Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,8
41 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

jan wieger uit leek

31-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: specifiek marktsegment in een familiaire omgeving. Koffie aan de keukentafel geeft dat sfeertje weer. Goed materiaal en klantgerichte aanpak.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Dordrecht

29-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige ervaring! Geen gladde verkopers maar gewoon eerlijk en recht door zee! Ik beveel dit bedrijf aan en zal mijn volgende auto zeker weer via dit bedrijf aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Amstelveen

18-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kochten na er een proefrit in gemaakt te hebben een één jaar oude auto met weinig kilometers bij dit bedrijf. Toen we hem een paar dagen later kwamen afhalen bleek een vreemd geluid links voor ondanks melding daarvan na de proefrit en het bij de garage waar Deko de auto een aflevdr beurt had laten geven, nog steeds aanwezig. Mark beloofde zonder ook maar een ogenblik tegen te sputteren, terwijl de auto al geheel betaald was en nog twee jaar merkgarantie had, het probleem, wat zoals later bleek door een kappot wiellager te zijn veroorzaakt te verhelpen. Vijf dagen later was de auto klaar en bood Mark ons aan na werktijd de auto te komen brengen i.p.v. ons weer vanuit Amstelveen heen en weer te laten rijden. Super service! Betrouwbare en nette handelaar.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Slikdijk 9 Wintelre

08-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en eerlijke uitleg waarbij niet werd aangedrongen maar ruimte werd gegeven om beslissing te nemen op basis van prijs eigenschappen auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Enkhuizen

04-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig ervaring met dit bedrijf.
Afspraak is afspraak
Geen poeha maar eerlijke verkopers
Mooie auto’s voor betaalbare prijzen
Een aanrader voor ieder die een eerlijke en goede auto gaat kopen
En de Bosche bollen zijn heerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zaandam

24-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat wij een aanvraag hadden gedaan voor een proeftit, werd ik s avond's al gebeld door Mark de Koning. Wij zijn toen op 22 november een proefrit wezen maken en besloten om de auto te kopen. Op 30 november hebben wij de hyundai IX20 opgehaalt, alleen onderweg constateerden wij schade aan de linker koplamp wat niet aanwezig was tijdens de proefrit. Wanneer dit gebeurt is,is onduidelijk. Na het later thuis nogmaals te hebben gecheckt, heb ik Mark wederom gebeld. Deze heeft toen direct een koplamp bestelt en ik kreeg via sms het adres van de garage waar deze gemonteerd zal worden. Donderdag 28 december hebben wij afspraak om de nieuwe koplamp te laten monteren!
De ontvangst en de service van Autobedrijf Deko B.V. is ronduit bijzonde goed!
Dit hadden wij ook al gelezen in de vele reviews, vandaar dat wij gekozen hebben voor dit bedrijf, ook al wonen wij zelf in Zaandam!


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Hedel

16-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als prettig! Hartelijk ontvangst, direct vertrouwen door proefrit te laten uitvoeren. Koffie stond met extra'ook direct klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Spakenburg

24-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief verrast. In eerste instantie schrikt het bedrijf je een beetje af. Geen prachtige show-room. Wel een grote hond. Ze zeggen gespecialiseerd te zijn in jonge exclusieve auto's met weinig kilometers. Stap je uit je auto en kijk je rond dan blijkt dat te kloppen. En dan zie je ook gelijk dat de prijzen lager zijn. Klopt het dan wel? Worden we niet belazerd? Wij hebben er vertrouwen in gehad en hebben daar een zeer exclusieve Engelse auto gekocht met nog geen 40.000 kilometer op de teller in 5 jaar tijd. Aan alles zie je dat het echte kilometers zijn. En de auto doet het prima. Ben er zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

stephan uit Tilburg

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer fijn en vriendelijk ontvangst, mooie auto's hebben ze staan en hebben een ruime en goede ervaring.
no nonsens dit is wat het is zoals het hoort je merkt gewoon dat je goed zit.


Ja, ik beveel dit aan