Beoordelingen De Pruis Auto's B.V.

8,7
124 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Roger uit Meerssen

22-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, correct en eerlijk behandeld.
Goede nazorg mbt alarm- en volgsysteem.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Emmercompascuum

27-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij hun!
Mooi bedrijf met het duurdere segment auto,s.
Daar was onze opel astra sports tourer misschien maar gewoontjes bij, maar wij zijn er superblij mee!
We werden ook zonder arrogantie of poeha geholpen.
Prima op de hoogte gehouden, over de leverdatum.
Erg prettig contact met Martijn en er werd nog even extra aandacht aan geschonken bij het ophalen van de auto!(grote strik er op,!)

Nu na een paar weekjes rijden in onze , nieuwe, bolide, nog steeds superblij met de auto!
Wie weet wordt onze volgende auto toch één uit het duurdere segment, bij hun vandaan!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Rouveen

09-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al aantal jaar klant bij dit bedrijf, snelle en goede service. Altijd vervangend vervoer beschikbaar indien nodig.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Nijeholtpade

01-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, betrouwbaar en prijs kwaliteit is ok


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Balkbrug

11-04-2019
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Zwolle

30-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf krijgt waar voor je geld , wordt super geholpen zijn nu al 13 jaar trouwe klant en hoop nog jaren .


Ja, ik beveel dit aan

Wychard uit Peins

20-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top deskundig,geduldig en weten waarover ze praten zonder kapsones .vriendelijk en begrijpen de cliënt


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Meppel

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Apeldoorn

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: correct, to the point. vriendelijk, geen poeha. Gewoon goede auto's & goede mensen. Onze nieuwe auto bevalt uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Odoorn

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uiterst prettige en persoonlijke benadering, ook wanneer je niet gelijk besluit tot aanschaf, geven je alle ruimte en tijd. Ook de werkplaats zeer toegankelijk en bereid tot ad hoc oplossingen aan te dragen en even langs komen altijd mogelijk. Gratis vervangend vervoer!


Ja, ik beveel dit aan