Beoordelingen De Rooij Auto's Dussen V.O.F.-

8,7
16 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Martijn uit Geertruidenberg

10-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 01-09-'17 onze nieuwe gebruikte auto op gehaald. Het is onze tweede auto die we bij Autobedrijf de Rooy hebben gekocht en weer was het echt TOP. Echt een super bedrijf. Peter nogmaals bedankt voor de top service.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo en ilke uit Drunen

25-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Laatst een hele mooie nette auto hier gekocht
Na de koop bleken er winterbanden op te zitten.
Na het melden hiervan aan auto bedrijf de Rooy, mogen deze kosteloos worden vervangen voor een set van 4 splinternieuwe banden ...top service!


Ja, ik beveel dit aan

Pedro

16-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 14-01 langs geweest om te kijken naar een andere auto. Vanwege het weer de proefrit uitgesteld naar 16-01 of 17-01. Geen enkel probleem werd er gezegd want er was toch geen interesse in de desbetreffende auto. Maandagochtend ontvangen we een smsje dat de auto verkocht is...

Smsje teruggestuurd hoe en wat...geen enkele reactie terug... Ons vertrouwen is dus geheel weg in dit bedrijf.


Jos uit Nieuwendijk

25-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garage- en Auto bedrijf met de hoogste service graad mag ik wel zeggen. Gestructureerd, informatief, netheid, op tijd. Gewoon beste TOP. Heel goede meedenkende vakkundige monteurs. Personeel heeft alle know-how. Evt. ruilauto ter beschikking. En ook nog eens een prettige prijsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Made

31-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed bedrijf, keurig verzorgd en doen wat ze beloven , top jongens ga zo door. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Dussen

15-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Raamsdonksveer

10-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

nicolaas uit rijswijk

31-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn service gericht bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

zeger uit oosterhout

17-07-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: oke en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Dussen

06-07-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 20jaar top service.


Ja, ik beveel dit aan