Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,9
85 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Jan-Willem uit Omgeving Utrecht

16-05-2019
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb mijn auto gekocht bij Deko B.V. en dat is me zeer goed bevallen. Het is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, alle afspraken worden keurig nagekomen en toen er direct na het wegrijden is kapot ging is dat keurig verholpen! Zeer klantvriendelijk en ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Brakel

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super leuk bedrijf, eerlijk en goed geholpen.Na kopen van de auto en na aflevering wat kleine problemen die gelijk verholpen werden . Geweldige 100% service.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Gorinchem

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn eerste contact per telefoon.
Hartelijk ontvangst door eigenaar Mark goed gevoel is eerlijk, deskundig en betrouwbaar.
Geen gladde verkoop praatjes.
Snelle goede afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haps

25-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf geeft je een warm ,vertrouwd en gastvrij gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Den Dungen

30-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een motorfiets bij dit bedrijf gekocht. Samen gekeken naar de staat van het voertuig. De accu bleek vervangen te moeten worden, dit hebben ze ter plekke voor mij gedaan zodat ik alsnog de proefrit kon maken.

Na enig onderhandelen zijn we op de juiste prijs uitgekomen.
Overschrijven was zo gebeurd, nog voordat ik de koffie op had.

Fijne zaken gedaan en zeker aan te bevelen voor aanschaf van een van hun aangeboden voertuigen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Maasdam

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als trouwe Mercedes rijder was ik opzoek naar mijn oude liefde een Mercedes SLK van na de update van 2011.
Bij autobedrijf DEKO van de gebroeders de Koning hebben wij de auto gevonden die we zochten, een prachtige SLK uit 2012 met alle historie erbij tot aan de laatste onderhoudsbeurt.
Na een proefritje in de buurt en later nog eens op de grote weg, hebben wij besloten de auto te kopen met inruil van onze huidige auto.
Het was een prettige ongedwongen onderhandeling met Mark, in een vertrouwde omgeving.
Na een weekje konden wij de auto ophalen, hij zag er uit als nieuw, ook onder de motorkap en met de mededeling, als eventueel er iets niet in orde is, kan je altijd bellen dan wordt het opgelost. Een beter garantie kan je niet hebben.
We zijn gelijk een paar dagen op vakantie geweest naar de Eifel in Duitsland. Het is een fijne auto en we hebben zelfs met mooi weer open gereden.
Het is een prima bedrijf met betrekkelijk jonge auto,s met goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit LAGE MIERDE

27-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Voorhout

16-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes


Ja, ik beveel dit aan

Reza uit Den Haag

21-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan