Beoordelingen De Rijopleider

8,9
53 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Imar uit Enschede

07-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer goede rijschool. Zeer vriendelijke mensen en zeer goede begeleiding in alles!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Enschede

28-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer prettige tijd in de auto ervaren en met een zelfverzekerd gevoel de weg op. Eigenaar van het bedrijf is laagdrempelig bereikbaar voor eventuele vragen/onduidelijkheden in aanloop naar de examens. In 2 maanden veel gelest en meteen geslaagd. Een deskundige maar ook een adequate persoonlijke benadering. Iedere keer als ik werd opgehaald wist de rijinstructeur precies wat de vorige les is geoefend, waar we hebben gereden en waar verbeteringen liggen. Door deze betrokkenheid en kundige begeleiding kan ik me niet indenken dat het beter kan dan De Rijopleider op dit moment doet. Twijfel niet en kies voor deze rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hengelo

13-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super rijschool, zeker een aanrader voor een ieder die het rijden op goed niveau onder de knie wil krijgen. (Tevens ben ik gisteren in één keer geslaagd, dankzij de instructeurs Robbie en Maikel, bedankt!)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende opleiding door ervaren instructeur (Robbie).


Ja, ik beveel dit aan

Frits

19-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige ervaring gehad bij De Rijopleider.
In 1 keer geslaagd.
De lessen waren duidelijk en helder uitgelegd.
De punten die ik fout had gedaan werden goed herhaald.
Ik kan deze rijschool iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Enschede

17-02-2018
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet duidelijk over de totaalprijs!
Ruim boven pakketprijzen uitgekomen, zonder bijzondere uitzonderingen of dat het rijden niet goed ging. Dus nogal misleidend


Cintia uit Enschede

09-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Philippe uit Enschede

07-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg makkelijk contact en altijd een snelle reactie. Ook lekker persoonlijk! Instructeur was duidelijk met de uitleg en anders was er altijd ruimte voor vragen. De Rijopleider in het algemeen stelde me erg op gemak en wilde ook natuurlijk dat ik in één keer slaagde.
Extra lessen waren voor mij wel nodig, maar ben daardoor ook wel in één keer geslaagd!
Zeker aan te raden!!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Enschede

05-02-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een goede ervaring met de Rijopleider. Ik ben in 1 keer geslaagd en de lessen waren waardevol en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

sanne uit enschede

18-12-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: super goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan