Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,8
72 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Rob uit ' t Zand

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk welkom, een no nonsense verhaal over de auto, tevreden over de prijs, koffie aan de ronde tafel en de deal was gesloten.
Kortom, weer een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Tim/hans uit Ammerzoden

27-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag samen met mijn zoon een mercedes A gekocht. Fantastische nette eerlijke auto en nette inruil gehad. Mijn zoon SUPER tevreden. Hier doe je nog ouder wets kopen aan de keuken tafel onder het genot van een kopje koffie en gezellig gepraat. Iig door mij en mijn zoon voor ieder aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Sint maartensdijk

18-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb van de week mijn auto opgehaald die Mark voor mij uit Duitsland heeft gehaald. Dit was de tweede auto die ik bij Mark heb gekocht en het was wederom helemaal top geregeld! Hij kijkt de auto grondig na en komt zijn afspraken na. De auto is in showroom staat! Mark bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tilburg

15-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren inmiddels voor de tweede keer een auto bij Deko gekocht en opgehaald. Mark had de auto,na opdracht, gezocht en gevonden in Duitsland, grondig nagelopen en wederom keurig volgens afspraak afgeleverd in Hedel!
Vertrouwd adres waar ook na de koop de service niet stopt.
Ga voor een volgende auto zeker weer met Mark in overleg!


Ja, ik beveel dit aan

Ricky uit Waddinxveen

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wordt netjes en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit west zeeuws vlaanderen

21-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onlangs een Mercedes A180 gekocht. bij aankomst stond deze buiten al netjes geparkeerd en instap klaar.
we hebben even een rondje rondom de auto gedaan, we kregen een test rist aangeboden, en bij terug komt
aan de keuken tafel met een bakje koffie en of wat fris.
de deal rond gemaakt.

alles netjes afgehandeld en na een uurtje daar geweest te zijn konden we met een nieuwe auto weer terug naar huis

heb de auto nu ruim een maand in bezit. en ben er zeer te vrede over.

verwacht geen man in pak met lak schoenen. en een deur kantoor. gewoon een normaal persoon met de keuken als kantoor. simpel en gemakkelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Eindhoven

07-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig contact, duidelijke informatie en afspraken werden nagekomen! We hebbden de auto inmiddels een paar maanden en zijn erg blij met de aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

jan wieger uit leek

05-10-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: het begin was goed, jonge mazda6 gekocht 60.000 km. goed geholpen en vriendelijk. heb nu 101.000 km op de teller staat en de motor is compleet overleden, auto is nu een half jaar. het betreft een import uit italie, met formeel alle beurten gehad. Motor is bij normaal gebruik en onderhoud overleden. onafhankelijk expert bijgeweest: kettingbreuk en regeneratieproblemen leiden tot slechte smering en dus tot kapotte turbo, nokkenlagers etc.......

niemand neemt hierin verantwoordelijkheid. Mazda NL niet en ook DEKO niet.. terwijl er een niet deugdelijk produkt is geleverd. kwam er ook achter dat deko niet bovag gecertificeerd is... dus kan eventuele juridische stappen zelf betalen. (voorwaarde rechtsbijstandverzekering)

Heel teleurstellend dat de schade 100% voor mij lijkt te te wprdem (> e 8000) en dat degene waarvan ik de auto heb gekocht niet thuis geeft.

dus: kijk uit met jonge auto's uit het buitenland en houd er rekening mee dat er geen bovag garantie op zit.


Wim uit St.Maartesndijk

12-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ben al jaren klant bij Mark. Altijd eerlijk en correct geholpen. Alle afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Espel

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze droomauto bij deko gekocht. Fantastisch geholpen voor, tijdens en na aankoop. Ook toen er na een week ern kleine storing optrad werden we fantastisch geholpen. Voor ons was het toch wel spannend om een auto ver (1,5 uur rijden) van huis te kopen. Maar na wat reviews te hebben gelezen, hadden we er alle vertrouwen in. En daar zijn we niet in beschaamd. Wij bevelen deze garage dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan