Beoordelingen Eurocars

8,3
197 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
171 t/m 180 van 197 beoordelingen

Leon

14-09-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een lachertje dat dit soort bedrijven het Bovag lidmaatschap hebben en mogen uitdragen. Dit zegt iets over dit bedrijf maar minstens net zoveel over de Bovag! Ze verkopen rustig auto's waar mankementen aan zijn. Onder de noemer geen garantie denken ze overal mee weg te kunnen komen. Maar ook zonder garantie is men VERPLICHT om gebreken te vermelden. Maar ja, makkelijk om je handen dan in onschuld te wassen onder de noemer van dat wisten we niet of de mankementen zijn naderhand opgetreden.

Als de Bovag dit soort bedrijven blijft toelaten en hun handelswijze blijft tolereren en niet gaat CONTROLEREN en SANCTIONEREN is het gauw gedaan met het zorgvuldig opgebouwde imago wat de Bovag nu nog denkt te hebben.



Jan uit Macharen

19-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Oss

16-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier samen met mijn moeder voor een auto gekeken en uiteindelijk ook gekocht. Ik twijfelde heel erg maar na een gesprek te hebben gehad met meneer van Ham en een proefritje te hebben gereden was ik om. Ben nog steeds heel blij met mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Zeline uit Breda

07-08-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Dordrechtl

30-07-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer negatief! Twee weken geleden een Mercedes gekocht,zou nieuwe apk krijgen en een grote beurt. Bij het ophalen van de auto bleek een nieuwe apk "niet nodig" omdat de auto in februari al gekeurd was.. Nu blijkt dat de voorwielen veel speling hebben en er twee nieuwe draagarmen moeten worden geplaatst. Kosten €500,00 Ik zou dit bedrijf nooit meer bij iemand aanraden!


Bas uit Haarlem

23-07-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Auto goed. Service goed. Er zat alleen wel een hele oude accu in.
De auto heeft nog wel wat kuurtjes waar ik vraagtekens bij zet. Desalniettemin tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Gorinchem

02-07-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeason uit Son

28-06-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Algemene indruk:
Ruime assortiment aan auto's,met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Je krijg de gelegenheid om de auto goed te bekijken en voor onze inruil auto een nette prijs terug gekregen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden. Onze Renault Mégane Grand Tour rijdt heerlijk. Waarschijnlijk kopen we in de toekomst nog een tweede auto. Gemaakte afspraken komt de dealer occasionhuis goed na. Fijn om met jullie zaken te hebben gedaan. Bedankt, Roy van Ham. Groet, Jeason en Roxanne Holsheimer


Ja, ik beveel dit aan

Robert

23-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We rijden nu 8 maanden met onze Renault megane een top auto
Roy bedankt voor je goede advies


Ja, ik beveel dit aan

Robert

23-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We rijden nu 8 maanden met onze Renault megane een top auto
Roy bedankt voor je goede advies


Ja, ik beveel dit aan