Beoordelingen De Graaf Auto's

8,7
3 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 3 van 3 beoordelingen

Chris uit Heusden

17-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onze ervaring met dit bedrijf is:
Betrouwbaar, gewoon open en eerlijk zaken doen ! transparantie in combinatie met een goede prijs / kwaliteitsverhouding is volgens mij een succes voor een lange termijnvisie............. en dat voelt goed. in principe had ik ook allemaal 10 in kunnen vullen ipv 9, maar er is altijd ruimte voor verbetering........ al kan ik die op dit moment niet aangeven. Ons zien ze zeker terug ! grt Fam Berkelmans


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Amsterdam

28-10-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds de aankoop van mijn occ. Volvo V40 in 2007 bij de Graaf auto´s heb ik deze vanwege de goede eerste indruk ook bij hen in onderhoud gehouden.

Al 4 jaar lang gaat dit naar volle tevredenheid, en daar rij ik dan ook graag een stukje voor om. De werkplaats is altijd opgeruimd, ik word snel en vakkundig geholpen, er wordt altijd gebruik gemaakt van kwaliteitsonderdelen en ze hanteren gewoonweg eerlijke prijzen.

Ook wordt er bij periodiek onderhoud vooruitgekeken naar komende aandachtspunten, en wordt dit vooraf netjes overlegd. Hierdoor blijft het bezoek beperkt tot een jaarlijkse beurt en APK keuring.

Al met al ben ik zeer tevreden en kan De Graaf auto´s van harte aanbevelen.

Mvg,

M. Oudheusden


Ja, ik beveel dit aan

Peter

29-08-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Denkt goed mee met een probleem.
Probeert zo goed mogelijk je van dienst te zijn.


Ja, ik beveel dit aan