Beoordelingen DEMI Automobielen B.V.

9,2
30 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Don uit Giesbeek

13-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt super.
Al heel wat nare ervaringen met garage bedrijven en dealers gehad.
Demi auto's: GEWELDIG!
Super goed advies, super service, maar vooral 200% betrouwbaar!
Nu mijn 4e 2e Hands auto bij Wim en Dennis gekocht en alweer super geholpen.
Wim en Dennis, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Duiven

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, redelijke prijzen voor onderhoud en aanschaf auto, en verstand van zaken. Heb diverse slechte ervaringen achter de rug vwb garages maar Demi is top. Willem en Dennis, de Meriva bevalt uitstekend!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Velp

14-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Willem en Dennis zijn erg prettige mensen met veel ervaring en verstand van wat ze doen. Bij toeval hier terecht gekomen toen we pech met onze oude auto hadden. Een aantal keer zijn we daarna goed geholpen met spoed. Onlangs ook via hen onze nieuwe auto gekocht. We kunnen dit familiebedrijf van harte aan iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Duiven

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positieve ervaring bij dit bedrijf. Denken mee met de klant, zijn niet te duur en altijd vriendelijk. En natuurlijk ook zeer professioneel. We zijn hier al jaren klant met zowel privé-auto als zakelijke Vivaro bus.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Westervoort

30-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super ervaring met dit bedrijf , waren helemaal de apk vergeten en was al 2 weken verlopen .
Kwam om half 3 binnen en kon na een half uur terug komen voor de keuring terwijl ze erg druk waren.
Dit is nog eens super service .


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Westervoort

11-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Soen uit Westervoort

26-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede Monteur/snel en vriendelijke.
Ik zou nooit meer naar een andere garage.
Top garage


Ja, ik beveel dit aan

Don & Jonalanda uit Gie

12-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons oude auto heeft het begeven en was niet redelijk te repareren.
En dan is het zo lekker om heel vertrouwd gewoon een fijne nieuwe gebruikte auto uit te kiezen, wetende dat je het advies van demi Auto's volledig kan vertrouwen. Geen verkoop smoesjes of praatjes! En de aflevering helemaal toppie en (Dennis):"Als er iets is bel me en het wordt in orde gemaakt"!

Wim en Dennis bedankt.

Zoals wij al eerder hebben beoordeeld, Demi Auto's Westervoort, dat is pas echt vertrouwd!


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit westervoort

17-07-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staan altijd voor je klaar . vriendelijk . proberen een probleen samen met mijn zo snel mogelijk op te lossen . is altijd hulpvaardig


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Westervoort

16-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan