Beoordelingen Cartronic

9,4
131 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
71 t/m 80 van 131 beoordelingen

Rob uit Monster

17-06-2017
9,3

Ervaring: Begin dit jaar een nieuwe VW Caddy gekocht. Achteraf bleek deze geen parkeersensoren (vóór) te hebben. Een achteruitrijcamera was "af fabriek" niet mogelijk (is alleen bij een "klep" mogelijk, en ik heb deuren ;-).
Namaak (imitatie) vond en vind ik eigenlijk geen optie. Sinds gisteren heb ik deze opties achteraf bij Cartronic laten monteren. Nu heeft mijn Caddy alle opties die ik wens, origineel VW. Geen verschil te zien met "af fabriek" en nu dus zelfs wel een originele achteruitrijcamera. Kortom, mijn auto was (voor mij ;-) een 9 en nu een 10. Dit alles dankzij de professionele en kundige achteraf inbouw van en door Cartronic. Kortom, ik ben super blij met wat zij voor gedaan hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-06-2017
10

Ervaring: Zeer snel klaar en alles netjes gedaan.
Zelfs extra klachtjes weggewerkt, die ik niet wist dat ik had. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Assendelft

05-06-2017
9,7

Ervaring: Ik heb een aantal dingen aan me golf 7 laten doen
Dynaudio
Navigatie systeem (discovery pro)
Trekhaak
Multifunctioneel stuur

De prijs was zeker goed en de auto was snel klaar en alles is origineel vervangen er zit geen troep tussen dus alles werkt perfect.

Dit bedrijf raad ik zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Younes uit Beringe

24-05-2017
10

Ervaring: Echte vakmannen, die zelfs veel deskundiger zijn dan de dealer. Denk niet dat er een betere is.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Rijsenhout

24-05-2017
9,7

Ervaring: Ik heb een originele wegklapbare trekhaak in mijn Golf laten monteren. Auto 's ochtends brengen en 's middags weer ophalen. Perfect gedaan. En als service hebben ze ook nog even een aantal door mij gewenste VCDS-aanpassingen uitgevoerd. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit H.I. Ambacht

23-05-2017
10

Ervaring: Duidelijke afspraken zowel qua prijs als tijd. Snel en vakkundig. Ook extra dingen geprobeerd. Leuk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hellevoetsluis

23-05-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijk mensen goede service


Ja, ik beveel dit aan

Maruli uit Almere

17-05-2017
9,3

Ervaring: android mirroring met audi MMI plus mogelijk gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Wijlre

09-05-2017
9,0

Ervaring: Wat een super service. Zelfs in het weekend zijn ze via de app bereikbaar en helpen je meteen. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Wijlre

07-05-2017
9,0

Ervaring: Wat een super service. Zelfs in het weekend zijn ze via de app bereikbaar en helpen je meteen. Top.


Ja, ik beveel dit aan