Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,8
33 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Nico uit Spakenburg

24-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief verrast. In eerste instantie schrikt het bedrijf je een beetje af. Geen prachtige show-room. Wel een grote hond. Ze zeggen gespecialiseerd te zijn in jonge exclusieve auto's met weinig kilometers. Stap je uit je auto en kijk je rond dan blijkt dat te kloppen. En dan zie je ook gelijk dat de prijzen lager zijn. Klopt het dan wel? Worden we niet belazerd? Wij hebben er vertrouwen in gehad en hebben daar een zeer exclusieve Engelse auto gekocht met nog geen 40.000 kilometer op de teller in 5 jaar tijd. Aan alles zie je dat het echte kilometers zijn. En de auto doet het prima. Ben er zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

stephan uit Tilburg

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer fijn en vriendelijk ontvangst, mooie auto's hebben ze staan en hebben een ruime en goede ervaring.
no nonsens dit is wat het is zoals het hoort je merkt gewoon dat je goed zit.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tilburg

09-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de aankoop van een Renault Espace bij Deko. Niet alleen werd de auto keurig afgeleverd met alles zoals besproken tot in detail afgewerkt en uitgevoerd, maar ook kon ik na 2 1/2 maand een beroep op Deko doen toen het mechanisme van het elektrische raam kapot ging. Binnen een dag keurig gerepareerd. Top service bij Deko!!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Gemeente Hoorn

05-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaringen met Deko B.V. zijn prima. Geen gladde verkooppraatjes, gemoedelijk en met een goede service. Marko denkt met je mee en zorgde er bij ons voor dat wij met een goed gevoel naar huis reden. Auto rijdt tot nu toe prima en wij zijn tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Janke en Arjan uit Grolloo

01-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke service.
Betrouwbaar
Lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

eyal uit amstelveen

01-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

petrina uit Breda

12-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: familie bedrijf. What you see is what you get.
Heeft nog vertrouwen in de mens


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit HEDEL

05-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn zeer tevreden over de perfecte service en de gemaakte afspraken worden tot in de puntjes nagekomen. wij genieten van een heerlijke auto en zullen zeker reclame maken voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

ACN uit Lunteren

04-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De heren de Koning hebben werkelijk alles gedaan om mij, een kritische koper, tevreden te stellen.
Dank daarvoor!

Als u een auto zoekt, en een bedrijf die echt service verleend, ga naar Deko


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles netjes en keurig geregeld en afgehandeld! Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan