Beoordelingen Content Autogroep

9,0
470 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • n welke mate zou u de dealer aanbevelen bij vrienden of familie? 9,0
  • Zijn alle werkzaamheden waarvoor u opdracht heeft gegeven naar tevredenheid afgewikkeld? 9,1
  • Is er tijdens het ophalen van uw auto duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden? 9,3
  • Bent u naar tevredenheid op de hoogte gehouden van evt. bijkomende werkzaamheden? 9,2
  • Is er vooraf overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden? 9,2
  • Bent u tevreden over de ontvangst bij de receptie? 9,3
  • Was de termijn en tijdstip waarop u een afspraak kon maken naar uw tevredenheid? 9,3
1 t/m 10 van 470 beoordelingen

Eric uit Lelystad

06-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijkheid en betrouwbaar


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Wilko uit Eindhoven

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds dinsdag trotse bezitter van een kia picanto x line via private lease.
Edwin Mertens heeft ons geholpen en alles uitgelegd zodat ik weer een super kus kan rijden
Super service en begeleiding, totale plaatje gewoon perfect, ik moest kritisch kijken van Edwin maar heb echt geen min punt kunnen ontdekken.
Edwin bedankt voor de begeleiding en tot over 4 jaar als mijn lease contract afloopt, ik vraag meteen naar jou.
👍👍👍


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Wierden

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en correct geholpen door Ronald van den Boom bij de aankoop van een gebruikte auto.
Na een week rijden bleek er een probleem te zijn met 1 van de wiellagers. Aangezien Eindhoven vanuit mijn woonplaats toch een behoorlijk stuk rijden is, heb ik met Ronald overlegd hoe we dit op konden lossen. In overleg met hem is dit probleem op een voor mij perfecte manier opgelost. Hulde aan aan de service en het meedenken met de klant!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit 's-Hertogenbosch

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf, goede/deskundige uitleg, advies en info over mogelijkheden aangaande aanschaf en inruil van de nieuwe en oude auto. Alles is naar wens en vlot afgehandeld: De flexibele opstelling en "No Nonsens" houding van het bedrijf, was voor ons in belangrijke mate bepalend voor de uiteindelijke aanschaf van onze nieuwe auto.


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Antonie uit Drunen

12-01-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 keer geweest voor het leasen van een Kia Niro. Prijzen worden genoemd en later weer verhoogd. Afspraken gemaakt en later niet nagekomen kortom uitermate teleurstellend!


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


M uit Den bosch

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Naar ons eerste bezoek aan auto content in den Bosch waren we niet erg te spreken.we hebben dit ook via een revieuws laten weten. We hebben naar aanleiding daarvan een prettig gesprek gehad met de baas.
We zijn een paar weken later alsnog daar gaan kijken en zijn zeer prettig behandeld.we hebben dus ook een kia gekocht en alles is naar tevredenheid afgehandeld.we zijn heel fijn geholpen.en rijden nu onze kia naar alle tevreden heid. We vinden dat naar en niet zo'n mooie review ook het goede vertelt mag worden.we zouden auto content zeker aanraden bij iedereen


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Ja


Ja, ik beveel dit aan

Rob Bosch uit Eindhoven

06-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer fijn en netjes geholpen met de aankoop van een nieuwe auto, vooral de service en het meedenken die geboden word en de hulp met de aankoop door Eric was perfect.!!!, veel beter dan ik verwacht had, geen nummer maar nog een echte klant, voelt ook meteen prettig en vertrouwt.


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige ervaring met dit bedrijf. Ik kocht enkele weken geleden een gebruikte auto zonder garantie voor mijn dochter. Na 1 week rijden ging de koppeling stuk. Zij zat op dat moment met haar 4 kinderen op een vakantiepark. Na telefonisch contact werd een vervangende auto bezorgd op het vakantiepark en haar kapotte auto meegenomen voor reparatie. Na 4 dagen kon ze de leenauto inleveren en kreeg ze haar eigen auto KOSTELOOS gerepareerd terug en kon ze mat haar 4 kinderen weer naar huis rijden. En ze bleef zo mobiel tijdens haar vakantie. Hulde voor de wijze waarop dit bedrijf dit heeft aangepakt.


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Nee


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den bosch

12-08-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In den bosch waren wij 9 augustus 2018 om te kijken naar een nieuwe kia.de verkoper was erg ongeintereceerd .er kwam niets van uit en was erg kort.als we uitleg vroegen dan kregen we een kort antwoord wat nergens opsloeg.deed niet de minste moeite om de auto te verkopen.we vroegen heb je ook een andere kleur .antwoord nee dit is de laatste en deed verder geen moeite.ook niet om onze auto te taxeren opel crosa van 3 haar oud.hij zei toen we dat vroegen dat zal overal wel het zelfde zijn en deed niet de minste moeite.we waren erg geïnterneerd maar we hadden geen vertrouwen meer door zijn onverschilligheid om te kopen.hij wilde geen offerte doen


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee


Wilfred uit Oost-West-Middelbeers

22-06-2018
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een naar mijn idee eenvoudige vraag over een technisch probleem aan mijn Subaru blijkt lastiger te zijn dan verwacht. Op mijn vriendelijke vraag om een mogelijke oplossing te vinden krijg ik helaas geen antwoord. Een paar keer is mij beloofd om terug te bellen maar tot op heden helemaal geen reactie. Erg vervelend !


Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen n.a.v. deze enquete? Ja


Wilt u in de toekomst informatie van de dealer en importeur ontvangen? Nee