Beoordelingen Dinkla Verkeersopleidingen v.o.f.

8,7
42 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Maria uit Oudemirdum

15-02-2018
9,0

Ervaring: Dinkla is een verkeersopleider die alle diciplines in huis heeft. Deskundige mensen met veel vakkennis die je op een rustige, prettige manier begeleiden. Met hulp van Dinkla kan ik nu zelf met de caravan op stap.


Ja, ik beveel dit aan

Tine uit Oudemirdum

01-09-2017
8,7

Ervaring: Goede rijschool met deskundige instructeurs, je kunt merken dat ze veel ervaring hebben. Kans op slagen is erg groot. Binnenkort maar voor BE.


Ja, ik beveel dit aan

Rimmer uit Heeg

20-06-2017
9,0

Ervaring: Vandaag E rijbewijs gehaald In 1 dag. Ik heb mijn rijbewijs B al bijna 30 jaar, en moest dus wel wat bijgeschaafd worden qua rijden.
Deze dag cursus is me goed bevallen, je wordt weer even bewust van de regels en wetten.
Edwin bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Nijemirdum

13-04-2017
8,7

Ervaring: Heb mijn mijn B rijbewijs bij Dinkla. het waren leuke leerzame lessen met Bowe Jens, fijne instructeur in de mooie mini! Grote kans dat ik voor het A rijbewijs terug kom.


Ja, ik beveel dit aan

Froukje uit Gauw

07-03-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Lutkewierum

06-03-2017
10

Ervaring: Heb zowel mijn A rijbewijs als mijn BE rijbewijs gehaald met lessen van Dinkla. Zit af en toe nog op de motor en hoor dan de tips van Edwin nog in mijn oor :)


Ja, ik beveel dit aan

Lorenzo uit Makkum

06-03-2017
10

Ervaring: Ik heb hier de opleiding voor motorrijbewijs A gevolgd. Elke les was zeer leerzaam en ook heel gezellig, nooit in grote groepen. Ik heb maximaal met twee personen tegelijk les gehad en dit was prima zo leer je van de ander maar is er ook genoeg aandacht voor beide leerlingen. De nieuwe motoren zijn natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid. De prijs viel me ook alles mee. Bedankt Edwin!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2016
7,0
Ja, ik beveel dit aan

J uit idskenhuizen

23-08-2016
8,0

Ervaring: goede ervaring, goede training en rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Leeuwarden

22-08-2016
9,0

Ervaring: Heldere communicatie. Voor vragen goed bereikbaar zowel via telefoon, als via email.
Duidelijke lessen, zowel theorie als praktijk.


Ja, ik beveel dit aan