Beoordelingen De Bruyn Auto's BV

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

B uit Hengelo

14-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Twente interesse getoond in een citroen C4 Picasso . Zowel telefonisch als persoonlijk een heel plezierig contact gehad met Han. Eerlijke voorlichting gekregen en kreeg aangeboden dat deze auto geheel vrijblijvend kon worden gereserveerd. Proefrit gemaakt en de aankoop is tot volle tevredenheid afgewikkeld en alle afspraken zijn correct nagekomen. Dit adres kan ik volmondig bij iedereen aanbevelen. TOP !!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Koog aan de Zaan

12-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een topservice . Bijna twee jaar geleden een VW tiguan gekocht. Auto bij ander bedrijf in onderhoud. Nu een klein probleem welke onvindbaar was. Ik mocht de auto bij de bruijn achterlaten . Gratis vervangend vervoer en ze doen er alles aan het probleem
Te verhelpen . Vandaag auto opgehaald en hoefde ook niks te betalen. Volgende auto zeker weer bij dit bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Nervin uit Delft

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maand geleden audi a3 gekocht. Nette mensen geholpen door Marco met goed uitleg en veel vertrouwen en zonder enige haast tot de laatst geholpen. Was prettig daar auto kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Limbricht

08-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind Augustus 2018 een 308 SW gekocht. Na een maand bleek de Arico niet meer te werken. Afspraak gemaakt en een leenauto stond klaar. De condensor bleek kapot en er werd heel veel moeite gedaan om alles zo snel mogelijk weer in orde te maken. Ook werd er rekening gehouden met het feit dat ik van ver moest komen. Alles werd keurig onder de Bovag garantie vervangen. Zelfs mijn banden achter die beide langzaam leegliepen door spijkers erin, werden GRATIS gerepareerd. Echt een TOP bedrijf die hun afspraken TOP nakomen. De keuze om helemaal vanuit Sittard (210 km) naar Wormerveer te rijden om een auto te kopen, is zeker de moeite waard geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Astra gekocht. Vriendelijke mensen! Na een maand problemen met de bobine netjes opgelost kan reparatie uitvoeren kosten worden vergoed!! Super service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Klundert

26-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben heel goed geholpen bij aankoop andere auto.
Deskundig advies en service is prima.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Utrecht

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een 3 jaar oude occasion gekocht bij dit bedrijf. Prettig geholpen, goede uitleg over de werking van alle opties, een uur proef kunnen rijden zodat je ook echt alles uit kunt proberen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zaandam

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerdere malen een auto gekocht en telkens naar tevredenheid.
Goede service, onderhoud en de juiste prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit AMSTERDAM

10-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken geleden Skoda Octavia gekocht. Erg tevreden over elk vorm van service. Heel klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader voor degene die een auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Sittard

06-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag mijn"nieuw tweedehandsje" opgehaald. Deze stond al blinkend op me te wachten. Han de verkoper is zeer professioneel en neemt de tijd voor zijn klanten. Heel prettig om hier zaken te doen. Bedankt voor de prima afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan