Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,3
190 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 190 beoordelingen

Bart

25-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Saab 9-3 cabrio gekocht met garantie op motor en versnellingsbak. Heerlijke wagen, maar na 3 weken kwam er een mankement aan het licht. Er was een aandrijf as stuk. Deze is op coulance op 50-50 basis gerepareerd, dus dat is keurig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ewijk

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede klantvriendelijke ervaring wij hebben hier al onze 3de auto gekocht en altijd veel plezier mee gehad. Hopen dat we van deze ook weer zoveel plezier gaan hebben! :-)


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Schaijk

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een auto gekocht bij Dealerloccasionhuis. Wat zijn we blij met deze keuze! Prima auto voor een goede prijs, netjes schoon en vriendelijk en zeer kundig personeel!! Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mitch uit Oosterhout

05-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen met de keuze naar een nieuwe Auto. Verder wordt er ook goede service aangeboden. Scherpe prijzen en genoeg keus in verschillende soorten auto's en in bouwjaar en km stand. Je moet alleen wel van zwarte auto's houden, want de kleur die verkocht wordt, is veelal zwart


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Heesch

24-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop van een nieuwe auto, waarbij we prettig en deskundig zijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Nijmegen

31-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kochten een Fiat Panda 2011 100000 km. Met 6 mnd Bovag garantie. Keurige nonsense behandeling door verkoper Joel.
Na proefrit werden garantievoorwaarden duidelijk toegelicht en onze verzoeken m.b.t servicebeurt vastgelegd. Communicatie was goed en adequaat. Bij de levering werden alle afspraken en de werkplaatsbon puntsgewijs doorgenomen. Auto ziet er keurig uit en rijdt vooralsnog prima. Voorlopig erg tevreden over dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Dailey uit Honselersdijk

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had dit bedrijf gevonden op internet. Ik kom zelf niet uit de buurt maar omdat het er zo goed uit zag en we erg vriendelijk werden behandeld via de telefoon hebben we een bezoekje gebracht. Ik kwam kijken naar een 2e hands auto. Ik werd vriendelijk ontvangen en super goed geholpen. Het zou mijn eerste auto worden dus erg spannend. Het voelde allemaal erg goed. Alles werd eerlijk vertelt en ik kon de auto al 3 dagen laten ophalen! Echt top! Ik ben ontzettend blij met mijn auto en de goede service die we hebben gehad. Echt super!


Ja, ik beveel dit aan

Sjanine uit Schaijk

24-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geholpen door Joël. Erg fijne ervaring en zeer tevreden en goede aankoop gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Cuijk

23-05-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht adverteren met een Renault Clio Diesel en Bovag garantie. Hoe toevallig dat de prijs €10,- onder de minimale Bovagprijs zit. Bij navraag moet er dus een pakket worden afgenomen. Meteen de schuld bij andere leggen. Komt door internet iedereen zoekt op de laagste prijs. Maar als ik er een tientje bijleg is het wel met Bovag, neen! We hebben op onze site nergens Bovag bij staan. De foto is met Bovag op de gevel. Op Autotrader en AutoTracks staat overal Bovag. KM van de auto is "geen oordeel". Heeft dus weinig de garage gezien of bij Beun de Haas geweest? Dan de distribubutieriem. Is in eigen werkplaats gedaan bij een hoger km stand als in de advertentie staat. Ook de spanrol een waterpomp mee gedaan? Geen idee moet nagevraagd. Kortom raar hé dat de consument met zoveel wantrouwen de garages benaderd..... Klacht bij de BOVAG neergelegd.


henrie uit den bosch

09-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: henrie janssen klusbedrijf
ik ben vriendelijk ontvangen deskundig geholpen als duidelijk uit gelegd met een kopje koffie en duidelijk op papier en de auto zeer netjes gepoetst van binnen en buiten voor de aflevering ik ben zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan