Beoordelingen DEMA Auto's B.V.

8,3
184 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

R uit Steenbergen

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De auto nu een maand in bezit en zeer tevreden tot nu toe. Leuk bedrijf en keuze genoeg. Hou rekening met afleverkosten bovenop de geadverteerde prijs.maar dat doen de autobedrijven nog steeds allemaal. Zijn wat dat betreft wel veel goedkoper als de concurrentie.


Ja, ik beveel dit aan

Abraham Arie uit Lekkerkerk

27-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een gebruikte Nissan X-Trail afgehaald na inruil van mijn vorige wagen.
Inruil/onderhandeling zijn zeer prettig verlopen en de wagen voldoet prima, ik ben dan ook zeer content.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Den Haag

26-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Hendrik Ido Ambacht

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In juli een BMW gekocht, in augustus kreeg ik problemen met de motor de druk viel heel de tijd weg, gebeld met Dema en ze hebben met perfect geholpen het euvel is hopelijk nu verholpen. Top service bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Dionne

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste auto gekocht, goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Hendrik Ido Ambacht

12-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel netjes en correct geholpen. Goede service ben heel blij met mijn BMW
Bedankt jullie zijn top


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Ossendrecht

21-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een tweede auto met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Toen zijn we bij Dema Auto's terecht gekomen. Een aanrader voor iedereen. Veel keuze in verschillende prijssegmenten. Onze auto was geïmporteerd uit België, Ik ben dan altijd beducht op het terugdraaien van de Km stand. Maar bij deze auto was de historie duidelijk aanwezig, dus geen gesjoemel.


Ja, ik beveel dit aan

eric /meriva uit strijen

08-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service van dit bedrijf is echt ongekend.


Ja, ik beveel dit aan

Judith

04-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag m’n nieuwe auto opgehaald, tot nu toe super blij en tevreden met de gang van zaken!
Eerst telefonisch contact gehad met Marco, vriendelijke kerel ! Zaken gedaan met Henk, ook als prettig ervaren.
Als aandachtspunt wil ik wel mee geven, waarom geen koffie tijdens het rondmaken van de deal en als je zelf bij de Bruna het kenteken op naam moet laten zetten, waarom wordt er dan voor het rijklaar maken een kopie van je ID gemaakt .. zou voor een RDW erkend bedrijf bij de afleverkosten mogen horen.
Maar overall tot nu erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Edwin

24-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier 2 weken geleden een Opel meriva gekocht.
Ik ben netjes geholpen ben nog steeds tevreden met de auto.
Het enige minpuntje is je betaalt 250euro afleverkosten maar ik moet zelf bij de Bruna de auto op mijn naam gaan zetten ik vind dit hoort gewoon bij de prijs van de 250 euro .En misschien ook een idee als je een auto verkoopt dan gelijk er nieuwe automaten er in te doen ik heb nu automaten die er niet in horen zijn te groot passen voor geen meter


Ja, ik beveel dit aan