Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,2
165 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Dennis uit Ter aar

11-04-2018
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima geholpen. auto afgeleverd volgens afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Vlijmen

07-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een auto gekocht bij dealer occasionhuis, we zijn goed geholpen door de verkoper. Ze nemen de tijd voor je. We zijn er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn en goed geholpen, de thuis breng service is goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Boxmeer

03-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke en deskundige bediening. Groot assortiment goede jonge occasions voor aantrekkelijke prijzen. No noncense en vaste prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Rijen

28-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Joelle doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Alles was snel geregeld en afspraken zijn nagekomen. Vriendelijk personeel en de dame van de receptie (volgens mij Laura)zocht meteen een oplossing toen er wat vragen waren maar Joelle er niet was. Super fijn allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Oss

27-02-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige, behulpzame en geduldige mensen met verstand van zaken. En omdat ze verstand van zaken hebben had ik graag wat meer uitleg gehad over de auto die ik gekocht heb. De handleiding ontbrak waardoor ik nu zelf alles moet uitzoeken. Maar over het algemeen ben ik positief over de manier waarop ik geholpen ben.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Amsterdam

27-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne communicatie vooraf en transparante afhandeling. Bij het ophalen van de auto wordt er echt de tijd voor je genomen en verlaat je met een goed gevoel e garage.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Schaijk

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Deze had kort na aankoop een mankement. Direct afspraak kunnen maken voor reparatie. Snelle service, leenauto meegekregen, netjes afgehandeld. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Oss

24-02-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt er vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan