Beoordelingen Dealer Occasionhuis

8,3
190 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
181 t/m 190 van 190 beoordelingen

Dennis uit Roermond

05-04-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoekende naar een gebruikte Fiat Doblo bij Dealer Occassionhuis Oss terecht gekomen. Door Roy netjes geholpen. De aflevering was keurig, een klein mankement werd vrijwel direct opgelost. Voor sommige mensen komen de verkopers misschien wat "kort door de bocht" over maar als je daar een beetje doorheen prikt zijn het wel mensen die weten waar ze het over hebben en hun afspraken nakomen.


Ja, ik beveel dit aan

Joeri uit Obdam

02-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht naar een geschikte Fiat Bravo ben ik via een van de grotere auto-zoek sites op de website van het Dealer Occasionhuis terechtgekomen. Hier stond precies de Bravo waar ik een tijd lang op zoek naar ben geweest.

Heb de telefoon gepakt en contact opgenomen om wat meer informatie te verkrijgen. Ik werd keurig telefonisch geholpen door Roy van Ham, hij gaf een exacte beschrijving van de Bravo. De velgen waren her der beschadigd en op de motorkap zat een kras, dit om latere teleurstelling te voorkomen. Via de email werden op verzoek een aantal foto's van het genoemde verstuurd.

Een week later vanuit Obdam afgereisd naar Oss. Hier werd ik ontvangen met goede kop koffie. Roy was op dat moment bezig met andere mensen, maar werd door zijn collega Paul even verder geholpen.

Na enkele minuten gewacht te hebben werd ik door Roy geholpen. Hij gaf aan niets meer aan de prijs te kunnen doen maar wilde wel de velgen netjes laten spuiten. Verder werd er duidelijk uitgelegd dat de auto's kaal verkocht werden, garantie of een afleverbeurt/pakket is een extra optie en de kosten hiervoor zijn zeer transparant. Naar mijn mening een zeer reële optie, immers de vraagprijzen van het Dealer Occasionhuis zijn zeer scherp te noemen.

Na het maken van een geslaagde proefrit de koop rondgemaakt en afgesproken dat ik de Bravo met een all-in pakket wil aanschaffen. Een week later ben ik de Bravo gaan ophalen, dit was een feestje te noemen!

Bij aankomst stond de auto keurig gewassen voor de deur met 4 glimmende gespoten velgen. En verder was zoals afgesproken alles vernieuwd/vervangen wat noodzakelijk was om de Bravo goed op de weg te zetten. In dit geval heeft Roy zelfs nog iets meer laten uitvoeren, helemaal geweldig! De grote beurt, nieuwe APK, distributiepakket en 2 nieuwe banden i.v.m. een trilling die tijdens de proefrit waar te nemen was (gecupte voorbanden).

Door mij wordt vanaf nu het Dealer Occasionhuis aan iedereen aangeraden. Het is een zeer betrouwbare partij die hun afspraken na komen en een hoog niveau van service voeren!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Eindhoven

22-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden hebben wij een auto gekocht bij Dealerloccasionhuis. Wat zijn we blij met deze keuze! Prima auto voor een goede prijs, netjes schoon en vriendelijk en zeer kundig personeel!! Zeker een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-02-2013
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november 2012 hebben wij bij dit bedrijf een gebruikte Skoda Fabia Greenline gekocht. Prima auto, prima service, nette prijs. Ook wij hebben de ervaring dat een proefrit pas mogelijk is als de koop al bijna rond is, ook wij wonen niet in de buurt (70 KM) en waren dus in eerste instantie niet zo blij met dit beleid. Maar wij vonden de auto dermate interessant (gunstige prijs, gunstige prijs voor onze oude auto), dat we er voor terug zijn gekomen. Tot dusverre geen spijt van onze beslissing.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Oss

13-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruime keuze van auto's. Zeer netjes behandeld, goede prijs terug voor de oude auto en een goede prijs gekregen voor de nieuwe auto. Auto werd netjes afgeleverd en de onderhandelingen gingen goed. Kwamen tegen sluitingstijd maar was geen probleem werden netjes geholpen. Ben zeer tevreden over dealer occasionhuis.


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Maarssen

08-11-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Volvo V50 ingeruild voor een V70.Plezierige maar zakelijke onderhandeling.Na keuring auto door mijn garage werden de onvolkomenheden netjes opgelost.
Ben zeker tevreden wat betreft prijs-kwalitiet van mijn deal.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Veghel

01-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn bedrijfswagen gekocht bij Dealeroccasionhuis in Oss, na goed en vakkundig geholpen te zijn. Mijn eerste gedachte was om te leasen, maar na de juiste informatie van de verkoper, toch gekocht. Leasen en financieren doen ze trouwens in eigen huis, dus je kan er echt alle kanten op.

Na een duidelijke uitleg over het proefrit rijden,prijsafspraak gemaakt, gereden en goed bevonden , dus gekocht.
Roy bedankt voor de goede service, en mijn volgende word er zeker weer 1 van jullie.

Groetjes Erwin


Ja, ik beveel dit aan

linda

01-07-2012
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vreemd bedrijf. Van tevoren gecheckt of we naar een specifieke auto konden komen kijken. Was accoord. Bij binnenkomst gaf niemand sjoege en daarom beleefd gevraagd of we misschien iets konden vragen? Op uitleg dat we gebeld hadden ivm bepaalde auto bleef medewerker rustig door sms-en en wees hij richting de auto waarin wij geïnteresseerd waren. Na de auto bekeken te hebben, stonk een beetje maar zag er verder nestjes uit, wilden we graag een testrit maken (wij wonen niet in de buurt). Dat ging dus niet want het was bedrijfspolicy om alleen mensen een testrit te laten maken die op dat moment (na de testrit)uitsluitsel konden geven of er wel/geen auto gekocht ging worden. Kortom er kon na de testrit niet meer nagedacht worden. Toen wij aangaven dat we de volgende ochtend ook nog een proefrit zouden maken met een andere auto en dat we daarna de beslissing zouden nemen werd verteld dat we in dat geval geen proefrit mochten maken! Blijkbaar wil dit bedrijf geen auto's verkopen. Heel dom.
De volgende dag hebben we elders een proefrit gemaakt. We werden daar vriendelijk ontvangen, bij onze aankomst (ook daar hadden we van tevoren de dealer ingelicht over onze komst)stond de betreffende auto al keurig gewassen klaar, we bekeken de auto, kregen een kop koffie, maakten een proefrit en ....... kochten vervolgens de auto. Zo kan het dus ook.


Marc uit Brunssum

14-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2011 bij dit bedrijf een Mitsubishi Colt CZ3 Diesel gekocht, het was niet de goedkoopste occassion die te vinden was maar gezien zijn staat en uitvoering was de prijs redelijk. De telefonische afspraak voor een proefrit en bezichtiging van de auto heeft een vriend van mij geregeld omdat hij zelf verkoper in de autobranche is. Dit verliep in eerste instantie een beetje moeizaam mbt het proefrijden met de auto. Overigens is dit bij een showroomauto ook begrijpelijk ivm het verplaatsen van veel auto`s en naderhand poetsen indien de koop niet doorgaat, het betrof hier echter een auto waar een van de verkopers mee reed. Bij aankomst werden wij geholpen door een vriendelijke verkoper Kahlil, die de auto reeds had klaarstaan voor de proefrit. Uiteindelijk na een proefrit de auto bekeken op de brug (ben zelf autotechnicus) tot een overeenkomst gekomen met een opmerking mbt een wiellager. De aflevering was zoals verwacht bij dit soort bedrijven, kort maar krachtig. Betalen, sleuteloverdracht lager gecontroleerd en goed bevonden en tot ziens, wel was de auto nog APK gekeurd en vluchtig gepoetst. Tijdens de 6 maanden Bovag garantie zijn er een paar gebreken aan de Colt geconstateerd waaronder toch een defect lager, dit was echter zeer moeilijk te horen en heb er speciale apparatuur bij gebruikt om het toch onbelast hoorbaar te krijgen. Omdat ik ruim 150 km van Oss woon heb ik contact gezocht met het bedrijf nadat ik zelf prijzen was gaan inwinnen voor de reparatie. DMV telefonisch en e-mail contact kreeg ik zonder meer toestemming voor reparatie en het indienen van de facturen, deze werden keurig door door het bedrijf overgemaakt. Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf is zonder meer goed te noemen, houden zich netjes aan hun afspraken en gaan soms nog verder dan dat. Omdat ik zelf er voor heb gekozen om geen afleveringsbeurt te laten doen hadden ze ook kunnen eisen dat ik voor garantie terug naar Oss moest komen. Kortom, een aanrader. Met deze service denk ik dat ze met recht een betrouwbare Bovag partner zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Brunssum

14-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2011 bij dit bedrijf een Mitsubishi Colt CZ3 Diesel gekocht, het was niet de goedkoopste occassion die te vinden was maar gezien zijn staat en uitvoering was de prijs redelijk. De telefonische afspraak voor een proefrit en bezichtiging van de auto heeft een vriend van mij geregeld omdat hij zelf verkoper in de autobranche is. Dit verliep in eerste instantie een beetje moeizaam mbt het proefrijden met de auto. Overigens is dit bij een showroomauto ook begrijpelijk ivm het verplaatsen van veel auto`s en naderhand poetsen indien de koop niet doorgaat, het betrof hier echter een auto waar een van de verkopers mee reed. Bij aankomst werden wij geholpen door een vriendelijke verkoper Kahlil, die de auto reeds had klaarstaan voor de proefrit. Uiteindelijk na een proefrit de auto bekeken op de brug (ben zelf autotechnicus) tot een overeenkomst gekomen met een opmerking mbt een wiellager. De aflevering was zoals verwacht bij dit soort bedrijven, kort maar krachtig. Betalen, sleuteloverdracht lager gecontroleerd en goed bevonden en tot ziens, wel was de auto nog APK gekeurd en vluchtig gepoetst. Tijdens de 6 maanden Bovag garantie zijn er een paar gebreken aan de Colt geconstateerd waaronder toch een defect lager, dit was echter zeer moeilijk te horen en heb er speciale apparatuur bij gebruikt om het toch onbelast hoorbaar te krijgen. Omdat ik ruim 150 km van Oss woon heb ik contact gezocht met het bedrijf nadat ik zelf prijzen was gaan inwinnen voor de reparatie. DMV telefonisch en e-mail contact kreeg ik zonder meer toestemming voor reparatie en het indienen van de facturen, deze werden keurig door door het bedrijf overgemaakt. Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf is zonder meer goed te noemen, houden zich netjes aan hun afspraken en gaan soms nog verder dan dat. Omdat ik zelf er voor heb gekozen om geen afleveringsbeurt te laten doen hadden ze ook kunnen eisen dat ik voor garantie terug naar Oss moest komen. Kortom, een aanrader. Met deze service denk ik dat ze met recht een betrouwbare Bovag partner zijn.


Ja, ik beveel dit aan