Beoordelingen De Pruis Auto's

8,7
107 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Matthijs uit Heerenveen

12-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer leuk en professioneel contact! Mooie collectie van auto's. Zeker het aanbevelen waard!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Edam

03-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Multiboer

01-11-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Rinsumageast ( friesland)

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig klantvriendelijk contact
Men denkt in oplossingen en is service gericht
(Doe wat je zegt en zeg wat je doet is van toepassing !)

heldere afspraken die tijdig en correct worden nagekomen. Bijzonder positief ervaren dat men je middels mail over tussentijdse vorderingen op de hoogte houdt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar mijn auto ingeruild die 100% in orde was. Bij proefrit met een auto daar als alles ok. Daarna kreeg ik alleen maar foutmeldingen op het display. Heb hier over gebeld maar hadden telkens een smoes. Nu ik de auto al 3 kwart jaar heb zijn de problemen begonnen. En zo'n
€ 3300 aan kosten gehad. Denk eerst goed na voor je daar een auto koopt. Wij hebben met deze auto veel pech gehad.


Harold uit Tweede Exloermond

06-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Vandaag onze nieuwe auto gehaald, zoals we gewend zijn alles weer super geregeld, dankje heren


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kraggenburg

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top
auto ook nog ff mooi gewassen toen hij terug kwam


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos

26-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zeer plezierig en eerlijk gesprek met Martijn mercedes 350cdi aangeschaft. Gewoon een goed bedrijf. Geen gladde praatjes maar gewoon eerlijke antwoorden op mijn vragen. Op de dag van inruil van mijn auto had ik ontdekt dat er een klein probleem mee was. Heb dit gemeld en daar werd na overleg met Richard en Martijn een professionele oplossing voor bedacht. Ik ga bij de Pruis zeker weer kijken als ik aan een andere auto toe ben.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda

29-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij mijn inruil auto weten ze na een ritje van vijf minuten feilloos alle gebreken er uit te halen maar bij de auto die ik bij hun heb gekocht die ze notabene zelf in onderhoud hadden doen ze net of hun neus bloedt als er binnen 24uur allerlei storingslampjes beginnen te branden en na gebruik allerlei gebreken boven water komen drijven.Wat een oplichters!