Beoordelingen De Autobemiddelaar

9,3
21 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

John en jeanine uit Zevenbergen

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een super mooie mercedes station gekocht..wij zijn erg tevrede over de vriendelijkheid en service van dit bedrijf, en gaan zeker reclame maken.


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Dordrecht

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superblij met mijn eerste auto. De meneer nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Ook geholpen met de verzekering en ik kon gelijk ermee weg rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit Den Haag

17-01-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn Mini via hen verkocht in een paar weken tijd.
De eerste keer was het meteen raak. Alles is heel vlot en netjes afgewikkeld. Ik zou het zo weer doen.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Hoofddorp

17-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De heren hebben mij uitstekend geholpen bij het vinden en importeren van mijn nieuwe A7


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Rotterdam

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk zeg .. weer een auto ipv met de tram.


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Rotterdam

14-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn geholpen. Had moeite om weg te komen. De verkoper heeft echt ieder knopje uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Deventer

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima deal gedaan. Echt okey.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Alblasserdam

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf. Goede service. Erg mooie auto's. Zojuist geslaagd .... mooie Fiat 500 gescoord!


Ja, ik beveel dit aan

Sef uit Ijmuiden

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel en adequaat bedrijf in Rotterdam. Keurige prijs ontvangen voor mijn auto, nadat ze hem via hun bemiddelingssysteem hebben aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Krimpen

12-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige klassieke Jaguar gekocht. Werkelijk fantastisch geholpen en geïnformeerd.


Ja, ik beveel dit aan