Beoordelingen CarXpert van Keijsteren

8,9
329 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 329 beoordelingen

Anja uit Nederasselt

18-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en erg klantgericht. Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Grave

17-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig goed en snel. Komen de afspraken na, en je komt niet voor verrassingen te staan. TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Grave

15-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben sinds jaren bij dit bedrijf voor onderhoud van mijn auto. ik heb alleen maar goede ervaring met de manier waarop men het onderhoud uit voert en met de service die geleverd wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Grave

10-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garagebedrijf! Wat gedaan moet worden doen ze GOED En niets overbodig. Wij zijn heel blij met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit GRAVE

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Grave

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd goede ervaringen opgedaan !!


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Grave

05-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Héél fijn bedrijf. Er is veel kennis in huis. Je kunt altijd bij ze terecht. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nijmegen

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Grave

20-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze denken met je mee en dat scheelt weer in de onkosten die gemaakt worden. Communiceren vroegtijdig over eventuele andere zaken die aandacht vergen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Grave

13-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan