Beoordelingen Cartronic

9,4
131 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
101 t/m 110 van 131 beoordelingen

Raymond

24-09-2016
10

Ervaring: Top Service en zeer goede afwerking..... aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Vlaardingen

23-09-2016
8,7

Ervaring: Net bedrijf dat keurig op afspraak werkt en snel werkt . Prima hoor.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Wilnis

17-09-2016
10

Ervaring: Word vriendelijk te woord gestaan, ze weten waar ze hetover hebben.Goede techniesche vaardigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Gouda

14-09-2016
10

Ervaring: Karim en medewerkers zijn vriendelijke en klantgerichte mensen die weten waar ze over praten. (Bijna) alles is mogelijk. Cartronics hanteert scherpe prijzen en originele VAG onderdelen. Ik ben ontzettend tevreden over de aangebrachte accessoires t.w. Trekhaak, PDC voor/achter en camera. Alles is mooi ingebouwd waardoor het lijkt of het fabriek-af is meegeleverd. Ik kreeg er zelf wat software matige snufjes gratis bij πŸ˜€. Welke ..? Dat is een verrassing als je daar iets besteld. Kortom deze inbouwer kan ik van harte aanbevelen....πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ


Ja, ik beveel dit aan

E uit Gelderland

21-08-2016
9,7

Ervaring: Hier een Highline grille in mijn Golf 7 laten inbouwen voor mijn lelijke Bluemotion grille.
Mooie prijs en erg snel gemonteerd. Geniet er nog steeds van.
Echt een topbedrijf met aardige gasten.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit 's-Gravenzande

01-08-2016
8,7

Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan! Zeer vakkundig personeel. Zij weten echt waar ze over praten. Geen onzin en je weet direct waar je mee te maken hebt.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Amersfoort

15-07-2016
8,3

Ervaring: Tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit 030

12-07-2016
9,0

Ervaring: Prima en duidelijk. Snelle in/ombouw Climatronic.


Ja, ik beveel dit aan

Diederick uit Voorburg

11-07-2016
10

Ervaring: Originele wegklapbare trekhaak in laten bouwen in Passat B8 R-line. VW dealer kan dit niet. Dit is zeker de mooiste oplossing. Keurig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Baarn

03-07-2016
9,3

Ervaring: Bij mijn Audi A3 uit 2015, parkeersensoren voor / achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels laten monteren.
Werkzaamheden deskundig en aanzienlijk goedkoper uitgevoerd dan mijn off. Audi dealer.


Ja, ik beveel dit aan