Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,6
21 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Hank uit Cilemborg

13-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige mensen waar in alle eerlijkheid wordt overlegd. De service is erg goed en de persoonlijke benadering is een verademing!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Utrecht

31-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mark van Deko B.V. heeft mij voortreffelijk geholpen. Bij het inruilen van mijn auto ging het sneller en beter dan verwacht. Mocht ik weer een nieuwe auto nodig hebben, ga ik zonder twijfel naar Deko B.V.!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Wehl

28-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kreeg snel reactie op mijn mails. Het contact was dus goed en persoonlijk. Tijdens het bezoek was het gemoedelijk en Mark was open en eerlijk over hun werkwijze en de auto. Al met al een prettige ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

siew uit Oss

17-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen adertjes onder het gras nee, de prijs op de adv. is de prijs die je betaald. TE VEEL aanbieders hebben lokkertjes.
bespaar tijd en geld door te vragen naar bijkomende kosten. Bij Deko is dit NUL!!
Doe er uw voordeel mee, succes!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en inruilprijs voor mijn auto. Keurige aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Voorhout

10-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! vriendelijk en professioneel. Wat administratieve punten en afspraken na de oplevering van de auto keurig netjes in orde gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Ermelo

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate positief; professioneel en vriendelijk. Ik zou hier een volgende keer met een gerust hart weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jihan uit Bunschoten

10-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Ik had een auto bij hen gekocht en binnen een maand bleek remklauw aan te lopen, veer achter kapot te zijn en de deur sluiting functioneerde niet helemaal top. 1 telefoontje en alles werd kosteloos gerepareerd. Ook na een maand toen garantie verlopen was en de airco kapot was werd er een groot gedeelte van de reparatie vergoed. Daarnaast was afgesproken om een navigatiesysteem in te bouwen, maar er werd een duurdere ingebouwd dan we overlegd hadden


Ja, ik beveel dit aan

Dariusz uit Dreumel

24-05-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aangename sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Fijnaart

24-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen om mee te werken.


Ja, ik beveel dit aan