Beoordelingen De Bruyn Auto's BV

9,1
48 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Leon uit Limbricht

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind Augustus 2018 een 308 SW gekocht. Na een maand bleek de Arico niet meer te werken. Afspraak gemaakt en een leenauto stond klaar. De condensor bleek kapot en er werd heel veel moeite gedaan om alles zo snel mogelijk weer in orde te maken. Ook werd er rekening gehouden met het feit dat ik van ver moest komen. Alles werd keurig onder de Bovag garantie vervangen. Zelfs mijn banden achter die beide langzaam leegliepen door spijkers erin, werden GRATIS gerepareerd. Echt een TOP bedrijf die hun afspraken TOP nakomen. De keuze om helemaal vanuit Sittard (210 km) naar Wormerveer te rijden om een auto te kopen, is zeker de moeite waard geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Astra gekocht. Vriendelijke mensen! Na een maand problemen met de bobine netjes opgelost kan reparatie uitvoeren kosten worden vergoed!! Super service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Klundert

26-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben heel goed geholpen bij aankoop andere auto.
Deskundig advies en service is prima.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Utrecht

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een 3 jaar oude occasion gekocht bij dit bedrijf. Prettig geholpen, goede uitleg over de werking van alle opties, een uur proef kunnen rijden zodat je ook echt alles uit kunt proberen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zaandam

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerdere malen een auto gekocht en telkens naar tevredenheid.
Goede service, onderhoud en de juiste prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit AMSTERDAM

10-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden Skoda Octavia gekocht. Erg tevreden over elk vorm van service. Heel klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader voor degene die een auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Sittard

06-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag mijn"nieuw tweedehandsje" opgehaald. Deze stond al blinkend op me te wachten. Han de verkoper is zeer professioneel en neemt de tijd voor zijn klanten. Heel prettig om hier zaken te doen. Bedankt voor de prima afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Den helder

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf zeker een aanrader , wij zijn zeer tevreden over onze aankoop , en in de toekomst zullen we zeker weer langs gaan


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Groningen

08-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf, ben zeer tevreden over de aankoop van mijn mini cooper. Keurig bedrijf, auto’s staan in de showroom alsof ze nieuw zijn. De mini stond keurig klaar, gepoetst en gecleanerd. Auto was tiptop in orde. Vooraf wordt aangegeven dat de auto helemaal nagekeken wordt en als er wat vervangen moet worden wordt dat gedaan. Zo zijn er bij mijn mini 2 nieuwe banden onder gekomen en kreeg ik een nieuwe reserve sleutel netjes thuis gestuurd. De verkoper (sorry ben even je naam vergeten) was zeer prettig vriendelijk. Al met al raad ik dit bedrijf zeer zeker aan, mocht ik weer op zoek zijn naar een andere auto (ooit) dan kijk ik eerst op de website van de bruijn auto’s. Het was de rit vanuit Groningen meer dan waard.
Met vriendelijke groet
Anneke Venema


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb laatst een auto gekocht en ik was meteen onder indruk van de deskundigheid van het personeel. Zeer tevreden over dit bedrijf is zeker een aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt!!


Ja, ik beveel dit aan