Beoordelingen Eurocars

8,3
194 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
181 t/m 190 van 194 beoordelingen

Christa

04-06-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht met fijne / goede service en daar kwam ik voor


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Lelystad

21-05-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden een auto gespot bij Dealer Occasionhuis. Omdat we op ruim 1,25 uur rijden wonen, had ik eerst de auto bekeken toen ik om een andere reden redelijk dicht in de buurt was. De auto zag er goed uit en ik raakte in gesprek met een van de (naar eigen zeggen) eigenaren. Inruil werd een lastig verhaal. Maar alle plussen en minnen van zowel onze auto als de door Dealer Occasionhuis aangeboden auto, kwamen we tot de conclusie dat als we echt interesse hadden, het aanvankelijke gat wel te dichten was.

Vol hoop heb ik toen mijn gezinnetje afgelopen zaterdag in de auto gepropt om wederom de reis naar Oss (1,25 uur enkele reistijd) te aanvaarden. Vooraf enkele keren gebeld of de auto klaar stond voor een proefrit, want de insteek van ons alswel van de mede eigenaar was dat we tot handel gingen komen. Wederom werd mij gezegd dat er slechts werd gereden na de onderhandeling over de prijs. Ik ben het daar niet geheel mee eens, want tijdens de proefrit kunnen dingen naar voren komen die je insteek kunnen beinvloeden, maar goed, hun rare beleid is zo en ik had voldoende vertrouwen op basis van mijn eerste gesprek.

Toen kwamen we daar. De (mede)eigenaar was er niet en de persoon die ons nu hielp liet er geen misverstand over ontstaan. Wij hadden poep en hij had goud.. een beetje zoals de gemiddelde louche sjageraar op de straathoek, alleen zijn prijspeil ligt wat hoger. Hij was ook niet van plan het aanvankelijke bod van zijn collega gestand te doen en met allerlei uiterst dubieuze hoofdrekensommetjes wist hij de auto die in de showroom stond zomaar 25% duurder te praten dan op het kaartje achter het raam, wat het gat welke we aanvankelijk hadden zomaar 50% groter werd in plaats van dat we tot elkaar kwamen.

Saillant detail. Ik wist vele malen meer van de door hen aangeboden auto dan de verkoper. En mijn kennisniveau is slechts gemiddeld

Zo laat ik me niet behandelen, en als een bedrijf zo eenvoudig afspraken van collega's terzijde schuift, ga ik hier ook nooit een auto kopen. Zeg nu zelf aankoop is 1, maar als je later service nodig hebt.... nou sterkte.

Dan de auto. Bij nadere inspectie bleek die een slecht gespoten voorschade te hebben gehad, er word geadverteerd met NAP, maar het is een Franse import. Er word geadverteerd met 100% dealeronderhouden, maar het boekje is leeg en er is geen enkel bewijs van dan alleen de mededeling, het is een ex-lease auto, dus dat moet wel.. Daar heb je 2 later wat aan als je als particulier de auto weer wilt inruilen....

Nee, zo adverteren en klanten zo behandelen. Dat zegt wat over wat je kunt verwachten.

Het is ons niet gegeven hier een auto te kopen. En daar zijn we eigenlijk maar blij mee

GD 21-05-2013


Piet uit Rumpt

29-04-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden met onze zo goed als nieuwe occasion Opel Corsa.
De aankoop ging op een prettige manier en ook de prijs was redelijk, met een goede inruil voor onze oude auto.
Complimenten aan Roy.
Dit bedrijf zou ik zeker aanraden voor de aanschaf van een goede en betrouwbare occasion.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

09-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend een Peugeot 207 opgehaald. Vorige week gevonden op autoscout en na een proefrit besloten de auto definitief aan te kopen. Na eerst wat verloren rondgelopen te hebben in de showroom kwam ik in gesprek met één van de verkopers. Vanuit daar keurig, helder en duidelijk geholpen. Geen gladde verkoop, maar duidelijke taal.

De policiy is inderdaad eerst de auto bekijken, in gesprek met de verkoper om dan pas over te gaan tot een proefrit. Lijkt wat vreemd, maar na enige uitleg kan ik de achterliggende gedachte wel begrijpen.

Vanochtend bleek bij het klaarzetten van de auto dat de APK toch was verlopen. Toen ik de auto kwam ophalen kreeg ik te horen dat op kosten van het bedrijf een APK was uitgevoerd. Dat is nou service van de zaak!

Prima bedrijf, no-nonsense, duidelijke taal en wat ik kon zien een goed en gevarieerd aanbod. Ik kom hier nog wel eens terug.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Roermond

05-04-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoekende naar een gebruikte Fiat Doblo bij Dealer Occassionhuis Oss terecht gekomen. Door Roy netjes geholpen. De aflevering was keurig, een klein mankement werd vrijwel direct opgelost. Voor sommige mensen komen de verkopers misschien wat "kort door de bocht" over maar als je daar een beetje doorheen prikt zijn het wel mensen die weten waar ze het over hebben en hun afspraken nakomen.


Ja, ik beveel dit aan

Joeri uit Obdam

02-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht naar een geschikte Fiat Bravo ben ik via een van de grotere auto-zoek sites op de website van het Dealer Occasionhuis terechtgekomen. Hier stond precies de Bravo waar ik een tijd lang op zoek naar ben geweest.

Heb de telefoon gepakt en contact opgenomen om wat meer informatie te verkrijgen. Ik werd keurig telefonisch geholpen door Roy van Ham, hij gaf een exacte beschrijving van de Bravo. De velgen waren her der beschadigd en op de motorkap zat een kras, dit om latere teleurstelling te voorkomen. Via de email werden op verzoek een aantal foto's van het genoemde verstuurd.

Een week later vanuit Obdam afgereisd naar Oss. Hier werd ik ontvangen met goede kop koffie. Roy was op dat moment bezig met andere mensen, maar werd door zijn collega Paul even verder geholpen.

Na enkele minuten gewacht te hebben werd ik door Roy geholpen. Hij gaf aan niets meer aan de prijs te kunnen doen maar wilde wel de velgen netjes laten spuiten. Verder werd er duidelijk uitgelegd dat de auto's kaal verkocht werden, garantie of een afleverbeurt/pakket is een extra optie en de kosten hiervoor zijn zeer transparant. Naar mijn mening een zeer reële optie, immers de vraagprijzen van het Dealer Occasionhuis zijn zeer scherp te noemen.

Na het maken van een geslaagde proefrit de koop rondgemaakt en afgesproken dat ik de Bravo met een all-in pakket wil aanschaffen. Een week later ben ik de Bravo gaan ophalen, dit was een feestje te noemen!

Bij aankomst stond de auto keurig gewassen voor de deur met 4 glimmende gespoten velgen. En verder was zoals afgesproken alles vernieuwd/vervangen wat noodzakelijk was om de Bravo goed op de weg te zetten. In dit geval heeft Roy zelfs nog iets meer laten uitvoeren, helemaal geweldig! De grote beurt, nieuwe APK, distributiepakket en 2 nieuwe banden i.v.m. een trilling die tijdens de proefrit waar te nemen was (gecupte voorbanden).

Door mij wordt vanaf nu het Dealer Occasionhuis aan iedereen aangeraden. Het is een zeer betrouwbare partij die hun afspraken na komen en een hoog niveau van service voeren!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Eindhoven

22-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een auto gekocht bij Dealerloccasionhuis. Wat zijn we blij met deze keuze! Prima auto voor een goede prijs, netjes schoon en vriendelijk en zeer kundig personeel!! Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-02-2013
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november 2012 hebben wij bij dit bedrijf een gebruikte Skoda Fabia Greenline gekocht. Prima auto, prima service, nette prijs. Ook wij hebben de ervaring dat een proefrit pas mogelijk is als de koop al bijna rond is, ook wij wonen niet in de buurt (70 KM) en waren dus in eerste instantie niet zo blij met dit beleid. Maar wij vonden de auto dermate interessant (gunstige prijs, gunstige prijs voor onze oude auto), dat we er voor terug zijn gekomen. Tot dusverre geen spijt van onze beslissing.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Oss

13-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruime keuze van auto's. Zeer netjes behandeld, goede prijs terug voor de oude auto en een goede prijs gekregen voor de nieuwe auto. Auto werd netjes afgeleverd en de onderhandelingen gingen goed. Kwamen tegen sluitingstijd maar was geen probleem werden netjes geholpen. Ben zeer tevreden over dealer occasionhuis.


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Maarssen

08-11-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Volvo V50 ingeruild voor een V70.Plezierige maar zakelijke onderhandeling.Na keuring auto door mijn garage werden de onvolkomenheden netjes opgelost.
Ben zeker tevreden wat betreft prijs-kwalitiet van mijn deal.


Ja, ik beveel dit aan