Beoordelingen Content Autogroep

8,9
474 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • n welke mate zou u de dealer aanbevelen bij vrienden of familie? 9,0
  • Zijn alle werkzaamheden waarvoor u opdracht heeft gegeven naar tevredenheid afgewikkeld? 9,1
  • Is er tijdens het ophalen van uw auto duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden? 9,2
  • Bent u naar tevredenheid op de hoogte gehouden van evt. bijkomende werkzaamheden? 9,2
  • Is er vooraf overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden? 9,2
  • Bent u tevreden over de ontvangst bij de receptie? 9,3
  • Was de termijn en tijdstip waarop u een afspraak kon maken naar uw tevredenheid? 9,3
1 t/m 10 van 474 beoordelingen

Guido uit Eindhoven

26-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, 26 april 2019, onze kia picanto mogen ophalen.
Tevreden over de omgang met de klanten, service en hulp is zeer goed.

Ze nemen de tijd voor je om alles duidelijk te maken, geen kwantiteit, maar kwaliteit.
Bjorn en Carlo van content autogroep Eindhoven bedankt!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Heino uit Den Bosch

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een wat mindere ervaring bij andere Kia Dealer, even binnengelopen bij Content. Nadat mij gegund werd eerst wat rond te kijken kwam verkoper (Bart Conijn) rustig vragen of hij mij kon helpen. Ik gaf aan dat ik al wat onderzoek had gedaan en redelijk wist wat ik zocht. Er kon direct een proefrit worden gemaakt en tijdsduur was geen issue. Ik heb prima alles uit kunnen testen en kwam diezelfde dag met Bart tot een mooie deal. Vandaag auto opgehaald, je wordt netjes voorgesteld aan de mannen bij receptie en wat extra kadootjes ( :-) ) . Moet zeggen "warm gevoel" !!!! Dank je Bart!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Helmond

10-04-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht. Kia Sportage Automaat van 2014 met 32.000 k op de teller voor veel geld gekocht (27.740,-). Pakket 5 Kia Top selectie voor 695,- erbij. Onderzocht op 105 punten. Wat blijkt: de ruitenwissers waren compleet versleten, de buitenspiegel was beschadigd (zou gemaakt worden, dus niet), en na 5 maanden rijden waren de remblokken voor tot op de draad versleten en ook de schijven moesten worden vernieuwd. De controle daarvan zit dus blijkbaar niet in dat Top Selectie Pakket. Vergoeding was niet aan de orde om hele vreemde reden.


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Eric uit Lelystad

06-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijkheid en betrouwbaar


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Wilko uit Eindhoven

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds dinsdag trotse bezitter van een kia picanto x line via private lease.
Edwin Mertens heeft ons geholpen en alles uitgelegd zodat ik weer een super kus kan rijden
Super service en begeleiding, totale plaatje gewoon perfect, ik moest kritisch kijken van Edwin maar heb echt geen min punt kunnen ontdekken.
Edwin bedankt voor de begeleiding en tot over 4 jaar als mijn lease contract afloopt, ik vraag meteen naar jou.
👍👍👍


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Wierden

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en correct geholpen door Ronald van den Boom bij de aankoop van een gebruikte auto.
Na een week rijden bleek er een probleem te zijn met 1 van de wiellagers. Aangezien Eindhoven vanuit mijn woonplaats toch een behoorlijk stuk rijden is, heb ik met Ronald overlegd hoe we dit op konden lossen. In overleg met hem is dit probleem op een voor mij perfecte manier opgelost. Hulde aan aan de service en het meedenken met de klant!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit 's-Hertogenbosch

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf, goede/deskundige uitleg, advies en info over mogelijkheden aangaande aanschaf en inruil van de nieuwe en oude auto. Alles is naar wens en vlot afgehandeld: De flexibele opstelling en "No Nonsens" houding van het bedrijf, was voor ons in belangrijke mate bepalend voor de uiteindelijke aanschaf van onze nieuwe auto.


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Antonie uit Drunen

12-01-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 keer geweest voor het leasen van een Kia Niro. Prijzen worden genoemd en later weer verhoogd. Afspraken gemaakt en later niet nagekomen kortom uitermate teleurstellend!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


M uit Den bosch

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Naar ons eerste bezoek aan auto content in den Bosch waren we niet erg te spreken.we hebben dit ook via een revieuws laten weten. We hebben naar aanleiding daarvan een prettig gesprek gehad met de baas.
We zijn een paar weken later alsnog daar gaan kijken en zijn zeer prettig behandeld.we hebben dus ook een kia gekocht en alles is naar tevredenheid afgehandeld.we zijn heel fijn geholpen.en rijden nu onze kia naar alle tevreden heid. We vinden dat naar en niet zo'n mooie review ook het goede vertelt mag worden.we zouden auto content zeker aanraden bij iedereen


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan