Beoordelingen E-bike Store

8,7
811 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Assortiment 8,8
  • Bereikbaarheid 8,7
  • Showroom 9,0
  • Communicatie 8,8
  • Medewerkers 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 811 beoordelingen

Dicky uit Hoorn

18-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bij de inruil bij een fiets die niet de juiste keuze bleek. (door slechte gewenning en angst)


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Hoorn

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Wat een feestje was het om hier een fiets te kopen!! En je kan de monteurs zien werken in de open werkplaats, heel leuk en hoog vakmanschap. De monteurs kunnen evengoed repareren als advies geven in de winkel, welke fiets er bij je wensen past. Dat is bijzonder! vriendelijke groet van Annelies


Hoe heeft u ons gevonden? Anders


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Hoorn

11-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurig te woord gestaan, ben superblij met mijn e-bike. Ook het verwisselen van de zadelpen ging razendsnel!


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

11-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: goede service. Fiets doet het weer prima.


Hoe heeft u ons gevonden? Via een bekende


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Hoorn

09-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Eerste servicebeurt Sparta E-bike .
Mijn eerste fietsbeurt ging vrij snel. smorgens om tien gebracht, smiddags om half drie keurig een sms gekregen dat ik hem kon ophalen en goede uitlag wat ze met aan mijn fiets gedaan hadden.


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Makkelijk in te lopen, goede informatie, persoonlijke aandacht. Ze nemen de tijd voor je. Een werk proefrijden is goed bevallen rn je krijgt die borgsom retour. Ook goed dat je een abonnement kunt nemem.


Hoe heeft u ons gevonden? Via de media


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Lucienne uit Hoorn

06-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Warder

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Zwaag

06-04-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ebike moest gerepareerd worden. Probleemloos gebeurd. Handig dat er een leenfiets beschikbaar was


Hoe heeft u ons gevonden? Ik was al bekend met E-bike Store Hoorn


Ja, ik beveel dit aan