Beoordelingen De Bedrijfswagen Garage

9,2
407 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 407 beoordelingen

Kristel uit Oudewater

22-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het gewoon even binnen kunnen lopen voor een kleine reparatie aan de auto is geen probleem!
Fijne service!!


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit harmelen

17-03-2019
5,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Verwisselen zomer>winterbanden ging prima, echter het "inlezen" bleek niet correct te zijn uitgevoerd.
de dag erna zag ik dat ik geen bandenspanning meer kon aflezen en de verbruiksmonitor gaf ook geen aanwijzing meer. Ik heb de banden alsnog laten inlezen bij de Opel dealer. Binnenkort weer wisselen naar zomerbanden. Kunnen jullie dat?


Marjon uit Utrecht

16-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn auto in onderhoud en altijd goed geholpen. Altijd vriendelijk en helpen je waar nodig.
Net mijn nieuwe auto daar gekocht en ook daarbij goed en eerlijk advies over wat de beste keuze is.


Ja, ik beveel dit aan

M uit De Meern

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit De meern

25-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

E.van uit De Meern

19-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: leuke mensen
maar ik mis weer die gevulde koek bij de koffie
en een leuke meid achter de balie zou ook goed zijn


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Haarzuilens

19-02-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Storing van de motor. Onderdeel was kapot. In de ochtend gebeld en kon meteen terecht. Ik kreeg een leenauto mee en de storing was smiddags al verholpen. Topservice dus weer !


Ja, ik beveel dit aan

Teus uit Woerden

18-02-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en goede kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Harmelen

23-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit De meern

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan