Beoordelingen De Pruis Auto's

8,7
72 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Henk

13-10-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Zwartsluis

29-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met De Pruis Auto's is meer dan uitstekend! Super goede service, aandacht voor de klant en even belangrijk man om man, woord om woord. Kortweg, geen gelul mentaliteit! Reden genoeg om daar mijn volgende auto ook weer aan te schaffen, zeer goede en uiterst gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Met vriendelijke groet,

W. Wolven


Ja, ik beveel dit aan

Bert

28-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!! Staan voor hun product!! Verkoop en service gaan hand in hand!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Sint Jansklooster

28-09-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!!!! mensen met verstand!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top service !


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Zwolle

20-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met de aflevering van een prachtige top Audi. Een fijne en ongedwongen sfeer bij de Pruis.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Rouveen

03-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gevonden op internet, prijs / kwaliteit sprak aan, met name de BTW verrekening hielp bij de beslissing.
aantal weken later afleveren was geen probleem.
afspraken en afwikkeling volledig volgens afspraak.
een dikke 10, met dank voor de zaak


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Ede

12-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke en ongedwongen ontvangst. Goede communicatie van Martijn. Er waren wat mankementen aan de auto, maar dat werd vooraf aangegeven en na toestemming gerepareerd. Na 2 weken bleek een lekkage en een klik geluid in de motor te zijn. Dit werd zonder garantie gemaakt! Ik mocht van de monteurs Jurgen en Aron meekijken bij deze problemen. Ondanks dat we niet in de buurt wonen, vinden we De Pruis Auto's het bezoeken waard. Mijn vrouw en ik kijken terug op een hele prettige transactie!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Meppel

03-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer een auto gekocht bij De Pruis. Dit keer bewust bij De Pruis door de ervaringen van mijn eerste aankoop en de service. Nu via een zoekopdracht voor een Audi A5 Sportback 3.0 TDI. Na een lange zoektocht en een eerlijk advies van De Pruis een mooie en goede A5 gevonden.
Na telefonisch overleg en controle door De Pruis stond de auto 4 dagen later in Meppel.
Goede communicatie en goed afgehandeld.

De sfeer is er prettig en persoonlijk. Het personeel is vriendelijk, eerlijk en denkt met de klant mee. De kennis van de aangeboden auto’s is hoog. De inruilprijs voor mijn auto was prima en er worden geen afleverkosten in rekening gebracht, maar wel nieuwe APK en afleverbeurt.
De service na aanschaf is hoog! Dat geldt voor de verkopers en zeker ook voor de werkplaats!

Kortom: Een goed en verzorgd bedrijf. Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan