Beoordelingen Eurocars

8,3
200 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Jeroen

23-05-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer slecht bedrijf. Vertrouwd hun eigen klanten niet eens terwijl btw al overgemaakt is en rest onderweg is. ( op contract zelfs vastgelegd)


E uit Lochem

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en kwaliteit! Mijn bedrijfsbus heb ik bij Eurocars gekocht en ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

chiquita uit rotterdam

14-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebeld voor een occaision,goed gesprek.
bij aankomt nette behandeling en ontvangst.
samen naar de auto gekeken en onderhandeld,wat tot een leuke prijs heeft geleidt.
vandaag de auto opgehaald en keurig weg kunnen rijden.
TOP BEDRIJF


Ja, ik beveel dit aan

pgm uit Oss

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Iette uit Huizen

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort en krachtig!
Een snoepparadijs


Ja, ik beveel dit aan

Ria / Ivar - STUDIO TSK SCHIEDAM uit UTRECHT

15-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn uitermate tevreden over de Citroen Berlingo bestelauto die we onlangs bij Eurocars gekocht hebben.
De service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is top! Sindsdien hebben we Eurocars al een paar keren kunnen aanraden bij geinteresseerden voor een tweedehands nette auto.
Wij zijn door Ruud geholpen en we willen hem een dikke pluim geven! Succes met jullie bedrijf. Ivar en Ria


Ja, ik beveel dit aan

R uit Westland

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en doeltreffend geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Sliedrecht

16-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Nijmegen

14-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan