Beoordelingen DEMA Auto's B.V.

8,4
205 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

Hein uit Volendam

04-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en Betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Cathy

03-07-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie leek het een betrouwbaar bedrijf. Bijna niets anders dan lovende reviews. Dus ik besloot hier mijn volgende auto aan te schaffen.
Ik had een Ford Fiësta van 2009 op het oog en de afspraak voor een proefrit was snel gemaakt. De auto was van te voren alvast vooraan gezet, zodat ik makkelijk kon gaan rijden.
De auto zelf zag er netjes uit, dus dhr startte de motor voor mij en ik kon gaan rijden. Wel gaf hij aan dat de auto wat stevig remde. Tijdens de proefrit leek de auto goed te rijden op de remmen na inderdaad. Ook piepte deze remmen wat. Na pakweg 30 minuten arriveerde ik weer bij Dema auto's.

Daar gaf ik aan dat de remmen wel wat piepte en dat de auto inderdaad stevig remde. Dhr gaf aan dat ik blij moest zijn dat de remmen piepte, want dat waa juist goed dan waren ze droog. Nou ben ik niet helemaal een leek, dus ik vond het een bijzonder antwoord, maar omdat het echt maar heel af en toe een piepje was bij wat harder remmen zocht ik er niks achter. Vervolgens vroeg ik wanneer de distributieriem was vervangen. Mij werd toen door dhr. verteld dat deze auto een distributieketting had.

Omdat de auto verder heerlijk reed gingen we naar het kantoortje om alle papieren te regelen. Mijn oude auto, een ford ka met mankementen die ik gelijk had aangegeven, zou ingeruild worden. Dit woog mooi op tegen de afleverkosten zei dhr. Afleverkosten? Omdat ik niet het gevoel had hier een keuze in te hebben ging ik hier schoorvoetend mee akkoord. Wel gaf ik aan de APK dan bij mijn eigen garage te willen laten doen, omdat dat een officiële Ford garage was.

Er zou nog een "afleverbeurt" gedaan worden a la 200 euro en 2 dagen later kon ik hem ophalen. Na het ophalen heb ik gelijk mijn garage gebeld voor een APK.
Helaas kwamen ze er hier achter dat mijn remmen niet "normaal" waren zoals dhr. zei, maar dat zowel mijn remblokken als schijven helemaal door waren tot het metaal. Ook was er duidelijk geen beurt gedaan. Daarnaast vertelden zij mij dat er een distributieriem in zat en zij nergens konden terug vinden of deze vervangen was. Wat toch wel gedaan zou moeten zijn aangezien er meer dan 170.000 op de teller stond bij aankoop.

Na confronteren van dhr. via de mail werd ik uitgemaakt voor leugenaar en dat ik nergens verstand van zou hebben en dat ik vals beschuldig. Ook had hij ineens de oude eigenaar gesproken die zei dat ergens in bleiswijk de auto jaarlijks in onderhoud is geweest. Maar waar kon mij niet verteld worden. Tot een oplossing komen wil dhr. ook niet.

Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik hier nooit een auto gekocht.


Koos uit Brielle

23-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk no-nonsens bedrijf.
Veel keuze en uiteindelijk een mooi Mini One uit 2016 gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Schiedam

09-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels rijd ik al een aantal weken blij rond in een auto die ik bij Dema gekocht heb. Geweldige service en uitstekend advies. Bedankt mannen! Ik beveel jullie mooie bedrijf van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Etten leur

01-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie snelle service, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Sliedrecht

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super geholpen! Vriendelijk deskundig en goed advies.
Ontzettend blij met mijn nieuwe bmw! Rijd als een zonnetje! Overschrijving in de buurt mogelijk en alles werd keurig geregeld. Wat kleine problemen mbt airco en kon direct terecht bij de garage.
Heren dank jullie wel en tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Amersfoort

25-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede ervaring. Prijs/kwaliteit ook erg goed. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Drunen

24-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en komt afspraken na
Ben zeer tevreden
Jammer dat je zelf de auto moet overschrijven bij plaatselijk rdw loket


Ja, ik beveel dit aan

Violette uit Rotterdam

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aan te raden! Eerlijke en duidelijke informatie gehad over de auto. Afspraken werden nagekomen. Omdat ik zonder vervoer zat werd de auto extra snel in orde gemaakt. Eigenaar kwam mij zelfs ophalen bij de bushalte. Hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Rotterdam

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer fijn en eerlijk bedrijf, wij hebben pas een mini gekocht bij dit bedrijf.
Heel vriendelijk en goed geholpen, wij zijn erg blij met onze auto.
Bedankt mannen


Ja, ik beveel dit aan