Beoordelingen Content Autogroep

8,9
473 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • n welke mate zou u de dealer aanbevelen bij vrienden of familie? 9,0
  • Zijn alle werkzaamheden waarvoor u opdracht heeft gegeven naar tevredenheid afgewikkeld? 9,1
  • Is er tijdens het ophalen van uw auto duidelijk uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden? 9,2
  • Bent u naar tevredenheid op de hoogte gehouden van evt. bijkomende werkzaamheden? 9,2
  • Is er vooraf overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden? 9,2
  • Bent u tevreden over de ontvangst bij de receptie? 9,3
  • Was de termijn en tijdstip waarop u een afspraak kon maken naar uw tevredenheid? 9,3
461 t/m 470 van 473 beoordelingen

George

26-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een Fiat panda via privat lease en ben door verkoper Pim en Michiel prima geholpen ze namen echt de tijd voor mij duurt bij mij even voor dat ik alles in me op kan nemen en dat hadden ze gouw door maar daar hadden ze naar mijn inziens alle begrip voor en ook al duurde het lang voor de auto er was 10 Weken ben ik een paar keer wezen vragen of ze wisten wanneer hij kwam ook toen bleven ze erg vriendelijk en begrijpelijk met de aflevering was alles ook perfect netjes met een strik op de auto zijn van die leuke dingen


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Helmond

23-04-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer plezierige garage (KIA) met vriendelijk personeel en uitstekende service. Ik heb het gevoel nooit te veel betaald te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Geldrop

12-04-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goedendag, ik wil even melden dat ik erg tevreden ben over de service van Content AutoGroep. Een maand geleden heb ik contact gehad met Harry Vlemmix van Content AutoGroep Eindhoven. Mijn velgen van mijn Kia Rio 1.2 Superpack waren erg beschadigd (niet de originele velgen), ik dacht in eerste instantie dat ik dit zelf had gedaan maar het bleek te gaan om Oxidatie. Dit zorgde ervoor dat de lak loslaat en het lijkt alsof er allemaal krassen op je velgen zitten, geen gezicht dus. De heer Vlemmix heeft mij geholpen met het maken van een afspraak voor het opnieuw laten Coaten van mijn velgen. Omdat hij mij eerder al had geholpen met het monteren van Winterbanden en Velgen was dit geen probleem. De Velgen stonden al in opslag, we hebben de nieuwe kleur besproken (erg spannend! ) en vervolgen afwachten op het resultaat. Tussendoor kreeg ik een telefoontje dat de achterbanden waren versleten, erg handig want die hebben we ook meteen laten vervangen. Helaas, eind maart ergens in de nacht hoor ik een klap, iemand is met de fiets tegen de deur van mijn auto gereden en doorgefietst. Het was een flinke schaafplek met krassen :(. De volgende dag heb ik direct naar Auto ContentGroep gebeld. Ik had namelijk het idee dat het met polijsten kon worden opgelost. Geen gedoe met schade experts en formulieren etc. Donderdag 7 april was het tijd om de auto weer op te halen. Na een paar koppen koffie in de coffeecorner was de auto klaar. En het resultaat: Awesome!, niet alleen mijn velgen hadden een supermooie nieuwe, dikke laklaag (Grijs Metallic denk ik) maar ook de krassen op het portier waren helemaal weg door het polijsten. Ik ben de heer Vlemmix en zijn collega's natuurlijk erg dankbaar en ben blij met deze uitstekende Service :). Advies op maat, kosten worden van te voren besproken, ze houden je op de hoogte gedurende het gehele proces, Top!. mvg Jeffrey Walter


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Eindhoven

01-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Veldhoven

01-10-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is de beste Kia Dealer van Brabant, klantvriendelijk en een top inruil voor je inruilauto. We hebben momenteel 3 Kia' s gekocht bij Content Auto Groep.


Ja, ik beveel dit aan

Greet uit Eindhoven

18-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper Bert van Lieshout gaf ons prima service en uitleg over onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gerd uit Eindhoven

10-07-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: snell, v riendelijk, problemen goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Gerd uit Eindhoven

02-07-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel vriendelijk, heel deskundig, snell en zorgvuldig!!!
Erg tevreden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Best

19-05-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb een erg prettige ervaring, zeer persoonlijke contact met het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Veldhoven.

14-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is de beste Kia dealer van Brabant en omgeving. Bij binnenkomst wordt je als een koning behandelt. Je krijgt hier de hoogste inruil voor je auto. We hebben hier al 3 Kia's gekocht. Volkswagen van Udenhout hier kunnen jullie veel van leren, behandel je klanten niet arrogant, en geef ze een goede inruil.


Ja, ik beveel dit aan