Beoordelingen Cartronic

9,4
127 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
81 t/m 90 van 127 beoordelingen

Raymond uit Assen

20-03-2017
10

Ervaring: Super bedrijf !! Voor mijn golf 7 en mijn t5 gp hier al vaak geweest. Van bi-xenon tot cruise control. Zeer vakkundig! Ik kom zelf vanuit Assen hier speciaal voor naar Den Haag. Een echte aanrader. Zeer tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Harkema

20-03-2017
9,7

Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf. Zijn mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Kreeg van veel bedrijven te horen dat ze mij niet konden helpen, maar cartronic is het wel gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Brasschaat

14-03-2017
7,0

Ervaring: Discover Media in een Golf laten inbouwen. De beloofde 100% werking zoals af fabrieksmontage kunnen ze niet waar maken. DAB+ en Carnet werken niet alhoewel dit wel beloofd werd bij de prijsofferte. Na een tweede bezoek aan het bedrijf (en een vergeefse rit van 2 x 120 km) kunnen ze geen bevredigende oplossing voor dit probleem bieden. Verder wel nette en professionele inbouw van de Discover Media. Ik beveel dit bedrijf aan onder voorbehoud dat ze de beloofde maar nog niet werkende functies alsnog in orde brengen


Ja, ik beveel dit aan

R uit Voorburg

13-03-2017
9,3

Ervaring: Zeer bekwaam en professioneel bedrijf. Gaan zorgvuldig te werk. Hebben voor mij parkeersensoren (voor+achter) en bandenspanningcontrole systeem geplaatst op een A1 Sportback. Alles was netjes binnen de afgesproken tijd geplaatst en voor een zeer scherp bedrag. Je zag geen verschil tussen af-fabriek en geplaatst door Cartronic.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

13-03-2017
10

Ervaring: Goed geholpen door nette vakkundige mensen . Ze werken met originele onderdelen voor een fractie van de prijs bij dealerbedrijven top !


Ja, ik beveel dit aan

I uit Den haag

12-03-2017
10

Ervaring: 4 jaar geleden heb ik vakkundig parkeersensoren laten monteren op mijn volkswagen. Onlangs bleek er een sensor los te zitten. Deze is geheel buiten mijn verwachting om vervangen onder garantie! Ik ben er zeer blij mee en kom zeer zeker terug naar dit bedrijf! Nogmaals dank :)


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Mill

27-02-2017
10

Ervaring: Topbedrijf.
Ik heb bij diverse bedrijven een vraag gesteld over aansluiten van camera. Nergens antwoord gekregen of dik voor betalen.
Bij Cartronic wel terwijl ik het onderdeel daar niet gekocht heb.
Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn.
Dankjewel mannen. Dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit zoetermeer

13-02-2017
9,7

Ervaring: Voorlichting is erg duidelijk en er werd ook gewezen op goedkopere alternatieven. Inbouwen van het systeem is probleemloos gelopen. Door een misverstand aan mijn kant was een deel van de installatie niet nodig. Dit werd netjes vermeld zodat de rekening een stuk lager uitviel. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

BOUDEWIJN uit ARNEMUIDEN

30-01-2017
9,0

Ervaring: ZEER GOED


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Den haag

24-10-2016
8,7

Ervaring: Prima ervaring, snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan