Beoordelingen DEMA Auto's B.V.

8,4
200 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Rebecca uit Sliedrecht

03-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super geholpen! Vriendelijk deskundig en goed advies.
Ontzettend blij met mijn nieuwe bmw! Rijd als een zonnetje! Overschrijving in de buurt mogelijk en alles werd keurig geregeld. Wat kleine problemen mbt airco en kon direct terecht bij de garage.
Heren dank jullie wel en tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Amersfoort

25-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goede ervaring. Prijs/kwaliteit ook erg goed. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Drunen

24-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en komt afspraken na
Ben zeer tevreden
Jammer dat je zelf de auto moet overschrijven bij plaatselijk rdw loket


Ja, ik beveel dit aan

Violette uit Rotterdam

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aan te raden! Eerlijke en duidelijke informatie gehad over de auto. Afspraken werden nagekomen. Omdat ik zonder vervoer zat werd de auto extra snel in orde gemaakt. Eigenaar kwam mij zelfs ophalen bij de bushalte. Hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Rotterdam

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer fijn en eerlijk bedrijf, wij hebben pas een mini gekocht bij dit bedrijf.
Heel vriendelijk en goed geholpen, wij zijn erg blij met onze auto.
Bedankt mannen


Ja, ik beveel dit aan

Arlene uit Zevenbergen

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 6 jaar geleden een goede ervaring gehad en dat was voor mij de reden om terug te gaan naar een betrouwbaar adres.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Rijswijk

08-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marco en Henk hadden gedurende geheel het onderhandelingsproces een open en transparante houding.
Ik beveel dit bedrijf bij anderen aan.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Tilburg

12-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij en tevreden met mijn nieuwe auris
Die ik een paar weken terug bij Dema auto's gekocht heb
De auto was binnen een dag na aankoop al klaar , en we hebben hem op de valreep gelukkig nog op kunnen halen, omdat het bijna sluitingstijd was toen we arriveerde

Kortom erg tevreden , raad ook iedereen aan om eens bij Dema auto's op de site te kijken
Wie weet zit er wel een leuke auto tussen !!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Spijkenisse

08-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren aan een andere auto toe en kwamen via autoscout bij dit bedrijf terecht.
Het voelde goed aan.
Geen verkooppraatjes maar duidelijke uitleg wat met deze auto te maken had.
Er is nu een klein probleempje maar dat wordt opgelost zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Hoogerheide

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb een jonge toyota yaris gekocht. aangekomen heel vriendelijk ontvangen niets was teveel.
proefrit gemaakt en de auto gekocht.
heerlijk autootje rijdt als nieuw!
kwam er na een weekje achter dat de airco niet koud werd en heb toch maar even gebeld.
had de auto voor een hele goede prijs zonder garantie gekocht maar het probleem wordt toch heel netjes opgelost.
pluim voor Dema.


Ja, ik beveel dit aan