Beoordelingen DEMA Auto's B.V.

8,3
187 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 187 beoordelingen

S uit Duivendrecht

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden terug praktisch gloednieuwe auto gekocht. Mooie inruil, super snel geregeld. Nog steeds erg blij.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Utrecht

01-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen kijken naar een gebruikte Cactus. We werden netjes, vriendelijk en correct geholpen. De Cactus stond precies in het midden van de hal, maar een proefrit was geen enkel punt, klasse! De proefrit beviel goed, de prijs was goed en niet minder belangrijk het gevoel was goed, dus de Cactus gekocht.
Nu bijna twee maanden later nog steeds erg tevreden met de Cactus.
Kortom, prettig bedrijf met vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

E uit de Meern

25-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een occasion kwam ik bij Dema-auto's. Na tel. contact het bedrijf bezocht. Ik werd goed ontvangen en kreeg informatie waar ik om vroeg. De heren waren behulpzaam en eerlijk over de door mij geselecteerde auto.

Paar dagen later auto gehaald. Wederom goed ontvangen en na een proefrit werd de koop gesloten.

De no nonsens aanpak van de heren is mij goed bevallen. Je weet waar je aan toe bent. Ik heb veel wederzijds vertrouwen ervaren. Op dit moment ben ik echt heel tevreden met zowel het bedrijf als de aankoop.



Ja, ik beveel dit aan

R uit Steenbergen

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De auto nu een maand in bezit en zeer tevreden tot nu toe. Leuk bedrijf en keuze genoeg. Hou rekening met afleverkosten bovenop de geadverteerde prijs.maar dat doen de autobedrijven nog steeds allemaal. Zijn wat dat betreft wel veel goedkoper als de concurrentie.


Ja, ik beveel dit aan

Abraham Arie uit Lekkerkerk

27-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een gebruikte Nissan X-Trail afgehaald na inruil van mijn vorige wagen.
Inruil/onderhandeling zijn zeer prettig verlopen en de wagen voldoet prima, ik ben dan ook zeer content.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Den Haag

26-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Hendrik Ido Ambacht

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In juli een BMW gekocht, in augustus kreeg ik problemen met de motor de druk viel heel de tijd weg, gebeld met Dema en ze hebben met perfect geholpen het euvel is hopelijk nu verholpen. Top service bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Dionne

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste auto gekocht, goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Hendrik Ido Ambacht

12-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel netjes en correct geholpen. Goede service ben heel blij met mijn BMW
Bedankt jullie zijn top


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Ossendrecht

21-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een tweede auto met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Toen zijn we bij Dema Auto's terecht gekomen. Een aanrader voor iedereen. Veel keuze in verschillende prijssegmenten. Onze auto was ge├»mporteerd uit Belgi├ź, Ik ben dan altijd beducht op het terugdraaien van de Km stand. Maar bij deze auto was de historie duidelijk aanwezig, dus geen gesjoemel.


Ja, ik beveel dit aan