Passat B8 R-line. VW dealer kan dit niet. Dit is zeker de mooiste oplossing. Keurig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Baarn

03-07-2016
9,3

Ervaring: Bij mijn Audi A3 uit 2015, parkeersensoren voor / achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels laten monteren.
Werkzaamheden deskundig en aanzienlijk goedkoper uitgevoerd dan mijn off. Audi dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Belgie

02-07-2016
10

Ervaring: Hallo komende uit belgie voor de inbouw van een achteruitrijcamera en side-assys voor mijn wagen Audi A5 sportbackt, veel dank voor de perfecte service en vriendelijk onthaal, en het volledig afwerken van de wagen ondanks het late uur toch doorgewerkt te hebben van het team. Veel dank


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amsterdam

10-06-2016
8,3

Ervaring: Cruisecontrol & automatisch inklapbare spiegels laten installeren. Top service en kon erop wachten. Blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Goirle

09-06-2016
10

Ervaring: Mijn ervaringen met Cartronic, Den Haag zijn zeer goed en aangenaam. Ik had een probleem met een van de parkeersensoren, die ca 1 jaar door Cartronic bij mijn nieuwe Audi A-1 zijn ingebouwd.
Omdat ik in het Zuiden van het land woon en me een rit naar den Haag wilde besparen, vroeg ik Van Mossel, Tilburg (waar ik mijn auto 1 jaar geleden gekocht heb) om hulp. Hun oplossing was een compleet nieuwe bumper en sensoren. Daarom Karim van Cartronic gebeld. Afgelopen woensdag heeft hij 1 sensor vervangen (gratis!) en probleem is opgelost. Dat vind ik een uitstekende service. Dank daarvoor !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rhoon

09-06-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Etten-Leur

09-06-2016
10

Ervaring: Zaterdag 4 mei 2016 een multifunctioneel stuur in laten bouwen (Volkswagen Golf 7).
Zeer nette jongens waar je gelijk aan merkt dat ze er heel veel verstand van hebben.
Alles netjes ingebouwd. Kom hier zeker terug voor nog meer aanpassingen.

Top bedrijf.

Ik geef daarom alles gewoon 10 omdat ik het perfect vind daar.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Wijlre

08-06-2016
8,7

Ervaring: Prima snelle service. Allemaal erg vriendelijk. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Tolbert

03-06-2016
10

Ervaring: In februari 2016 geweest voor het vrijschakelen van mijn DVD-speler van mijn Discover Pro in mijn VW Golf 7. Dat ging al super, maar helemaal fijn is het als de dealer wat aanpast waardoor het niet meer werkt. Cartronic verzorgde kosteloos nogmaals de aanpassing! Topwerk en van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan