Beoordelingen DCO van Iersel

8,6
169 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 169 beoordelingen

Chrit uit Obbicht

13-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is eerlijk en betrouwbaar, zeggen wat ze willen doen en geven een duidelijke en goede uitleg ervan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig.


Ja, ik beveel dit aan

angelique

12-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Anja

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Sittard

01-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bijzondere correcte menselijke en professionele behandeling
Hoog service- niveau


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wessem

29-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Auto word afgeleverd zoals afgesproken en verkoper neemt de tijd voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

J uit SOMEREN

29-10-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Praatjesmakers 1e klas!

Via verkoopdavertensie eerste contact gelegd en daarna een afspraak gemaakt gezien het feit het genoemde inruilbedrag mij wel aanspraak en over de prijs nog viel te praten, zo werd gezegd door de telefoon.

Tijdens het bezoek liet men mij een smerige auto zien, niet gepoetst en van binnen te vies om er zelfs in te gaan zitten. Terwijl op de site men een nagenoeg nieuwe auto toont. Ik kreeg wat te drinken aangeboden en éénmaal zittend achter het bureau kwam de verkoper Max Billekens op zijn inruil aanbod en zijn toezegging dat er nog wel wat met de prijs kon terug. Hij had één of andere verkoopsite openstaan en Tja hij was tot de conclusie gekomen dat hij mijn inruil te hoog had ingeschat!

Dus kijk uit met dit soort garages! Denken als de klant eenmaal binnen is, ons wel te kunnen Wassen, Scheren en Knippen!


Theo uit Herten

21-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede uitvoering van de levering van de trekhaak. Tamara heeft veel moeite gedaan om de juiste inbouwspecificaties op te vragen bij leveranciers. De chef werkplaats is heel zorgvuldig te werk gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Beegden

18-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan