Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,6
27 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

petrina uit Breda

12-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: familie bedrijf. What you see is what you get.
Heeft nog vertrouwen in de mens


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit HEDEL

05-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn zeer tevreden over de perfecte service en de gemaakte afspraken worden tot in de puntjes nagekomen. wij genieten van een heerlijke auto en zullen zeker reclame maken voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

ACN uit Lunteren

04-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De heren de Koning hebben werkelijk alles gedaan om mij, een kritische koper, tevreden te stellen.
Dank daarvoor!

Als u een auto zoekt, en een bedrijf die echt service verleend, ga naar Deko


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles netjes en keurig geregeld en afgehandeld! Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon

04-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service. Geen snelle praatjes. Vertrouwd!


Ja, ik beveel dit aan

Frank

27-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service bij aankoop nieuwe en inruil oude auto. De broers maken een rustige en betrouwbare indruk.
Ook na de aankoop kon ik nog terecht met allerlei vragen en hielpen ze bij vernieuwen bekleding!


Ja, ik beveel dit aan

Hank uit Cilemborg

13-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige mensen waar in alle eerlijkheid wordt overlegd. De service is erg goed en de persoonlijke benadering is een verademing!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Utrecht

31-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mark van Deko B.V. heeft mij voortreffelijk geholpen. Bij het inruilen van mijn auto ging het sneller en beter dan verwacht. Mocht ik weer een nieuwe auto nodig hebben, ga ik zonder twijfel naar Deko B.V.!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Wehl

28-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kreeg snel reactie op mijn mails. Het contact was dus goed en persoonlijk. Tijdens het bezoek was het gemoedelijk en Mark was open en eerlijk over hun werkwijze en de auto. Al met al een prettige ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

siew uit Oss

17-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen adertjes onder het gras nee, de prijs op de adv. is de prijs die je betaald. TE VEEL aanbieders hebben lokkertjes.
bespaar tijd en geld door te vragen naar bijkomende kosten. Bij Deko is dit NUL!!
Doe er uw voordeel mee, succes!


Ja, ik beveel dit aan