Beoordelingen Eurocars

8,3
197 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 197 beoordelingen

pgm uit Oss

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Iette uit Huizen

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort en krachtig!
Een snoepparadijs


Ja, ik beveel dit aan

Ria / Ivar - STUDIO TSK SCHIEDAM uit UTRECHT

15-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn uitermate tevreden over de Citroen Berlingo bestelauto die we onlangs bij Eurocars gekocht hebben.
De service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is top! Sindsdien hebben we Eurocars al een paar keren kunnen aanraden bij geinteresseerden voor een tweedehands nette auto.
Wij zijn door Ruud geholpen en we willen hem een dikke pluim geven! Succes met jullie bedrijf. Ivar en Ria


Ja, ik beveel dit aan

R uit Westland

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en doeltreffend geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Sliedrecht

16-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Nijmegen

14-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Rotterdan

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen m'n auto opgehaald voor een mooie prijs en goede service gekregen. Alles is gegaan hoe het afgesproken was. Ben zeer tevreden. Aardige verkoper die mij geholpen heb. Het bedrijf beveel ik zeker aan. Groetjes


Ja, ik beveel dit aan

E.

20-10-2018
6,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot 2x interesse gehad in een Fiat 500. Elke keer moest je dezelfde dag beslissen tot koop, omdat de auto anders naar hun leasemaatschappij ging.
Voor de in te ruilen auto krijg je erg weinig terug.


Rody uit Lelystad

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super snel vriendelijk en top contact gehad. Elke vraag werd snel beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan