Beoordelingen DEMA Auto's B.V.

8,4
193 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

N uit Tilburg

12-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij en tevreden met mijn nieuwe auris
Die ik een paar weken terug bij Dema auto's gekocht heb
De auto was binnen een dag na aankoop al klaar , en we hebben hem op de valreep gelukkig nog op kunnen halen, omdat het bijna sluitingstijd was toen we arriveerde

Kortom erg tevreden , raad ook iedereen aan om eens bij Dema auto's op de site te kijken
Wie weet zit er wel een leuke auto tussen !!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Spijkenisse

08-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren aan een andere auto toe en kwamen via autoscout bij dit bedrijf terecht.
Het voelde goed aan.
Geen verkooppraatjes maar duidelijke uitleg wat met deze auto te maken had.
Er is nu een klein probleempje maar dat wordt opgelost zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Hoogerheide

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb een jonge toyota yaris gekocht. aangekomen heel vriendelijk ontvangen niets was teveel.
proefrit gemaakt en de auto gekocht.
heerlijk autootje rijdt als nieuw!
kwam er na een weekje achter dat de airco niet koud werd en heb toch maar even gebeld.
had de auto voor een hele goede prijs zonder garantie gekocht maar het probleem wordt toch heel netjes opgelost.
pluim voor Dema.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Groesbeek

20-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een peugeot 2008 gekocht bij Dema auto's we werden netjes ontvangen de koffie stond klaar, We konden meteen een proefrit maken met de auto en nog wat onderhandeld over de prijs en zijn tot een akkoord gekomen. Enkele dagen later werden we gebeld dat de auto helemaal nagekeken was en een nieuwe APK op zat. Zeer correct behandeld is zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Groesbeek

20-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een peugeot 2008 gekocht bij Dema auto's we werden netjes ontvangen de koffie stond klaar, We konden meteen een proefrit maken met de auto en nog wat onderhandeld over de prijs en zijn tot een akkoord gekomen. Enkele dagen later werden we gebeld dat de auto helemaal nagekeken was en een nieuwe APK op zat. Zeer correct behandeld is zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

JCA uit Breda

22-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een geimporteerde auto gekocht.
Service was goed en vriendelijk.
Op het moment was het niet mogelijk om de auto daar op naam te zetten maar daar hebben ze een goede oplossing voor gevonden. Ze hebben snel contact met mij opgenomen toen de auto beschikbaar was.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Duivendrecht

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden terug praktisch gloednieuwe auto gekocht. Mooie inruil, super snel geregeld. Nog steeds erg blij.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Utrecht

01-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen kijken naar een gebruikte Cactus. We werden netjes, vriendelijk en correct geholpen. De Cactus stond precies in het midden van de hal, maar een proefrit was geen enkel punt, klasse! De proefrit beviel goed, de prijs was goed en niet minder belangrijk het gevoel was goed, dus de Cactus gekocht.
Nu bijna twee maanden later nog steeds erg tevreden met de Cactus.
Kortom, prettig bedrijf met vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

E uit de Meern

25-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een occasion kwam ik bij Dema-auto's. Na tel. contact het bedrijf bezocht. Ik werd goed ontvangen en kreeg informatie waar ik om vroeg. De heren waren behulpzaam en eerlijk over de door mij geselecteerde auto.

Paar dagen later auto gehaald. Wederom goed ontvangen en na een proefrit werd de koop gesloten.

De no nonsens aanpak van de heren is mij goed bevallen. Je weet waar je aan toe bent. Ik heb veel wederzijds vertrouwen ervaren. Op dit moment ben ik echt heel tevreden met zowel het bedrijf als de aankoop.



Ja, ik beveel dit aan

R uit Steenbergen

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De auto nu een maand in bezit en zeer tevreden tot nu toe. Leuk bedrijf en keuze genoeg. Hou rekening met afleverkosten bovenop de geadverteerde prijs.maar dat doen de autobedrijven nog steeds allemaal. Zijn wat dat betreft wel veel goedkoper als de concurrentie.


Ja, ik beveel dit aan