Beoordelingen Carwash Factory Roosendaal B.V.

8,0
33 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,5
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Peter uit Nispen

18-01-2019
3,0

Ervaring: Het was goed maar nu niet meer ook de Directeur is niet voor reden vat baar ziet alleen maar Dolar tekens.


John uit Roosendaal

23-11-2018
1,7

Ervaring: Inderdaad is de wasduur in de hobbywash gteruggebracht naar 11 minuten ip.v. 20 minuten. Daarnaast is de prijs verhoogd van 3.50 euro naar 4.00 euro dus prijsverhoging met meer dan 100%
Bij de laatste wasbeurt bevatte de laatste spoelgang (vlekvrij spoelen) een stof die ervoor zorgde dat de auto niet vlekvrij opdroogde. Ook alleen wasmunten uit automaat zonder kwitantie, slecht voor zakelijke rijders.Van prima autowash die het vroeger was niet veel over


John uit Roosendaal

22-11-2018
1,7

Ervaring: Inderdaad is de wasduur in de hobbywash gteruggebracht naar 11 minuten ip.v. 20 minuten. Daarnaast is de prijs verhoogd van 3.50 euro naar 4.00 euro dus prijsverhoging met meer dan 100%
Bij de laatste wasbeurt bevatte de laatste spoelgang (vlekvrij spoelen) een stof die ervoor zorgde dat de auto niet vlekvrij opdroogde. Ook alleen wasmunten uit automaat zonder kwitantie, slecht voor zakelijke rijders.Van prima autowash die het vroeger was niet veel over


Pierre uit Roosendaal

31-10-2018
7,0

Ervaring: Eerst was het goed maar nu niet meer, de Directeur heeft geld te kort heeft het zelf wassen van de auto met 100% verhoogd, hoe gek kan het zijn het was eerst goed maar nu niet meer het was 3.50 toen 4.00 Nu is het voor de zelfde was beurt 8.00 te gek voor woorden succes er mee.


Pierre uit Roosendaal

31-10-2018
7,0

Ervaring: Eerst was het goed maar de directeur Hat geld te kort heeft het zelf wassen van de auto met 50% verhoogd hoe gek kan het zijn.was goed maar nu niet meer.van 3.50 naar 4.00 nu naar 8.oo te gek voor woorden.


Peter uit Oudenbosch

06-10-2018
3,7

Ervaring: Al jaren was ik mijn auto bij dit bedrijf zelf in de wasbox. Had ik eerst voldoende tijd met vier was
munten. Nu na gewijzigd tarief met zes munten nog minder tijd. Deze prijs verhoging is ongekend hoog En een verslechtering van de service kwaliteit en prijs verhouding Voor mij een reden op zoek te gaan naar een andere optie

Peter


jeremy uit roosendaal

15-02-2018
10

Ervaring: top service , vriendelijk personeel die je goed helpen en de auto goed voorwassen zodat je geen krassen krijgt en de auto er als nieuw weer uitkomt. ik kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Manuela uit Roosendaal

04-10-2016
7,3

Ervaring: Voorgaand bericht(van mij) ging over een andere wasstraat.
Bij Carwash Factory Roosendaal heb ik alleen nog maar gebruik gemaakt van de wasbox. N.a.v. mijn vorige bericht is het ook beter om nu gebruik te gaan maken van de wasstraat.


Ja, ik beveel dit aan

Manuela uit Roosendaal

04-10-2016
6,7

Ervaring: De auto wordt goed schoongemaakt. Ik ben hier heel tevreden over.
Alleen heb ik een keer gehad, dat mijn spiegel ineens inklapte in de wasstraat. Dat is niet zo heel erg, want die klapt je zo weer terug. De laatste keer was mijn kenteken plaat ineens los, ook die kon ik weer terugklikken. Dit waren 2 verschillende auto's en niet ouder dan 3 jaar. Ik weet niet of ik nu nog de wasstraat in durf, want wie weet wat het de volgende keer is. Ben ik de enige die dit meemaakt?


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Etten - Leur

24-02-2014
1,0

Ervaring: Na een aantal keer op bezoek te zijn geweest bij carwash factory toch maar een beoordeling. Had een hoge verwachting van dit bedrijf alleen deze is niet waar gekomen. Het personeel was erg onvriendelijk en heeft mijn velgen niet goed schoon gemaakt. Hier heb ik een melding van gemaakt, maar het personeel had het te druk met andere dingen om mijn klacht te verhelpen. (mobieltjes) Een bijzaak is dat ik de was van Sonax erg tegen vind vallen. Deze blijft er maar heel kort op zitten, terwijl Sonax er toch echt bekend om staat dat het product er lang op blijft zitten. Heb het idee dat het geen originele Sonax was is, of dat waar is, is de 2e vraag.

De eerste keer in de wasstraat is mij tegen gevallen, maar wilde het bedrijf het voordeel van een twijfel geven. Heb gebruik gemaakt van de wasboxen maar werd al misleid door de reclame die ze maken. Er staat dat je voor €3,50 onbeperkt gebruik mag maken van de wasboxen. Er zit echter een tijdslimiet op van naar hun zeggen 20 minuten. In werkelijkheid denk ik dat het minder is. (De vorige beoordelaar schrijft hier ook al over). Vergeleken met de Anac in Breda en Washin 7 in roosendaal zat hier nauwelijks schoonmaakmiddel in de spuiten. Bij de Anac of Washin 7 zie je duidelijk dat er schuim uit komt. Bij Carwash Factory komt er een hele lichte witte gloed over de lak.

Na een aantal keer op bezoek te zijn geweest ben ik toch tot de conclusie gekomen dat ik geen vaste klant van jullie ga worden. Voortaan toch maar weer het emmertje met sop en de polijstmachine pakken en lekker voor het huis mijn auto schoon maken.

met vriendelijke groet,
Frank van lier