Beoordelingen Derks Bedrijfswagens

8,7
62 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Mart uit Venlo

14-11-2018
9,0

Ervaring: Bedrijfswagen nodig? Beslist met Derks Bedrijfswagens gaan praten! Zeer prettig contact, duidelijke afspraken, prima nakomen hiervan!Een ervaring die je helaas niet al te vaak meer mee maakt.


Ja, ik beveel dit aan

adrie uit middelburg

13-12-2017
10

Ervaring: zeer deskunding in woord en draad.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Boijl

25-07-2017
9,7

Ervaring: Hallo medewerkers van Derks Bedrijfswagens te Uden

Nog even wil ik het volgende melden:
Ondergetekende heeft het bedrijf Derks als zéér positief ervaren en zal dit in brede kring uitdragen. De ontvangst en het afhandelen van jullie zaken gebeurd in een woord perfect!
Afspraken worden nagekomen en alles in goed vertrouwen.........dat is uniek in deze tijd.........DANK hiervoor. m.v.g. Ben van Opzeeland
www.mx5freaks.nl


Ja, ik beveel dit aan

Tiago uit Zeeland

03-07-2017
9,7

Ervaring: Door Cilem Tekerlek ben ik goed geadviseerd. Ook de professionaliteit waarmee het bedrijf werkt heeft mij een goed gevoel gegeven en hierdoor de beslissing gemaakt om een bedrijfswagen aan te schaffen


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Zutphen

23-06-2017
10

Ervaring: Afgelopen week een Koelwagen gekocht met dag/nacht stekker. Zeer deskundig geholpen, goed meegedacht door de adviseur/verkoper. Resultaat: Mooie,fijne en goed functionerende auto !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2017
10

Ervaring: Betrouwbaar en flexibel. Precies wat wij als bedrijf nodig hebben!


Ja, ik beveel dit aan

mehmet uit ROOSENDAAL

20-04-2017
10

Ervaring: Ik ben super goed geholpen en ik zal voortaan alle auto(s) die wij zullen aanschaffen voor ons bedrijf als eerst Derks bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Wijchen

12-04-2017
8,3

Ervaring: goede service en vriendelijk en hulpvaardig personeel ,zeer net autobedrijf
heb een aangepaste invalide bus gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

martie uit bladel

16-03-2017
8,7

Ervaring: super bedrijf, vriendelijk personeel en kwaliteit van reparaties hebben hoog gehalte.


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit reusel

10-01-2017
8,0

Ervaring: is goed bevallen


Ja, ik beveel dit aan