Beoordelingen Dealerauto's Rosmalen

9,3
21 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Robert uit Langerak

14-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie Audi S6 gekocht bij Dealerauto's Rosmalen. Ik was meteen verkocht. Auto was keurig zoals beschreven en voor een prijs waar ik hem in Duitsland niet voor kon halen!


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Beek en Donk

08-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Epe

26-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dank je wel voor de fijne service! We zijn erg blij met onze auto


Ja, ik beveel dit aan

Gilbert uit Ede

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf! Hebben erg mooie auto's voor scherpe prijzen. Ik heb hier een Audi S6 gekocht en ben er erg tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amstelveen

03-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder goed behandeld bij Dealerauto's Rosmalen. Na de proefrit een prettig gesprek gehad met verkoper Thijs. Geen agressieve verkooptechnieken maar gewoon normaal. We mochten er rustig over nadenken en Thijs reserveerde de auto voor ons voor 2 dagen. uiteindelijk over gegaan tot aankoop en nu al 2 maanden erg blij met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Kudelstaart

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
zojuist

Voor mijn vader hier een auto gekocht. Erg leuk bedrijf. Heeft mooie auto's staan, voor ieder wat wils en is bovenal betrouwbaar. Garage bied een eerlijke inruilprijs en verder geen gekkigheid. Zeker een aanrader dus. Ook als je zoals ons 1.5 uur ervoor in de auto moet zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit 's-Hertogenbosch

08-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf werden wij vriendelijk ontvangen en konden wij met de uitgekozen auto een uitgebreide proefrit maken. De prijs was zeer scherp, zodat wij meteen tot aankoop hebben besloten. De auto is enkele dagen later conform afspraak opgehaald, waarbij mijn oude wagen is ingeruild en achtergebleven


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Nederweert

04-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een online zoektocht een mooie auto bij Dealerauto’s Rosmalen gezien. Afspraak gemaakt om te komen kijken en de auto stond netjes klaar, na de proefrit nog het eea over de auto besproken en zonder te pushen werd de auto even gereserveerd voor ons zodat we bedenktijd hadden.

De aanbieding leek te mooi om waar te zijn, maar op zich hadden we er een goed gevoel bij. We hebben een aankoopkeuring laten uitvoeren om de twijfelingen te laten controleren en hieruit bleek dat de auto prima in orde was. De kleine puntjes die er uit kwamen zijn netjes opgelost.

Lang verhaal kort, prima plek om een mooie auto te kopen! Thijs denkt goed mee en geeft fijne medewerking. Veel succes verder en we zien graag hoe het eruit ziet na de verbouwing!


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Budel

04-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Fiesta gekocht voor een eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rosmalen

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen bij de aankoop van een prachtige Jaguar XJ V8 uit 2005. Goede afspraken kunnen maken die ook werden nagekomen. Geen garage-opdringerigheid maar in alle rust kunnen overwegen en besluiten. Keurig bedrijf met keurige eigenaar met kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan