Beoordelingen DCO van Iersel

8,6
162 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Theo uit Herten

21-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede uitvoering van de levering van de trekhaak. Tamara heeft veel moeite gedaan om de juiste inbouwspecificaties op te vragen bij leveranciers. De chef werkplaats is heel zorgvuldig te werk gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Beegden

18-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Herkenbosch

18-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Horn

11-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Koop al jaren mijn auto's hier. Ook voor beide auto's in onderhoud bij DCO van Iersel. Prettig en transparant bedrijf die hun afspraken netjes nakomen. Fijne service. Handelen snel en correct. Kortom een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Neer

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede, deskundige en duidelijke service; houden je telefonisch goed op de hoogte m.b.t. reparaties, kosten en wanneer de auto klaar zou zijn(auto kwam voor apk + grote beurt). Goede kwaliteit / prijs verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

H.J.P. uit Herkenbosch

05-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat de bestelling binnen was een zeer snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit reuver

04-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

geert uit nunhem

17-09-2018
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vorige week heeft mijn auto op 12-9 een beurt gehad. dit viel mij achteraf behoorlijk tegen. kosten; 261,01 euro.
nieuwe bougies waren volgens de monteur nog niet nodig.
na betaald te hebben kon ik na een half uur direct terugkeren omdat een controlelampje bleef branden. De volgende dag moest ik terug komen en toen zijn alsnog toch nieuwe bougies erin gezet. controlelampje bleef echter weer branden. de dag erna weer terug. heb toen leenauto meegekregen. vervolgens zijn er 2 bobines vervangen. kosten voor dit geheel 363,51euro!!! terwijl de bougies in eerste instantie nog goed genoeg waren aldus de monteur. ook werd mij de leenauto ook nog in rekening gebracht die ik na enig overleg dan niet hoefde te betalen. dus in totaal heeft me dit 624,52 euro!!!De bobines waren voor de beurt nog in orde en ineens zijn er 2 stuk en dan ook nog eens de nieuwe bougies zoals eerder vermeld. achteraf vind ik het een raar verloop.