Beoordelingen Dealerauto Nederland

9,1
23 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Marco uit Amsterdam

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Audi Hoofddorp bij deze dealer word je serieus genomen en neemt men de tijd voor je en doen ze
Er alles aan om de klant tevreden te maken wanneer je de auto komt ophalen ziet de auto er zeer goed uit en levert ruim in de tijd de auto af
En kun je met vragen over de auto terecht maar ook de uitleg tijdens de aflevering is zeer goed
Zowel de verkoper als medewerker zijn zeer klantvriendelijk en kan ik iedereen deze autodealer
Aanrader Auto A-point top service


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Aadorp

11-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Kwartier voor onze komst gebeld. De auto stond startklaar voor een proefrit en ivm inruil werd de onze beoordeeld. Papieren konden gelijk worden klaargemaakt en een bos bloemen werd nog gauw geregeld. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Vleuten

18-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via gewezen op een BMW 1 Serie die te koop stond bij Dealerauto Nederland. Hele mooie auto en prima service van Arien.

Zou in de toekomst zeker weer zaken doen met Arien, en kan hem aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

seine uit hardenberg

26-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij auto nederland mijn polo diesel van 2008 ingeruilt en een polo diesel van 2013 weer gekocht netjes behandeld vlot een deal kunnen maken paar kleine dingetjes in de garantie tijd werd netjes opgelost hoefde er niet mee terug naar nunspeet maar kon het bij de plaatselijk volkswagen dealer regelen top


Ja, ik beveel dit aan

Anar uit Woerden

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo V40 D4 aangeschaafd bij Dealer Auto Nederland waar ik zo blij mee ben. Ik heb de eigenaar Arien leren kennen. Hij was heel vriendelijk, gastvrij en flexibel met de prijs van de auto. Goede deal afgesloten! Hij heeft goede auto’s in zijn garage. Zeker een aanrader om langs te gaan en een leuke auto uit te zoeken. Ik vind dat meeste dealers kunnen Arien als voorbeeld nemen. Bedankt Arien. Topper!!! Groetjes, Anar


Ja, ik beveel dit aan

Kevin

16-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs mijn Audi A3 ingeruild voor een Skoda Octavia Combi. Eigenaar is eerlijk en transparant in de onderhandelingen. Op het inruilvoertuig werd direct een reëel bod gedaan, dus snel tot een akkoord gekomen. Enkele kleine puntjes n.a.v. de proefrit werden direct aangepakt en opgelost. Twee dagen later stond de auto al klaar voor aflevering. Snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Wapenveld

28-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto hier ingeruild en werd perfect geholpen door Arien
Onderhandelingen waren zeer redelijk en zou voor mijn volgende auto hier zeker weer heen gaan👍🏻👍🏻👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin uit Groningen

26-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Volvo V60 gekocht bij Dealerauto Nederland. Ik heb de auto nu twee weken en ben zeer tevreden over de auto en de service. Je wordt netjes geholpen en afspraken worden nagekomen. Tijdens de proefrit merkte ik een kraakje op in het koppelingspedaal, Arien gaf aan dit te zullen oplossen. Een week nadat ik de auto had gekocht stond er al een afspraak bij de garage en werd het euvel verholpen. Top service!
Ik kan iedereen aanraden een auto te kopen bij Dealerauto Nederland.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Emmen

23-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie weken geleden een afspraak gemaakt voor een proefrit in een mooie import auto. De auto stond er keurig bij. Aangezien auto’s kopen niet mn dagelijkse routine is had ik wel wat vragen...de respons die ik daar op kreeg gaf mij alle vertrouwen dat ik als klant serieus werd genomen en niet slechts een nummertje was. Ik heb een mooie auto gekocht voor een bedrag waarbij ik het gevoel heb gekregen dat ik een eerlijke prijs betaald heb. Dat gevoel vind ik erg belangrijk. Superservice geleverd door Arien van Essen en zijn team. Heren bedankt daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Woerden

13-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb afgelopen december 2017 een Tesla P85 S bij van Essen gekocht.
Na de juiste zoekopdracht bij eigenaar te hebben neergelegd is hij met de juiste auto gekomen maar miste toch nog een aantal opties waar wij samen goed zijn uitgekomen ( Betreft velgen en nieuwe lederen bekleding bruin ipv zwart )
Ik heb al heel wat auto s gekocht bij bedrijven en handelaren maar toch bij van Essen is er zeker aandacht voor de juiste nazorg en afspraak nakomen Verder ben ik erg blij met mijn Tesla .


Ja, ik beveel dit aan