Beoordelingen Dalhoeven

9,7
42 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Gerrit uit Zenderen

23-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden over garage Dalhoeven, de schade aan onze auto naar tevredenheid hersteld


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rhenen

06-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service en kundigheid. Tevens heel aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Farid uit Almelo

28-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waar vind je in Nederland een werkplaats, die 100% betrouwbaar is? In Albergen en wel: Autobedrijf Dalhoeven!!!

Mijn Audi moest opkomen voor de jaarlijkse APK en ik had een servicebeurt erbij besteld. Eén van de filters, je weet wel: olie-, lucht- en cabinefilter, was nog reuze goed en werd dus NIET vervangen. Dit noem ik nogeens service!!!

Ik woon nog niet zolang in deze regio en ben blij dit bedrijf gevonden te hebben :)


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Almelo

21-02-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Albergen

15-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erwin van harte met het certificaat EXCELLENTE KEURMEESTER. geweldig.
Onderstreept nogmaals je vakmanschap.
Van de 12.000 deelnemers maar 32 die deze onderscheiding kregen geweldig !!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almelo

13-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Had nieuwe banden nodig en natuurlijk wilde ik en de beste kwaliteit voor de laagste prijs en een eerlijk advies.

Na email contact een goede prijsvergelijking gekregen, de gewenste banden gekozen en het bedrijf houdt ook rekening met het feit, dat ik enkel 's-nachts werk.

Perfect!!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Albergen

11-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd eerlijk advies en absoluut geen onnodige reparaties of handelingen.
Ook altijd goed overleg en na de reparatie een goede uitleg wat er gedaan is.
Gewoon goed !


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Enschede

12-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een eerlijk en betrouwbaar bedrijf en heb die gevonden!
Ik heb er een auto gekocht en een andere auto laten keuren en ben zeer tevreden over eigenlijk alles!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hengelo

14-03-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

kevin uit Geesteren

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staat altijd voor je klaar en is snel met alles


Ja, ik beveel dit aan