Beoordelingen De Jager Auto's

8,7
403 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 403 beoordelingen

M. uit Hardegarijp

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit HURDEGARYP

17-03-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een heel goede ervaring met deze garage.
Bij aanmelding van mijn auto kreeg ik al direct een goed gevoel. Aandachtig werd geluisterd en een rustige reactie hierop gaf vertrouwen. Direct kreeg ik een idee van tijd mee. Niet het gevoel meegeven dat ik direct de auto aan het eind van de middag mee kon krijgen. Nee er zou eerst gekeken worden en vervolgens overleg zijn.
Dat overleg kwam. Keurig ! In een telefoongesprek werd verteld over hoe en wat en tevens werd na mijn goedkeuring tot overgaan naar reparatie de vraag gesteld wat mijn wens was. Er werd aangegeven hoe hun planning eruit zag voor de komende dag(en). Kon ik me vinden in hun tijdspad?.
Kortom, mijn eerste ervaring was gewoon perfect.
Dankje wel iedereen bij dit bedrijf, die ervoor zorgden dat ik weer fijn in mijn auto naar mn werk kan. !!


Ja, ik beveel dit aan

Rudie uit Leeuwarden

16-03-2019
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Innblue uit Hurdegaryp

16-03-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima organisatie persoonlijke benadering sociaal en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik-Jan uit Tytsjerk

14-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en eerlijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Leeuwarden

07-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie eerlijke garage. Kom hier graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

GeJo uit Hurdegaryp

02-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mij is gevraagd om garage De Jager te beoordelen met de in de mond gelegde tekst "Met het BOVAG keurmerk weet u dat het goed zit"
Nou, het BOVAG keurmerk zegt met totaal niets.

In mijn optiek is deze garage van huis uit gewoon geweldig. Ze stralen de passie van hun vak uit. And last but not least, zeer vriendelijk, correct en zeer behulpzaam richting cliƫnt.
Waar maak je dat tegenwoordig nog mee!


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Grou

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed , vriendelijk en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ilgar uit Hurdegaryp

27-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Scarlett uit Leeuwarden

25-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan