Beoordelingen De Rijopleider

8,9
41 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Brian uit Enschede

09-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig. Goede benadering en een persoonlik traject waar je geen druk krijgt of tegengehouden wordt. Een eerlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Dyanta uit Hengelo

04-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ze leggen zaken duidelijk uit en het de rijlessen waren top. Ik raad deze rijschool voor iedereen zeer aan.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Enschede

26-09-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Bo uit Hengelo

13-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik zou iedereen aanraden om bij de rijopleider rijles te volgen. Ze zorgen ervoor dat je met veel zelfvertrouwen je examen in gaat. Ik ben in de eerste keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Enschede

19-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super leuke en lieve mensen, je leert heel veel en neme goed de tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Enschede

30-06-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele fijne ervaringen gehad. Altijd veel humor tijdens de rijlessen, en instructeurs die er voor zorgden dat ik mij erg comfortabel voelde!


Ja, ik beveel dit aan

Jules

24-05-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede ervaring met de Rijopleider. Erg flexibel in de planning van de rijlessen, een goede sfeer in de auto en bovenal continu een goede, deskundige blik op het rijden


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Enschede

03-04-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professioneel en met alle aandacht voor hun leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Enschede

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Spoedcursus voor rijbewijs B gedaan in 6 weken. Direct de eerste keer geslaagd. Alle lessen als zeer prettig ervaren, fijne leermethode en afgestemd op wat ik nodig heb om goed te presteren. Communicatie verliep altijd soepel. Zeer aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan