Beoordelingen CityBug Store

9,6
34 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
11 t/m 20 van 34 beoordelingen

Jan uit Hoofddorp

20-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geef goed advies, afspraak is afspraak, sympathiek bedrijf, geef aan wat nodig is en wat niet


Ja, ik beveel dit aan

Ralph & Jan Willem uit Hoofddorp

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zoals altijd, geweldige en deskundige service. Jaagt je nooit onnodig op kosten. 10 punten voor Martijn & Wesley !


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Hillegom

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige en informele sfeer. Deskundige garagist met veel praktische ervaring die luistert naar je wensen en een goed antwoord heeft op je vragen.Bij het onderhoud, APK en wielenwissel van m'n Aygo kreeg ik een leenauto mee, wel zo makkelijk. Zeker toen achteraf bleek dat een herkeuring door de RDW werd uitgevoerd. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Lisse

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede ervaringen bij Citybugs Hoofddorp, telkens goed advies en altijd een passende oplossing voor een goede prijs. Bij dringende zaken wordt er altijd wel een gaatje gevonden om je te helpen. Al met al een prima service, vriendelijke mensen en ook voor de kleinere ingrepen klaar terwijl u wacht met een kop koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hoofddorp

18-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke service. Al twee jaar zeer goede ervaring mee.


Ja, ik beveel dit aan

R.J. uit Hoofddorp

13-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede ervaring.
Martijn, prima vent en erg betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Leiden

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze keer bandenwissel en nieuwe uitlaat snel en goed uitgevoerd.
Al zes jaar vaste klant, met twee auto's, tot volle tevredenheid. Deskundig, betrouwbaar, snel, netjes, en vooral heel aardig. Ik rijd er graag iets verder voor. Zeer, zeer warm aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Uithoorn

12-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gewoon goed en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Hoofddorp

11-11-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan