Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,6
15 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Robert uit Ermelo

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate positief; professioneel en vriendelijk. Ik zou hier een volgende keer met een gerust hart weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jihan uit Bunschoten

10-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Ik had een auto bij hen gekocht en binnen een maand bleek remklauw aan te lopen, veer achter kapot te zijn en de deur sluiting functioneerde niet helemaal top. 1 telefoontje en alles werd kosteloos gerepareerd. Ook na een maand toen garantie verlopen was en de airco kapot was werd er een groot gedeelte van de reparatie vergoed. Daarnaast was afgesproken om een navigatiesysteem in te bouwen, maar er werd een duurdere ingebouwd dan we overlegd hadden


Ja, ik beveel dit aan

Dariusz uit Dreumel

24-05-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aangename sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Fijnaart

24-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen om mee te werken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Uithoorn

15-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een auto gekocht bij Deko B.V. We werden erg gastvrij ontvangen en er was een goede klik op wederzijds vertrouwen. We zijn meer dan professioneel geholpen en raden dit bedrijf iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

gertjan uit goirle

10-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, (klant)vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oss

26-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend bedrijf. Heb de auto die ik uiteindelijk heb gekocht een middag mee kunnen nemen naar mijn huidige garage om de auto te onderzoeken. Dit vonden ze bij DEKO helemaal prima. Ik ben netjes te woord gestaan en alle vragen die had deden ze hun best daar een goed antwoord op te geven. Al met al een goed gevoel over de auto zelf en waar ik hem van heb gekocht. Bij de gebroeders de Koning voelde het vertrouwd en de koffie smaakt er uitstekend. Heb de auto nog maar, dus ik moet niet te voorbarig zijn...maar tot nu toe bevalt mijn nieuwe Sharan uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbare handelaar in een goede auto


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Gemert

18-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen bij een handelaar voor een flink bedrag baarde mij in eerste instantie wat zorgen. Echter vanaf het eerste contact groeide mijn vertrouwen en werd door met name Mark maar ook de broer en vader alleen maar versterkt. Gezellig koffie drinken in de keuken. No nonsens, duidelijk, eerlijk, oprecht, kennis van zaken, en meedenken met de klant. Ook ruimte bieden voor onderhandelen, kortom een zeer vertrouwd adres dat ik iedereen kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan