Beoordelingen CarXpert van Keijsteren

8,9
243 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 243 beoordelingen

Dennis

16-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Online APK afspraak kunnen maken, top. Kon op de APK blijven wachten in prettige wachtruimte. Gedegen en vriendelijke uitleg. Keuring snel uitgevoerd. Volgend jaar weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Balgoij

05-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Van Keijsteren denkt met je mee en doet altijd net een beetje extra. Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf en komen er voor onze beurten en het bestellen van onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit GRAVE

01-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en duidelijk, en volgens mij, objectief advies bij vragen over al of niet uit te voeren onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Grave

29-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goede service, en betrouwbaar. Al voor de 2de jaar op rij een goede APK/Onderhouds-ervaring met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Grave

28-07-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en betrauwbaarheid


Ja, ik beveel dit aan

Alf uit Grave

18-07-2017
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

mm

18-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim den doop uit Grave

15-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja ik wil wel reageren, Maar ik ben ongeveer 10 jaar klant
En heb goede ervaringen, Maar ook minder goede,
Als ik voor even de Handrem aan te stellen en 30 euro voor moet betalen dan zakt me de broek af, voor de rest ben ik wel tevreden,


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Grave

14-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima en vakkundig bedrijf, nooit verrassingen bij het afrekenen, altijd tijd om even iets te checken als het nodig is en altijd goed advies


Ja, ik beveel dit aan