Beoordelingen Content Autogroep

8,9
473 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • n welke mate zou u de dealer aanbevelen bij vrienden of familie? 9,0
  • Zijn alle werkzaamheden waarvoor u opdracht heeft gegeven naar tevredenheid afgewikkeld? 9,1
  • Is er tijdens het ophalen van uw auto duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden? 9,2
  • Bent u naar tevredenheid op de hoogte gehouden van evt. bijkomende werkzaamheden? 9,2
  • Is er vooraf overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden? 9,2
  • Bent u tevreden over de ontvangst bij de receptie? 9,3
  • Was de termijn en tijdstip waarop u een afspraak kon maken naar uw tevredenheid? 9,3
451 t/m 460 van 473 beoordelingen

Anoniem

04-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor grote beurt. Alleen noodzakelijke onderhoud gedaan. Super service en naar tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

M.J.M. uit Geldrop

02-08-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit VALKENSWAARD

31-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk ontvangst. De geplande leenfiets stond klaar waardoor ik meteen naar mijn werk kon. Je wordt goed op de hoogte gehouden waardoor je niet voor verassingen komt te staan.


Ja, ik beveel dit aan

Jamie uit Lage Mierde

28-07-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate vriendelijk en correct behandeld. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening (in dit geval reparaties aan mijn FIAT Bravo)! Auto is weer als nieuw.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Valkenswaard

28-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben recentelijk uitstekend en snel geholpen ivm hagelschade aan mijn praktisch nieuwe Subaru. Complimenten aan de subaru desk van de content autogroep. Vriendelijk en accuraat. Bedankt daarvoor


Ja, ik beveel dit aan

M uit Eindhoven

21-07-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De klantvriendelijkheid is super goed


Ja, ik beveel dit aan

Abbes uit Son en Breugel

21-07-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben dik tevreden over de service die ik gekregen heb bij KIA garage.


Ja, ik beveel dit aan

Olga uit Eindhoven

05-07-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had een klein probleem met de sigarettenaansteker. Gisteren ben ik naar de Content Autogroep gegaan en daar hebben ze direct, heel snel en gratis het probleem opgelost. Fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nuenen

02-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb op 25 juni mijn kia venga naar content gebracht ivm schade na aanrijding.
Ben zeer goed geholpen door een medewerker van content ivm leenauto en het regelen van papieren etc etc.
Op vrijdag 1 juli ben ik gebeld door content dat mijn auto klaar was.Alles samen gecontroleerd auto was gewassen en van binnen netjes schoongemaakt .dikke 10 aan het schadebedrijf en een dikke 10 aan content voor alle afhandelingen.
Klasse ..


Ja, ik beveel dit aan

Sharona uit Eindhoven

03-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier me nieuwe auto gekocht, fijne dealer erg vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan