Beoordelingen DAGO Autogroep

8,4
424 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 424 beoordelingen

Sven uit Aalten

22-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service bij Skoda, zowel bij werkplaats als bij aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Enschede

19-06-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uw bedrijf heeft bij de verkoop aan mij misbruik gemaakt van de mogelijkheden die Selectie plus u biedt.


Linda uit Lichtenvoorde

03-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Dago. Bij vragen word ik altijd keurig te woord gestaan. Er wordt goede service verleend.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze nieuwe Seat Leon opgehaald. Ze doen bij DAGO gewoon een stapje extra voor je, echt geweldig! Naast dat goede gevoel zijn ze betrouwbaar en is de communicatie helder en goed. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Groesbeek

12-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Seat Leon ST FR gekocht bij DAGO in Doetinchem.
Zeer tevreden over het gehele verloop van aankoop tot aflevering! Ivo Rabelink heeft ons altijd persoonlijk op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurde. Zeker aan te bevelen voor de aankoop van een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tegelen

17-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kort geleden mijn nieuwe Audi A4 bij Audi Centrum Doetinchem gekocht. Joop Reusink heeft me top geholpen, samen met zijn collega's van verkoop en werkplaats. Super tevreden over het offertetraject, de communicatie en de service. Ben je dus op zoek naar een nieuwe of gebruikte Audi, dan kan ik Audi Centrum Doetinchem absoluut aanbevelen! Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Doetinchem

04-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, zowel de garage als de sales!
Met name zeer goed geholpen door Joost Helming van Skoda.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Zelhem

25-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je word Altijd goed geholpen bij dago, ze helpen direct ook wanneer je zonder afspraak komt . Top service


Ja, ik beveel dit aan

Hilbert uit DOETINCHEM

29-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk reeds 7 auto gekocht door de jaren heen .Nu pas een nieuwe up gekocht weer goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Terborg

02-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan