Beoordelingen Cartronic

9,4
131 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
31 t/m 40 van 131 beoordelingen

Henry uit Anna Paulowna

10-09-2018
10

Ervaring: Ik heb vorige week een blind spot radardetectie systeem in mijn golf 7 in laten bouwen bij cartronic.
Ik was op voorhand nogal sceptisch om dat de VW dealer meermaals had aangegeven dat achteraf inbouwen niet mogelijk was.
Het systeem is prima ingebouwd en werkt erg goed.
Voor de uitleg over de werking werd ruim de tijd genomen ook al was het reeds zaterdagavond 19.00u.
Het personeel is deskundig en buitengewoon vriendelijk.
Echt een aanrader dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Voorschoten

05-09-2018
10

Ervaring: Ik had een afspraak gemaakt om App-connect te activeren in mijn VW-Passat van 2016. Werd direct geholpen, was in een uurtje gebeurd. Als toegift heeft Cartronic ook de voice-functie geactiveerd. Het werkt nu allemaal goed. De kosten waren een stuk lager dan de prijsopgave van de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Stanly uit Son

28-07-2018
6,7

Ervaring: Aan deskundigheid is geen twijfel mogelijk.

Alleen bereikbaarheid zowel telefonisch als per email mag wel beter.

Rommelig van binnen.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Zoutelande

10-07-2018
10

Ervaring: Cruise-control ingebouwd in mijn Audi Q3, mede een kaart-update van de MMI-navigatie. Tevens belangeloos een hinderlijke alarmstoring opgelost. Alles accuraat met grote ervaring en kennis van zaken. E.e.a.voor een zeer aantrekkelijke prijs. Echt een aanrader.



Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Den Hoorn

30-06-2018
8,0

Ervaring: Goede service, vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hoogwoud

18-06-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Groningen

16-06-2018
10

Ervaring: Super service en denken oplossingsgericht het zou om 5 uur pas klaar zijn maar om 2 uur was het allemaal klaar, heren bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Dordrecht

08-06-2018
9,3

Ervaring: Ondanks dat de eerste afspraak mislukte vanuit Cartronic. Was de tweede afspraak wel succesvol en perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Wietze uit Flevoland

08-06-2018
10

Ervaring: Eerst wat twijfels om helemaal naar Den Haag te moeten om mijn Caddy Maxi van 2016 van nieuwe bi-xenon en led dagrijverlichting en een achteruitrijcamera te laten voorzien.
Maar vooraf alles besproken incl prijs.
Zoals afgesproken was alles er in 1 dag keurig ingebouwd. Ziet er strak uit en alles werkt als af-fabriek!
Enige was dat de coming home functie per ongeluk niet meer werkte maar dit wordt nu op hun kosten weer geactiveerd bij de plaatselijke dealer zodat ik niet weer helemaal naar Den Haag hoef te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Flevoland

07-06-2018
10

Ervaring: Op mijn Caddy Maxi uit 2016 origineel bi-xenon met led drl laten inbouwen en een origineel achteruitrijcamera.
Om 9.30 uur gebracht en om 17 uur was alles netjes klaar.
Super gedaan allemaal en helemaal blij met de prachtige verlichting en camera!


Ja, ik beveel dit aan