Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,3
190 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
171 t/m 180 van 190 beoordelingen

Jeason uit Son

28-06-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Algemene indruk:
Ruime assortiment aan auto's,met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Je krijg de gelegenheid om de auto goed te bekijken en voor onze inruil auto een nette prijs terug gekregen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden. Onze Renault Mégane Grand Tour rijdt heerlijk. Waarschijnlijk kopen we in de toekomst nog een tweede auto. Gemaakte afspraken komt de dealer occasionhuis goed na. Fijn om met jullie zaken te hebben gedaan. Bedankt, Roy van Ham. Groet, Jeason en Roxanne Holsheimer


Ja, ik beveel dit aan

Robert

23-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We rijden nu 8 maanden met onze Renault megane een top auto
Roy bedankt voor je goede advies


Ja, ik beveel dit aan

Robert

23-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We rijden nu 8 maanden met onze Renault megane een top auto
Roy bedankt voor je goede advies


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Lithoijen

11-06-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn prima geholpen. Jammer dat de auto geleverd werd met een kapotte lamp. Dit hadden we zelf al gezien bij de proefrit,maar na afloop vergeten te melden. Bij de onderhoudsbeurt is dit niet opgemerkt. Lamp hebben we inmiddels zelf vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Liessel

10-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, deskundige monteurs en een top service, zelfs buiten de garantie! Deze mensen denken met de klant mee, wat een heel vertrouwd gevoel geeft. Dat gaf voor ons dan ook de doorslag om bij dit bedrijf de auto aan te schaffen, wat achteraf een prima keuze bleek! Wij zijn niet alleen tijdens de aanschaf van onze tweedehands auto prima behandeld, maar ook daarna echt perfect geholpen. Een super betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-06-2013
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Christa

04-06-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht met fijne / goede service en daar kwam ik voor


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Lelystad

21-05-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden een auto gespot bij Dealer Occasionhuis. Omdat we op ruim 1,25 uur rijden wonen, had ik eerst de auto bekeken toen ik om een andere reden redelijk dicht in de buurt was. De auto zag er goed uit en ik raakte in gesprek met een van de (naar eigen zeggen) eigenaren. Inruil werd een lastig verhaal. Maar alle plussen en minnen van zowel onze auto als de door Dealer Occasionhuis aangeboden auto, kwamen we tot de conclusie dat als we echt interesse hadden, het aanvankelijke gat wel te dichten was.

Vol hoop heb ik toen mijn gezinnetje afgelopen zaterdag in de auto gepropt om wederom de reis naar Oss (1,25 uur enkele reistijd) te aanvaarden. Vooraf enkele keren gebeld of de auto klaar stond voor een proefrit, want de insteek van ons alswel van de mede eigenaar was dat we tot handel gingen komen. Wederom werd mij gezegd dat er slechts werd gereden na de onderhandeling over de prijs. Ik ben het daar niet geheel mee eens, want tijdens de proefrit kunnen dingen naar voren komen die je insteek kunnen beinvloeden, maar goed, hun rare beleid is zo en ik had voldoende vertrouwen op basis van mijn eerste gesprek.

Toen kwamen we daar. De (mede)eigenaar was er niet en de persoon die ons nu hielp liet er geen misverstand over ontstaan. Wij hadden poep en hij had goud.. een beetje zoals de gemiddelde louche sjageraar op de straathoek, alleen zijn prijspeil ligt wat hoger. Hij was ook niet van plan het aanvankelijke bod van zijn collega gestand te doen en met allerlei uiterst dubieuze hoofdrekensommetjes wist hij de auto die in de showroom stond zomaar 25% duurder te praten dan op het kaartje achter het raam, wat het gat welke we aanvankelijk hadden zomaar 50% groter werd in plaats van dat we tot elkaar kwamen.

Saillant detail. Ik wist vele malen meer van de door hen aangeboden auto dan de verkoper. En mijn kennisniveau is slechts gemiddeld

Zo laat ik me niet behandelen, en als een bedrijf zo eenvoudig afspraken van collega's terzijde schuift, ga ik hier ook nooit een auto kopen. Zeg nu zelf aankoop is 1, maar als je later service nodig hebt.... nou sterkte.

Dan de auto. Bij nadere inspectie bleek die een slecht gespoten voorschade te hebben gehad, er word geadverteerd met NAP, maar het is een Franse import. Er word geadverteerd met 100% dealeronderhouden, maar het boekje is leeg en er is geen enkel bewijs van dan alleen de mededeling, het is een ex-lease auto, dus dat moet wel.. Daar heb je 2 later wat aan als je als particulier de auto weer wilt inruilen....

Nee, zo adverteren en klanten zo behandelen. Dat zegt wat over wat je kunt verwachten.

Het is ons niet gegeven hier een auto te kopen. En daar zijn we eigenlijk maar blij mee

GD 21-05-2013


Piet uit Rumpt

29-04-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden met onze zo goed als nieuwe occasion Opel Corsa.
De aankoop ging op een prettige manier en ook de prijs was redelijk, met een goede inruil voor onze oude auto.
Complimenten aan Roy.
Dit bedrijf zou ik zeker aanraden voor de aanschaf van een goede en betrouwbare occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

09-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend een Peugeot 207 opgehaald. Vorige week gevonden op autoscout en na een proefrit besloten de auto definitief aan te kopen. Na eerst wat verloren rondgelopen te hebben in de showroom kwam ik in gesprek met één van de verkopers. Vanuit daar keurig, helder en duidelijk geholpen. Geen gladde verkoop, maar duidelijke taal.

De policiy is inderdaad eerst de auto bekijken, in gesprek met de verkoper om dan pas over te gaan tot een proefrit. Lijkt wat vreemd, maar na enige uitleg kan ik de achterliggende gedachte wel begrijpen.

Vanochtend bleek bij het klaarzetten van de auto dat de APK toch was verlopen. Toen ik de auto kwam ophalen kreeg ik te horen dat op kosten van het bedrijf een APK was uitgevoerd. Dat is nou service van de zaak!

Prima bedrijf, no-nonsense, duidelijke taal en wat ik kon zien een goed en gevarieerd aanbod. Ik kom hier nog wel eens terug.


Ja, ik beveel dit aan