Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,9
77 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Ben uit Voorhout

16-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes


Ja, ik beveel dit aan

Reza uit Den Haag

21-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lelystad

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Deko BV een Mercedes S65 AMG gekocht. De service was top. Vriendelijke ontvangst , snel handelen en snel leveren. Heb de auto met garantie van Deko BV gekocht. Doordat mijn auto wat te lang had stil gestaan gingen werkte een aantal dingetjes niet goed. Dit is allemaal keurig opgelost door Deko BV. Je auto wordt met chauffeur opgehaald en gewassen en volgetankt terug gebracht. Ik kan Deko BV bij iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

guido uit alphen

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week bij Mark een prachtige mx-5 gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit St.Maartesndijk

02-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren vaste klant,

Heb er nu mijn derde auto gekocht, prima geregeld door Mark. Afspraken prima nagekomen. Dit is een aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit ' t Zand

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk welkom, een no nonsense verhaal over de auto, tevreden over de prijs, koffie aan de ronde tafel en de deal was gesloten.
Kortom, weer een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Tim/hans uit Ammerzoden

27-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag samen met mijn zoon een mercedes A gekocht. Fantastische nette eerlijke auto en nette inruil gehad. Mijn zoon SUPER tevreden. Hier doe je nog ouder wets kopen aan de keuken tafel onder het genot van een kopje koffie en gezellig gepraat. Iig door mij en mijn zoon voor ieder aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Sint maartensdijk

18-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb van de week mijn auto opgehaald die Mark voor mij uit Duitsland heeft gehaald. Dit was de tweede auto die ik bij Mark heb gekocht en het was wederom helemaal top geregeld! Hij kijkt de auto grondig na en komt zijn afspraken na. De auto is in showroom staat! Mark bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tilburg

15-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren inmiddels voor de tweede keer een auto bij Deko gekocht en opgehaald. Mark had de auto,na opdracht, gezocht en gevonden in Duitsland, grondig nagelopen en wederom keurig volgens afspraak afgeleverd in Hedel!
Vertrouwd adres waar ook na de koop de service niet stopt.
Ga voor een volgende auto zeker weer met Mark in overleg!


Ja, ik beveel dit aan

Ricky uit Waddinxveen

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wordt netjes en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan