Beoordelingen De Automobielfabriek B.V.

8,9
45 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Rob uit Huizen

30-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alles conform afspraak en het euvel lijkt verholpen. Auto netjes schoon opgeleverd, prima.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Haarlem

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Amsterdam

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn aankoop peugeot 308 bleek een probleemauto te zijn - dus geen probleem, in goed overleg probleem erkend / meegedacht / ingeruild / opgelost. Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Peter-Joost uit Apeldoorn

27-09-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit beleving: leuk concept en anders dan ik gewend was.

Alleen over oplevering paar puntjes: er zit een kras op mijn bumper (LV), die weggewerkt (lees: desnoods gespoten) zou worden. Was niet gedaan bij aflevering en zou op worden terug gekomen. Echter niks meer gehoord. Daarnaast mis ik het onderhoudsboekje (terwijldit wel op de 150 puntenlijst staat en de ruitenvloeistof was niet bijgevuld. Last but not least staan de ruitensproeiers niet goed afgesteld en waren (ook op de 150 puntenlijst afgevinkt) de persoonlijke instellingen (telefoon/ navigatie) niet gereset. Al met al vraag ik me dan af wat er nog meer niet goed gecheckt is en wel afgevinkt.

Afsluiten met een compliment voor Wiebe. Leuke gast die heel goed anticipeert.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Amstelveen

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Zwaagdijk-oost

25-08-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hatim uit De Meern

24-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf. Vriendelijke mensen top service!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Breda

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel prettig. Vriendelijk, professioneel en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Heemstede

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een net autobedrijf met prachtige auto's in diverse prijsklassen. Nette verkopers zonder pusherig te zijn en afspraken worden goed opgevolgd. Ook bij aflevering is het erg goed geregeld, alsof je een nieuwe auto koopt! Over de after sales kunnen we nog niet veel zeggen maar de indruk van verkoop en aflevering is in ieder geval TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nieuw-Vennep

13-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alle afspraken zijn netjes nagekomen binnen een kort tijdsbestek. Verder een net ontvangst, geen opdringerige verkopers en de communicatie is recht door zee.


Ja, ik beveel dit aan