Beoordelingen Cartronic

9,4
124 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
81 t/m 90 van 124 beoordelingen

R uit Voorburg

13-03-2017
9,3

Ervaring: Zeer bekwaam en professioneel bedrijf. Gaan zorgvuldig te werk. Hebben voor mij parkeersensoren (voor+achter) en bandenspanningcontrole systeem geplaatst op een A1 Sportback. Alles was netjes binnen de afgesproken tijd geplaatst en voor een zeer scherp bedrag. Je zag geen verschil tussen af-fabriek en geplaatst door Cartronic.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

13-03-2017
10

Ervaring: Goed geholpen door nette vakkundige mensen . Ze werken met originele onderdelen voor een fractie van de prijs bij dealerbedrijven top !


Ja, ik beveel dit aan

I uit Den haag

12-03-2017
10

Ervaring: 4 jaar geleden heb ik vakkundig parkeersensoren laten monteren op mijn volkswagen. Onlangs bleek er een sensor los te zitten. Deze is geheel buiten mijn verwachting om vervangen onder garantie! Ik ben er zeer blij mee en kom zeer zeker terug naar dit bedrijf! Nogmaals dank :)


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Mill

27-02-2017
10

Ervaring: Topbedrijf.
Ik heb bij diverse bedrijven een vraag gesteld over aansluiten van camera. Nergens antwoord gekregen of dik voor betalen.
Bij Cartronic wel terwijl ik het onderdeel daar niet gekocht heb.
Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.
Dankjewel mannen. Dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit zoetermeer

13-02-2017
9,7

Ervaring: Voorlichting is erg duidelijk en er werd ook gewezen op goedkopere alternatieven. Inbouwen van het systeem is probleemloos gelopen. Door een misverstand aan mijn kant was een deel van de installatie niet nodig. Dit werd netjes vermeld zodat de rekening een stuk lager uitviel. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

BOUDEWIJN uit ARNEMUIDEN

30-01-2017
9,0

Ervaring: ZEER GOED


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Den haag

24-10-2016
8,7

Ervaring: Prima ervaring, snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit 'Sgravenzande

20-10-2016
10

Ervaring: Ik kwam voor mn navigatie na te laten kijken want hij deed het niet. Eerste indruk van cartronic was een nieuwe gps van 60 euro. 15 min gewacht en vertelde mij dat mn gps niet goed afgesloten was en wat ik verder nog kon doen met mn navi. Eind van de rit Niks hoeven te betalen. TOP, EERLIJK, BETROUWBAAR


Ja, ik beveel dit aan

SON-IT uit Den Haag

14-10-2016
10

Ervaring: Het feit dat de grotere auto dealers ook terugvallen op de expertise van CarTronic zegt voor mij genoeg. Beste kwaliteit en expertise tegen een gunstige prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

11-10-2016
9,0

Ervaring: Voor mijn Audi A1 parkeersensoren voor en achter in laten bouwen. Dienstverlening en resultaat zijn super!


Ja, ik beveel dit aan