Beoordelingen Cartronic

9,4
127 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
31 t/m 40 van 127 beoordelingen

Mathijs uit Den Hoorn

30-06-2018
8,0

Ervaring: Goede service, vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hoogwoud

18-06-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Groningen

16-06-2018
10

Ervaring: Super service en denken oplossingsgericht het zou om 5 uur pas klaar zijn maar om 2 uur was het allemaal klaar, heren bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Dordrecht

08-06-2018
9,3

Ervaring: Ondanks dat de eerste afspraak mislukte vanuit Cartronic. Was de tweede afspraak wel succesvol en perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Wietze uit Flevoland

08-06-2018
10

Ervaring: Eerst wat twijfels om helemaal naar Den Haag te moeten om mijn Caddy Maxi van 2016 van nieuwe bi-xenon en led dagrijverlichting en een achteruitrijcamera te laten voorzien.
Maar vooraf alles besproken incl prijs.
Zoals afgesproken was alles er in 1 dag keurig ingebouwd. Ziet er strak uit en alles werkt als af-fabriek!
Enige was dat de coming home functie per ongeluk niet meer werkte maar dit wordt nu op hun kosten weer geactiveerd bij de plaatselijke dealer zodat ik niet weer helemaal naar Den Haag hoef te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Flevoland

07-06-2018
10

Ervaring: Op mijn Caddy Maxi uit 2016 origineel bi-xenon met led drl laten inbouwen en een origineel achteruitrijcamera.
Om 9.30 uur gebracht en om 17 uur was alles netjes klaar.
Super gedaan allemaal en helemaal blij met de prachtige verlichting en camera!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Bergen op Zoom

06-06-2018
10

Ervaring: Afgelopen weekeind mijn Audi a5 sportback 2016 naar CarTronic gebracht voor de volgende opties,
Parkeer sensoren voorkant (sensoren achter zat er al op) met weergave op MMI-scherm
Elektrisch inklapbare spiegels incl. geheugenstand parkeerhulp rechterspiegel.

Ondanks de goeie recensies op hun website was ik sceptisch om mijn Audi a5 af te staan voor werkzaamheden aan een bedrijf die ik alleen maar van een website ken en ook nog in Den Haag. Moest de auto om 09:00 uur brengen en de werkzaamheden zou tot 17:00 uur duren. Na 1 uur rijden word ik om 09:00 uur vriendelijk ontvangen en geef mijn sleutel af, Na een paar bakken koffie besloot ik om naar het centrum van Den Haag te lopen (+/- 5km van CarTronic). In mijn achterhoofd nog steeds sceptisch of ik er wel goed aan gedaan hebt om mijn Audi bij hun achter te laten, weet namelijk niet door wie en hoe het gedaan wordt. De wandeling naar en in het centrum was een welkome afleiding en de tijd vloog voorbij, 16:00 uur was ik weer te CarTronic, de werkzaamheden waren nog niet helemaal klaar, 16:30 de auto was gereed voor mijn eindcontrole, samen met Karim doe ik de controle en mijn achterdochtigheid verdwijn als sneeuw voor de zon. Wagen visueel bekeken en met verbazing kijk ik naar het resultaat.

Sensoren voorkant is als af fabriek en de weergave op het MMI-scherm is fantastisch, het werkt boven verwachting, ook is er een originele knop in mijn dashboard geplaatst om de parkeerhulp op het scherm aan of uit te zetten, in de achteruitstand komt de weergave direct op het scherm.

Inklapbare spiegels werken ook perfect, zelfs de handgreep console van de spiegel bediening is geheel vervangen voor een nieuwe originele met een extra optie voor inklappen scherm, bediening in MMI-scherm met de keuze uit of aan bij afsluiten auto, ook de parkeerhulp rechterspiegel ingesteld en alles werkt perfect :-)
Hierna heeft Karim op mijn verzoek nog wat softwarematige aanpassingen gedaan zoals een piepje van mijn alarminstallatie als de auto afgesloten wordt, ook als optie in het MMI-scherm aan of uit geplaatst etc etc.

Het was de moeite waard en als trotse eigenaar van mijn Audi ga ik weer richting huis :-)
Super bedankt Car Tronic.


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Emmeloord

24-05-2018
9,7

Ervaring: super bedrijf.
netjes geholpen en super resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Berkel en rodenrijs

18-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Geer

18-05-2018
10

Ervaring: Op afgesproken tijdstip werd er direct aan de auto begonnen om de automatisch inklapbare spiegels te monteren. De afgesproken tijd werd met drie kwartier overschreden omdat er nog een onderdeel gehaald moest worden. Dit werd ruimschoots goed gemaakt door de kentekenverlichting om te ruilen voor Led lichten. Echt super. Ik ben dan erg tevreden over het geleverde product en de service van Cartronic. Klasse jongens!!


Ja, ik beveel dit aan