Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,3
189 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

E.

20-10-2018
6,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot 2x interesse gehad in een Fiat 500. Elke keer moest je dezelfde dag beslissen tot koop, omdat de auto anders naar hun leasemaatschappij ging.
Voor de in te ruilen auto krijg je erg weinig terug.


Rody uit Lelystad

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super snel vriendelijk en top contact gehad. Elke vraag werd snel beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Roosendaal

02-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier heel leuk, spontaan en open ontvangen. Hebben dit bedrijf als heel fijn ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Westervoort

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zojuist mijn gekochte auto opgehaald. Is de derde auto op rij die ik hier koop. Niets anders dan lof voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tegelen

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij occasionhuis. Leuke Fiat Grande Punto gekocht, tijdens proefrit met auto een ratelend geluid opgemerkt. Dit kenbaar gemaakt waarna dit door occasionhuis perfect is opgelost. Prijs categorie onder de 5000eur. Als je een leuke auto zoekt, zal ik zeggen breng een bezoekje aan occasionhuis... Onderhandelen over de prijs is niet mogelijk, daar hun auto's scherp geprijsd zijn..


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Oss

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Berghem

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Den Hoorn

01-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart

25-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Saab 9-3 cabrio gekocht met garantie op motor en versnellingsbak. Heerlijke wagen, maar na 3 weken kwam er een mankement aan het licht. Er was een aandrijf as stuk. Deze is op coulance op 50-50 basis gerepareerd, dus dat is keurig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan