Beoordelingen Cartronic

9,4
127 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
71 t/m 80 van 127 beoordelingen

Wim uit Rijsenhout

24-05-2017
9,7

Ervaring: Ik heb een originele wegklapbare trekhaak in mijn Golf laten monteren. Auto 's ochtends brengen en 's middags weer ophalen. Perfect gedaan. En als service hebben ze ook nog even een aantal door mij gewenste VCDS-aanpassingen uitgevoerd. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit H.I. Ambacht

23-05-2017
10

Ervaring: Duidelijke afspraken zowel qua prijs als tijd. Snel en vakkundig. Ook extra dingen geprobeerd. Leuk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hellevoetsluis

23-05-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijk mensen goede service


Ja, ik beveel dit aan

Maruli uit Almere

17-05-2017
9,3

Ervaring: android mirroring met audi MMI plus mogelijk gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Wijlre

09-05-2017
9,0

Ervaring: Wat een super service. Zelfs in het weekend zijn ze via de app bereikbaar en helpen je meteen. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Wijlre

07-05-2017
9,0

Ervaring: Wat een super service. Zelfs in het weekend zijn ze via de app bereikbaar en helpen je meteen. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Doetinchem

04-04-2017
10

Ervaring: Top.. hebben duidelijk verstand/kennis van VAG groep producten kan het iedereen aanraden


Ja, ik beveel dit aan

S uit Den Haag

24-03-2017
9,7

Ervaring: Very well planned and expert job. The team is very friendly and help you to understand the working. I fixed parking sensors front and back in body colour. perfect match on car colour though my car colour was bit different.


Ja, ik beveel dit aan

Bas Slob uit Krimpen aan den ijssel

23-03-2017
10

Ervaring: ik ben zeer tevreden, de dealer stuurde me het bos in met een achteruitrijcamera voor de tiquan 2017 en bij cartronic was het met 2 uurtjes geregeld


Ja, ik beveel dit aan

R uit r.klippel@ziggo.nl

20-03-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan