Beoordelingen CityBug Store

9,6
39 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
31 t/m 39 van 39 beoordelingen

Rene uit Hoofddorp

02-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via aanbeveling van een vriend bij CityBug Store terechtgekomen. Reparatie was vervangen v/d koppeling. De kennis, kunde en klantgerichtheid is geweldig! Na 10 jaar onderhoud bij de Peugeot Dealer in Heemstede ben ik om. Nooit meer de Dealer! City Bug Store gaat verder daar waar de Dealer het flink heeft laten afweten. Voorts is Martijn een aimabele vent!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijne garage, waar de eigenaar zelf in de zaak staat. En voor je klaarstaat. Ik word altijd snel (en heel vriendelijk) geholpen.
Veel fijner dan de merkdealer!


Ja, ik beveel dit aan

Kelvin uit IJmuiden

19-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd super! Jaren tevreden klant geweest met de Aygo en inmiddels terug in onderhoud met een VW Polo. 0,0% spijt en echt een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Claus uit Hoofddorp

19-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: No nonsens bedrijf met sympathieke medewerkers en waar alleen noodzakelijke werkzaamheden tegen een redelijk bedrag worden uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Amy

07-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over Citybug store, met de aankoop van een Citroën C1. Een goeie auto voor een mooie prijs, met geweldige service. Martijn heeft hart voor zijn zaak en weet waar hij over praat. Erg prettig en een betrouwbaar adresje.


Ja, ik beveel dit aan

Donald uit Santpoort-Zuid

08-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Citybug Store is een garage met altijd een vriendelijke, behulpzame en deskundige service. Daarnaast krijg je goede onderdelen voor een prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Enkhuizen

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed geholpen, snelle verzending.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Aalsmeer

30-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan