Beoordelingen Eurocars

8,3
194 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 194 beoordelingen

Anoniem

10-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Oss

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Berghem

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Den Hoorn

01-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart

25-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Saab 9-3 cabrio gekocht met garantie op motor en versnellingsbak. Heerlijke wagen, maar na 3 weken kwam er een mankement aan het licht. Er was een aandrijf as stuk. Deze is op coulance op 50-50 basis gerepareerd, dus dat is keurig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ewijk

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede klantvriendelijke ervaring wij hebben hier al onze 3de auto gekocht en altijd veel plezier mee gehad. Hopen dat we van deze ook weer zoveel plezier gaan hebben! :-)


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Schaijk

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een auto gekocht bij Dealerloccasionhuis. Wat zijn we blij met deze keuze! Prima auto voor een goede prijs, netjes schoon en vriendelijk en zeer kundig personeel!! Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mitch uit Oosterhout

05-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen met de keuze naar een nieuwe Auto. Verder wordt er ook goede service aangeboden. Scherpe prijzen en genoeg keus in verschillende soorten auto's en in bouwjaar en km stand. Je moet alleen wel van zwarte auto's houden, want de kleur die verkocht wordt, is veelal zwart


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Heesch

24-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop van een nieuwe auto, waarbij we prettig en deskundig zijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Nijmegen

31-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kochten een Fiat Panda 2011 100000 km. Met 6 mnd Bovag garantie. Keurige nonsense behandeling door verkoper Joel.
Na proefrit werden garantievoorwaarden duidelijk toegelicht en onze verzoeken m.b.t servicebeurt vastgelegd. Communicatie was goed en adequaat. Bij de levering werden alle afspraken en de werkplaatsbon puntsgewijs doorgenomen. Auto ziet er keurig uit en rijdt vooralsnog prima. Voorlopig erg tevreden over dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan