Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,3
186 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Gerard uit Westervoort

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zojuist mijn gekochte auto opgehaald. Is de derde auto op rij die ik hier koop. Niets anders dan lof voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tegelen

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij occasionhuis. Leuke Fiat Grande Punto gekocht, tijdens proefrit met auto een ratelend geluid opgemerkt. Dit kenbaar gemaakt waarna dit door occasionhuis perfect is opgelost. Prijs categorie onder de 5000eur. Als je een leuke auto zoekt, zal ik zeggen breng een bezoekje aan occasionhuis... Onderhandelen over de prijs is niet mogelijk, daar hun auto's scherp geprijsd zijn..


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Oss

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Berghem

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Den Hoorn

01-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart

25-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Saab 9-3 cabrio gekocht met garantie op motor en versnellingsbak. Heerlijke wagen, maar na 3 weken kwam er een mankement aan het licht. Er was een aandrijf as stuk. Deze is op coulance op 50-50 basis gerepareerd, dus dat is keurig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ewijk

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede klantvriendelijke ervaring wij hebben hier al onze 3de auto gekocht en altijd veel plezier mee gehad. Hopen dat we van deze ook weer zoveel plezier gaan hebben! :-)


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Schaijk

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een auto gekocht bij Dealerloccasionhuis. Wat zijn we blij met deze keuze! Prima auto voor een goede prijs, netjes schoon en vriendelijk en zeer kundig personeel!! Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mitch uit Oosterhout

05-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen met de keuze naar een nieuwe Auto. Verder wordt er ook goede service aangeboden. Scherpe prijzen en genoeg keus in verschillende soorten auto's en in bouwjaar en km stand. Je moet alleen wel van zwarte auto's houden, want de kleur die verkocht wordt, is veelal zwart


Ja, ik beveel dit aan