Beoordelingen De Vries Automotive

9,0
44 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Feike uit Assen

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig en een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Sander

21-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Assen

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij dit bedrijf, ongedwongen sfeer en deskundig advies en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Florent uit Assen

15-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Randy uit Assen

23-05-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik werd vriendelijk ontvangen en kon meteen mijn verhaal kwijt aan de monteur. Na samen een rondje gereden te hebben constateerde ook hij een vreemd geluid. Dit probleem werd gauw verholpen. Het bleek een hitteschild bij de uitlaat.

Mijn vraag over de computerstoring van de auto werd aangepakt door meteen actie te ondernemen om overige mogelijke oorzaken uit te kunnen sluiten. Uitlezen was genoeg en het probleem is gauw verholpen .

Ik werd door de monteur gewezen op het gebruiken van goede motorolie en hij attendeerde mij op de service interval. Binnen 5.000 km moet de distributie vervangen worden. Meteen een afspraak gemaakt. Auto: Alfa Romeo 159 GTA


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Gieten

23-05-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto sloeg af en mijn vriend heeft mij geadviseerd om naar de vries in assen te gaan.toen ik daar was konden ze mij tussendoor helpen en ik kon na een half uurtje weer rijden. De bobine bleek kapot te zijn. Prima gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Ewald uit Assen

21-05-2013
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze man heeft geen verstand van het aansluiten van dagrijverlichting.
Hij had de voeding aangesloten op de relais van het motormanegement, kreeg motorstoring, het lampje ging aan, Toen ben ik naar de VW Dealer gegaan,kreeg ik te horen dat er 3 electrice storingen waren! Hij had de voeding moeten aansluiten in de zekeringkast in de auto. Hij wil het wel veranderen, maar hij rekend hier uurloon voor. Dit vindt ik niet normaal..!!Totaal geen goede service! (Auto VW golf GTI bj. 2010)


Jeannette uit Assen

11-05-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een fantastische service en klantvriendelijkheid. De monteurs weten wat ze doen, en ook niets is hun te veel. Ik laat mijn auto met een heel goed gevoel bij hun achter. Werkelijk een TOP garage.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Assen

09-05-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Men heeft een luisterend oor. De klant krijgt een eerlijk advies. Kan daarna ermee doen wat hij wil. Niet opdringerig. Mijn ervaring met dit bedrijf is goed en zal het ook aan anderen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan